şehrime gelmiyor musun? o zaman başkasıyla evleniyorum!..

böyle konuşan bırı varsa insanın karşısında gideceksede gitmez isterse 5kişiyle evlensın

ya bu erkekler ne kadar yalancı yaburdaki konuları okudukça artık erkek denildiği an yalan kelimesini çağrıştırıyor bana.
yani erkek er kişi demek,er kişi cesur kişi,kimseden korkmayan kişi,eğer birşeyi istemiyorsa açık açık istemiyorum diyebilen değilmidir?
hele şu hayal güçleri, karşıdakini aptal yerine koyma cesaretleri ,gerçekten hayret verici.

o zaten diğer kızla evlenmeyi daha önceden planlamış bence,bir karaktersizlik örneği daha

konu sahibi olay gerçek değil mi neden herkes fake gibi yorum yapmış

olay tamamıyla gerçek...

Diğer arkadaşlar dedi ya hani öteki kız hazırmış o zaman diye, ailesi bi yandan bakıyor muydu bilemem ama erkek seviyordu kızı sürekli görüşmeye çalışıyorlardı, istemeye gittikleri kız görücü usulü bilmem kimin nesiymiş hadi gidelim diye olmuş..

yada belkide ailesi birinden bahsediyorlardı bu durumlar olunca da çocukta sinirle hırsla gitti öbür kızn evine ,

ay bugün çok mu polyannayım acaba

ailesi bir yandan araştırıyordu belki de bilemiyorum sonuçta hiçbir akla mantığa sığmaz bence biten ilişkinin ardından iki gün sonra kız istemeye gitmek. İnsan bir acısını yaşar, düşünür, kendini hataya atmaz... Dediğim gibi sağlıklı ebeveynler değillermiş demek ki..

bu arada son haber kızı vermemişler!.. şimdi başka kızı istemeye gitceklermiş.. bu nası bi zihniyettir ya!..

yani bahanenin bukadarı!!!!!kızlar da hemen hazırmıy mış ayrıldığının 2. günü hop istemeye gidilmiş?!!!biz de bile önce bir bayan gider ağız arar vs sonra damat adayıyla ailece gidilir....adam ayrılmayı zaten kafaya koymuş...neymiş unutmak için evlenicem...madem o kadar sevgiye düşkünsün adi adam ne diye elin başka günahsız kızının da evlenerek başını yakıyorsun?o günahsız kıza da yazık değil mi sadece araç olarak evlenmek istiyorsun..dedim ya bu adam adinin önde gideni!!!

evet o kızın hayatıyla da oynuyor...yani benim de aklım almıyor malesef, bu nasıl bir cesarettir. hem iki gün önce kızın aşkından öl ama olduğu yere geleme başka yere de gideme hem de sonra vazgeçmemin tek yolu başkasıyla evlenmem de... Allah böyle dengesizlerden uzak tutsun hepimizi...

türk filmi olmus resmen..
aman gıdıp ıstesınler cnm sen arkadasınla kendıne bak..
adamın karakterıde kısılıgıde ortada ztn..
yol alsın...

Yok artık, bu ne saçma bişeydir.

Bu erkeklerin hepsini atacaksın kazana, yakacaksın altını, kaynaya kaynana nasıl bizi yaktıklarını anlarlar belki..

bu arada tabi şöyle bir gelişme de olmuştu, erkek işte senden vazgeçmemin yolu başkası bıdbıdbıdlarını söyledi ailesiyle kızın ailesine haber gönderdi etti falan o ara çıktı geldi benim arkadaşım olan kızın yanına fazla zamanım kalmadı gelmen lazım diye sonrasında arkadaşım resti çekti ben gelemiyorum bitti zaten diye, bu sefer erkek perperişan tamam ben geliyim demeye başladı, ama kızın güveni hiç kalmadığı için kabul etmedi, bunun üzerine istemeye gittiler diğer kızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…