şehrime gelmiyor musun? o zaman başkasıyla evleniyorum!..

zepzep4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
165
0
46
İstanbul
Daha önce bahsetmiştim burada bir arkadaşımla sevgilisinin şehir meselesinden dolayı bir araya gelemediklerini... İkisi de birbirinin şehrine gidemiyorlardı ve kız başka şehir teklifini yaptığında erkek iş durumundan dolayı başka şehirde de olmayacağını söylemişti.

Erkek olan ya şehrime gelirsin ya bu iş biter dedi. Kızın elinden bir şey gelmedi. Ayrılık konuşmaları vs. yaptılar.
Erkek olan dedi ki bu şartlar altında benim senden vazgeçmemin yolu yok, ben seni aramadan sana ulaşmadan seni görmeden duramam. Kendimi durdurmamın tek yolu hemen bir başkasıyla evlenmek, kendimi buna mecbur bırakmak dedi, eğer sen şehrime gelemiyorsan benim de yapacağım bu dedi... Kız derinden yaralandı tabi ama elinden bir şey de gelmedi başka şehre gidelim demekten başka..

Ve ayrılıklarının arkasından bir kaç gün geçmeden görücü usulu gidip bir kızı kendilerine istediler... Sizce bu akla, mantığa, kalbe, adamlığa sığar mı?

Hadi kendi bu hatayı yapıyordu ailesi de engel olmadı. Böyle bir karmaşanın içinden çıktın kendine gel demediler. Ayrıldıklarının ikinci günü kızı bulup istediler.

Allah aşkına bu nedirrr?

Bahane bahaneee...

Yerini yapmış :) Bahaneye bak :) ahahaha 5 yaşında cocuk bile güler buna

yuuuhhhh saçmalığın daniskasııı önde bayrak filama taşıyanı..

o çocuk bildiğin türk filmi senaristlerini geçmiş yaa sen benim şehrime gelmiyorsun bende başkasıyla evlenirim demiş iki gün sonra görücü usulü kız bulmuş öyle miii
vay bee o ne özgüven oooo

Seni unutmam gerekiyordu sevgilim. Ne yapsam diye düşünürken, çıktım dışarı çevirdim sokaktan birini. Tuttum kolundan götürdüm nikah dairesine bastım nikahı. Hooop sabahına unutuverdim seni. Ohh be dünya varmış, niye daha önce aklıma gelmedi ki?

Bu elbette saçmalık bunu yapan adamdan da her şey beklenir arkadaşın gitsin fakir fukara sevindirsin böyle saçma sapan bir insandan kurtulduğu için.

ooooo kılıfınıda uydurmuş vicdanı rahattır şimdi....
öyle bikaçgünde olacak işler değil bunlar...
özellikle bi erkeğin sevmediği bi kadınla sadece birini unutmak için evlenmesi mümkün değil..
kızlarda sırada bekliyomulş o adamı hemiiiiiii......
ah hayalgücü sen neler sallatıyosun insana...

Son düzenleme:
Erkek olan, kız olan diye bahsetmişsiniz bir an hikaye anlatıyorsunuz sandım.. :)
Adamın amacı aşk değil sadece evlilikmiş o vakit..

yani meselenin esas noktası cidden şu, aşkından öldüğünüz birini unutmak için başkasıyla evlenmeyi yol seçen iki gün sonra sizi zaten yarı yolda bırakır.. madem aşkından ölüyordun o zaman fedakarlık yapsaydın kendi hayatınla bu şekilde oynamasaydın değil mi?

Valla kocam birlik oturma konusunda ısrar etti anası birlik olmazsa o kızı almam dıye ben hayır dedim sonra bu iş olmaz dedi öyle mi tamam dedim iki gün sonra anası yalvar yakar geldi ayağıma tamam istediğiniz gibi yapın nerde isterseniz oturun oğlum günlerdir odadan çıkmıyo ve hoppp benim dediğim oldu kusura bakma ama sevgi mi onun ki....

herkes hemfikir zepzep arkadasına söyle gülüp geçsin bu ilişkiden de ders alsın...

zaten bu düşüncesinde gerçekten samimi olan adam bunu tehdit eder gibi bak gelmezsen evleniyorum demez, eğer bu acıyı gerçekten böyle atacaksa ayrılır ve sessizce yoluna bakardı değil mi, amaç resmen can acıtmak

Son düzenleme:
çocuk yerine başkasını bulmuş zaten, kızada zar atmış nasıl olsa gelmeyecegini biliyor, Çok sevselerde birinden biri digerinin yanına giderdi demek ki yeterince sevmemişler

kızın gelmiceğine adı gibi emin olduğu için resti çekmiş... çünkü ailesinin düşündüğü bi kız vardı... eee oğlanın sewdiği kız onunla gelmeyince oda ailesinin bulduğuna kaldı

Ben böyle saçmalık duymadım, görmedim. Bence yolunu yapmış bir şekilde, hiç inandırıcı gelmedi hemen birini buldum evleniyorum mantığı bana daha öncesi de varmış gibi geldi. Hangi mantığa sığar ben sensiz yapamam o zaman hemen evleneyim cümlesi. Arkadaşınız da hiç kendini yıpratmasın, böyle saçma sapan bir adam yüzünden.

Ben de boyle bir olay yasadim hem de esimle !

Siki durun anlatiyorum :)

Universitedeyiz esimle cikmaya basladiktan bir kac ay sonra
somestr tatilinne gittiginde ailesine benden bahsetmis
Ben onunla evlenecegim demis
Kvdem oglum biz sana x i dusunuyorduk ben yabanci kiz istemem demis esim de hayir ben evlenecegim insani buldum demis
kv o zaman soyle o da ciddiyse nisan yapalim demis
Tabi bunlardan somestr tatili donusunde haberim oldu
Otobusten indim karsiladi beni ve dedi boyle boyle
Daha univ. 3. siniftayim ben seni tam tanimiyorum ki
kabul edemem, basta ailem daha okul bitmeden yanasmaz bunlara dedim
Gecenin bir yarisina kadar ne kavgalar ettik ve o gun terkettim onu

Gece icmis icmis annesini aramis, anne tamam x beni istemiyor senin dedigin kizi iste diye
Annesi gitmis istemis tamam demisler
memlekete gitmis tatlisi yenmis, sozlenmisler

Tabi hic bir seyden haberim yok
ben tamamen sildim diye dusunurken bir gun
yurttan anons ziyaretciniz var diye
indim asagiya esim, konusalim dedi konustuk ve aglaya aglaya bu olayi anlatti bana
Dedim ki sozlusun sen su anda sozlune ihanet ediyorsun farkinda misin dedim , hayir o formalite onu hic sevmiyorum ki vs vs
yok dedim asil simdi bittin benim icin

Aradan epey zaman gecti yine geldi ayrildim dedi inanmadim
ertesi gun kv aradi beni kizim don ogluma ben taniyamiyorum artik onu cok kotu dedi

konustuk dedim ki bir inat ugruna baska bir insanin
hayatini mahvedenden bana es olmaz
sarhostum dedi yok dedim ,
sonra kp aradi bu defa inandim

O gun bugundur ayrilmadik
7. yilin sonunda da evlendik

Kisa kesmeye calistim arada bir suru olay var atladim onlari :))

Son düzenleme:
Sehir degistirmek cok zor, sevmedigin biriyle evlenip hayatini mafetmek kolay....gulerler adama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…