İstanbul da neyi özlüyorsun
Yani orada yapamadığın ne var
Bu özlemlerin hepsi şehre dair değil çocuksuz hayata dair bir kısmı da
İş hayatı olan birisi bırakıp eve girince bunları yaşıyor olay şehirden öte çevre olmaması yahut yeterince sosyalleşememen olabilir mi
Maltepe’nin tam olarak neresi? Ona göre kıyaslama yapmaya çalışacağım da. :)Maltepe de oturuyoduk..
bence alışmaktan başka çare yok. sadece hafta sonları ile evlilik yürümez.
istanbulda ne yapıyordunuz da sakaryada yapamıyorsunuz?
Maltepe’nin tam olarak neresi? Ona göre kıyaslama yapmaya çalışacağım da. :)
Evet..bu şekildede olmuyo..belki çalışma hayatına geri dönsem daha mı iyi olur benim için bilemiyorum..evde olunca daha fazla düşünüyorum..tabi bide bütün ailem, arkadaşlarım orda..onlarıda düşünüyorum..
Öyleyse orayı özlemekte haklıymışsınız ama sık sık gidip gelme, haftasonları İstanbul’da kalma imkanınız yok mu? Yaşadığınız yer de sosyal hayat bakımından kısıtlı ama çok güzel. Ben Küçükyalı’da yaşarken doğuda bir şehre taşınmak zorunda kaldım. Serdivan’ı da biliyorum. Orada, sizin şartlarınızda yaşamak için neler vermezdim.
alışmaya çalışın derim. sizin alışamıyor olmanız adamın sadece hafta sonları eve gelecek şekilde çalışmasından çok daha önemsiz bence.
Annemler oturuyo orda..hemen hemen her hafta sonu gidiyoruz..eşim istediğin zaman gidicez der hep..1.5 saatte maltepede oluyorum..baktığınızda yol olarak bişey yol, istanbulda bir semtten diğerine gitmek içinde bu süreleri harcıyoruz ama istanbulun işte bi çekiciliği var..burda kendimi bi garip hissediyorum, bana ait olmayan bi şehirde misafir gibiyim resmen.. napcam bilmiyorum hiçsiz şuan doğudamısınız..
Valla istanbul inşaata doymaz .daha çok ormanlar beton olacak .benim eşim sürekli yaptırıp satıyor. Sonu gelecek gibi de görünmüyor ..Bazen içten içe eşime kızıyorum, neden burda iş kurdun diye..eşim inşaat işleri ile uğraşıyor..malum istanbul bu konuda doymuş olduğu için o da mecbur hissetti bu taraflara gelmeyi..alışmak nasıl olacak hiç bilmiyorum..umarım kendimi burda mutlu hissederim..
Ah Istanbul.. onca zorluguna, trafigine, kalabaligina..ragmen cook ozleniyosun.
Hele yurtdisindaysa insan valla burnunda tutuyo. :)
Sakarya cok uzak degil arada gidersiniz Ist'a yine. Ya da islerinizi belki ilerde ayarlar geri donersiniz. Ya da hatta ilerde yasadiginiz yere alisirsiniz bile.
Insanoglu her seye alisiyor..