- 2 Ocak 2008
- 1.757
- 5
- 41
- Konu Sahibi ata_tanem24
atatanem ınanmıyorum bu ne guzellık masallah allahım nazarlardan saklasın. analı babalı buyutsun.dogumu anlat ne olur cok merak edıyorum şimdi nasılsın tatlım cok sevındım ıyı gectıgıne.Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doğum hikayem kasım anneleri başlığında var adı" hayatımın aşkı evimde kollarımda".
Baya ayrıntılı anlattım ordan okuyabilirsin canım.maşallah herşeyim çok güzel geçti.darısı sizlerin başına inşallah
canım benim kalbimde mitral kapak yetmezliği var ondan normal doğum yasaktı bana.buarada doğuma girdiğimde doktor bebeği çıkarırken söyledi batunun boynuna kordon dolanmış isteseydim de yapamazdım yani normal.buarada bu sütü arttırıyo dedikleri herşey yalanmış sadece su için dedi doktorlar bol bol su ve sıvı al yediğin hiçbirşey etkilemez dedi.kuruyemiş ve soğan arttırıyo sanılıyo neden biliyomusun bunları yediğin zaman ne olur deli gibi susarsın ve çok su içersin sonuçta yediğin değil içtiğin su arttırır sütü.ondan yanılmayın sakın aklınızda bulunsun:))
atatanem canım batuşumuz öncelikli teyzelerinin bitanesi. o yüzden sen oğluşuna bak gerisi boş.
kıslar içim bi garip oldu. zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi burda hepimiz belirtilerden bahsediyorduk hamişmiyiz değilmiyiz. ve yeğenlerimiz doğdu bile. ahh ahh geçen aylar neler alıp götürüyor. ve ne güzellikler getiriyor:))
kıslar selam herkese. aşılamam tutmadı. yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara:)) öpüyorum hepinizi..[/Q
Allah gönlünüze göre versin....bugün ablam içni doktordaydık bizde ve doktor hereş yolunda ama sen bu takıntıdan kurtulmadıkça tecrübeme dayanarak söylüyorum hamile kalamazsın dedi .. size de tavsiye edey,im... biraz tatil yapın , değişik bir yere gidin ,değişki aktiviteler yapın.. Allah gönlünüze göe versin inşallah...a.s.
canimm dileklerin icin cokk tesekkurlerr wavya da cokk selamm bende arikk pek girmicem nette bakalim ne olacakk sizleri opuyorumm kizlarr :1hug:kıslar selam herkese. aşılamam tutmadı. yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara:)) öpüyorum hepinizi..[/Q
Allah gönlünüze göre versin....bugün ablam içni doktordaydık bizde ve doktor hereş yolunda ama sen bu takıntıdan kurtulmadıkça tecrübeme dayanarak söylüyorum hamile kalamazsın dedi .. size de tavsiye edey,im... biraz tatil yapın , değişik bir yere gidin ,değişki aktiviteler yapın.. Allah gönlünüze göe versin inşallah...a.s.