şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

atatanem ınanmıyorum bu ne guzellık masallah allahım nazarlardan saklasın. analı babalı buyutsun.dogumu anlat ne olur cok merak edıyorum şimdi nasılsın tatlım cok sevındım ıyı gectıgıne.Şeniz

canım doğum hikayem kasım anneleri başlığında var adı" hayatımın aşkı evimde kollarımda".
baya ayrıntılı anlattım ordan okuyabilirsin canım.maşallah herşeyim çok güzel geçti.darısı sizlerin başına inşallah

wavycim walla yoga moga yapamadım çok istemiştim ama olmadı.ben sezeryan yaptım zaten.ama bukadar güzel bir doğum olmasının enbüyük sebebi doktorum.inanılmaz profesyonel bir adam.sezeryan izimi görseniz iz falan yok sanki üzerinden 1 sene geçmiş gibi gölge gibi bi çizgi var.bi de krem verdi doktorum 3 ay kullanıcam o izide yok ediyomuş:))çok şanslıyım yani doktorum sayesinde...

canım doğum hikayem kasım anneleri başlığında var adı" hayatımın aşkı evimde kollarımda".
Baya ayrıntılı anlattım ordan okuyabilirsin canım.maşallah herşeyim çok güzel geçti.darısı sizlerin başına inşallah

evet evet okudum sana yazdıktan sonra aklıma geldı baktım orda vardı. Valla masallah dıyecek soz yok herkese allah boyle nasıp etsın. Cnm pekı sen neden normal dogumu beklemedın. Bı sorunmu vardı bebek ırımıydı. Yanı ılktı normal olsaydı daha ıyı olmazmıydı..gerxcı boylede cok guzel olmus.sutun nasıl kuruyemıs ye sute ıyı gelırmıs. Bıde hurma mmmm bıde kuru soğan yemeklerın yanında bol bol emsın oglusun

canım benim kalbimde mitral kapak yetmezliği var ondan normal doğum yasaktı bana.buarada doğuma girdiğimde doktor bebeği çıkarırken söyledi batunun boynuna kordon dolanmış isteseydim de yapamazdım yani normal.buarada bu sütü arttırıyo dedikleri herşey yalanmış sadece su için dedi doktorlar bol bol su ve sıvı al yediğin hiçbirşey etkilemez dedi.kuruyemiş ve soğan arttırıyo sanılıyo neden biliyomusun bunları yediğin zaman ne olur deli gibi susarsın ve çok su içersin sonuçta yediğin değil içtiğin su arttırır sütü.ondan yanılmayın sakın aklınızda bulunsun:))

canım benim kalbimde mitral kapak yetmezliği var ondan normal doğum yasaktı bana.buarada doğuma girdiğimde doktor bebeği çıkarırken söyledi batunun boynuna kordon dolanmış isteseydim de yapamazdım yani normal.buarada bu sütü arttırıyo dedikleri herşey yalanmış sadece su için dedi doktorlar bol bol su ve sıvı al yediğin hiçbirşey etkilemez dedi.kuruyemiş ve soğan arttırıyo sanılıyo neden biliyomusun bunları yediğin zaman ne olur deli gibi susarsın ve çok su içersin sonuçta yediğin değil içtiğin su arttırır sütü.ondan yanılmayın sakın aklınızda bulunsun:))

evet haklısın cnm ıste herseye ınanıyo ınsan ah bıde olsa neler yapcaz. Cnm bendede mıtral yetersızlık var demekkı banada yasak zaten ılk teshıs kondugunda doktor soylemıstı ama su anda bı rahatsızlıgım yok.

:sm_cool::eek:kizlarr merhaba ben geldimm .. atatanem pamukumm sizlere gecmis olsunn allahim saglikla anali babalii buyutsun bebeislerinizii :lepi:sukur bnede nete girebilidimm inanain evde dokuzz dogurdumm catladimm sizlerden haber alamak icinn yenii pakete gectikk nette o yuzden uzun surduu .. bubusumm wavyimm sizler nasilsinizz . bendde iyiyimm iste ne yapimmm :emir_bebek:boyle sevinclii haberrlerii aldikca heyecanlaniyorum kaydirigubbakcemile2simdi ben teyzemii oldumm sanall teyzekaydirigubbakcemile3allahimm en yakin zamanda bizede tatttirir bu duygularii .. pamukumuu gormedimm iyidirr insallahh , neyse kendinize iyi bakinn hepinizi opuyoruma.s.

kıslar selam herkese. aşılamam tutmadı. yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara:)) öpüyorum hepinizi..

ravzanurcum hosgeldın cnm bayadır yoktun. evet biz sanal teyzeler olduk :)
wavycim üzme kendini bendede daha bişey yok. valla hakkımızda hayırlşısı olsun. artık neden dıye dusunmek ıstemıyorum.benimde eşim hafta sonu test yaptırcak allah izin verirse bayram sonrası gıdıyoruz doktora gecen ay gıdecektım sozum ona. ben lojmanda oturuyorum tadılata gırdı ınsaatla ugrastım o yuzden aksadı. hayırlısı ınsallah ıyı haberler alırız. pamukum u merak edıyorum yaa atatanem sen nasılsın bebiş nasıl? hepinizi öpuyorum. bı arkadasımın kuzenı eskısehırden geldı ankarada tup bebek yaptırdı 7 yıldır olmamıs. doktorlarda sebebını bulamamıslar. sebepte kadının cok yumurtlamasıymıs. sansıda cok yuksektı 3 yumurta transfer ettıler. ama tutmadı yani canlarım allah ızın verırse olur ınsallah

kaydirigubbakcemile2wavycigimm uzulme canimm ..bakk ben yeni haber daha aldimm benimm agbimlerde asilama yontemini kullandilarr simdi 3 haftalik hamis yengemm hemde dorduzz biliyonuzmuu bakalimm tekii dusebilirmis amma . olmiyacak diye bisey yokk canimm artik herseyin caresi varr.. bubusumm benimm nettimin paketi degistii artikk 24 saatt turkiyeile bedava tel. konusabilcemm o yuzden 3 hafta bekledikk canimm yaaa. hadi kendinize iyi bakinn opuyorumm ata tanemm daha ugramaz artikk buralarra bebisi ile ilgilenirr.olsun canimmya bebise iyi baksinn biz bisey istemiyozz ondann ahdii allaha emanett olunnkaydirigubbakcemile3

selam kızlar kusura bakmayın artık pek fazla giremiyorum nete vaktim olmuyo biz oğluşumla iyiyiz çok şükür bi problem yok herşey yolunda hepinizi çok öpüyoruz enkısa zamanda görüşürüüüz

Masallah cnm aman sen oglusuna bak bız buralardayız batusu cok bekledık o sımdı kıymetlımız.

atatanem canım batuşumuz öncelikli teyzelerinin bitanesi. o yüzden sen oğluşuna bak gerisi boş.
kıslar içim bi garip oldu. zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi burda hepimiz belirtilerden bahsediyorduk hamişmiyiz değilmiyiz. ve yeğenlerimiz doğdu bile. ahh ahh geçen aylar neler alıp götürüyor. ve ne güzellikler getiriyor:))

atatanem canım batuşumuz öncelikli teyzelerinin bitanesi. o yüzden sen oğluşuna bak gerisi boş.
kıslar içim bi garip oldu. zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi burda hepimiz belirtilerden bahsediyorduk hamişmiyiz değilmiyiz. ve yeğenlerimiz doğdu bile. ahh ahh geçen aylar neler alıp götürüyor. ve ne güzellikler getiriyor:))

evet cnm ınsallah bızlerde bugunlerı gorecegız. ılk zamanları hatırlıyorum atatanem bu ayda olmadı dıye sınırlenıyodu. bak sonra nasılda oldu hersey zamanında guzel bunlardada vardır bır hayır.ayyy bende cok ıstıyorum artık

canlarimm nasilsinizz ..... insallahh iyisinizdirr sizlerii cokkkk opuyorumm yegenlerimidde tabikii kendinize iyi bakinn allaha emanet olunn...
:Saruboceq:

ya kızlar nerdesınız kuzularım aa gelıyorum gelıyorum bakıyorum kımse yok pamukum atatanem hadı ızınlı bebışler var wavy neler yaptın ravzanur sende anlat ne durumdasınız ben hala dr a gıdemedım ıyımı bu ayda bayramdı dugundu derken maddı olarak yıne sarsıldım. sızlerı opuyorum.hihoyyyt

kıslar selam herkese. aşılamam tutmadı. yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara:)) öpüyorum hepinizi..[/Q

Allah gönlünüze göre versin....bugün ablam içni doktordaydık bizde ve doktor hereş yolunda ama sen bu takıntıdan kurtulmadıkça tecrübeme dayanarak söylüyorum hamile kalamazsın dedi .. size de tavsiye edey,im... biraz tatil yapın , değişik bir yere gidin ,değişki aktiviteler yapın.. Allah gönlünüze göe versin inşallah...a.s.

kıslar selam herkese. aşılamam tutmadı. yeni ay yeni umutlar dedik başladık çalışmalara:)) öpüyorum hepinizi..[/Q

Allah gönlünüze göre versin....bugün ablam içni doktordaydık bizde ve doktor hereş yolunda ama sen bu takıntıdan kurtulmadıkça tecrübeme dayanarak söylüyorum hamile kalamazsın dedi .. size de tavsiye edey,im... biraz tatil yapın , değişik bir yere gidin ,değişki aktiviteler yapın.. Allah gönlünüze göe versin inşallah...a.s.
canimm dileklerin icin cokk tesekkurlerr wavya da cokk selamm bende arikk pek girmicem nette bakalim ne olacakk sizleri opuyorumm kizlarr :1hug:

X