- 2 Ocak 2008
- 1.757
- 5
- 41
-
- Konu Sahibi ata_tanem24
ohhh şenlenmiş yine burası :))) allah nazarlardan saklasın yeğenlerimizi. bubuş canım sayı hareketlilik ve morfoloji iyiyise ilihap antibiyotikle çözülür canımcım. inşallah en kısa zamanda burdan bizde mutlu haberlerimizi çığırırız. Biz en son eşim aşılama için sperm örneği vermişti. herşey çok iyiydi. 35 milyonda %95 hareketli. ama allahım ol demeyince olmuyor işte. Ben bu ay kistten dolayı doğum kontrol ilacı kullanıyorum. hayırlısı artık bekliyoruz yapacak bişey yok. Ravzanur kuşum öpüyom kocaman:))
atatanem pamukum kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın öptüm hepinizi..
selam kızlar 2 haftadır annemdeydim ondan yoktum biz çok iyiyiz şükür oğluşum bugün tam 2 aylık oldu agu yapmayı ve gülmeyi öğrendi okadar tatlı olduki nazar değicek diye korkuyorum yeni fotosunu koyunca siz de görürsünüz öptüm hepinizi
bubuusmm ben inanirmisinn hergunn bakiyorumm buraya hic kimse yazmamis nette girilmisi ama yazilmamis o yuzden sana o mesaji yazdimm .. canimm ben hic birr arkadas ulmadimmm anlican yalizlari oynuyomm hayattta:a015:kızlar yaaa ıyıce unuttunuz burayı heralde. yeni arkadaslar buldunuz.hu huuu
acele cevap ıstıyorum neler yaptınız bakalım.