şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

kızlar nerelrdesınız yaa konumuz taa 3. sayfaya dusmus.. pamukumu cok merak edıyorum. wavy bı konuda okudum adetın bıtınce dene bak civanperçemi alıyosun aktardan demleyip hergün içiyosun. birde aynı zamada çuha çiçeği yağı varmış kapsül olarakta veriyolarmıs onuda içiyosun. 1 ay denemıs arkadas 4 yıldır beklıyomus dr lar hıcbısey yok demıs bunları kullanınca hamıle kalmıs gebelık bölümünde var hamile kalmak için bir tavsiye mi ne öyle bişey konunun adı ravzanur nete gırmıycem demıssın ama bulabılırsen sende kullan.hepinizi öpuyorum

kızlar selam bebişim 50 günlük oldu bu gün hepin izi özledim cok enes kayra oldu ismi 3 kilo 50 gram doğdu cok güzel kokuyo
allah sizede versin inşallah atatanem nasıl bebişi 7 kasımda geldi bebeğim hepinizi öpüyorum vakit bulabilirsem girmeye calışırım hoşcakalın hepnizi cok özledim sizdende güzel haberler bekliyorum

kızlaar selam biz geldik oğluşumla baya bi uğraştırıyor küçük sıpam beni uyumak bilmiyo arada huysuzlanıyo çok nazar değiyo yaa millete de bakma diyemiyosun(pamukum iyi olmana çok sevindim canım enes paşayı da bizim için kokla kendinize iyi bakın hepinizi çok öptük teyzeleri

ay allahım nazarlardan korusun sizi maşallah sübhanallah..okuyun kendinizi oturdugunuz yerden..bende doktor olaylarına basladım yavas yavas artık. hafta sonu eşimin spermogram testini yaptırdık sayı hareketlılık falan cok guzel ama ıltıhap sozkonusu sanırım antıbıyotık kullanması gerekecek. hayırlısı bakalım.kızlar opuyorum hepınızı

ohh ohh ne guzell degmesinn herkezz gelmis.. bubusumm verdiginn bilgiler icin tesekur . ata tanemm pamukumm sizllerde zor zaman buluyonuz degilmii anliyorumm ama bizdee ozluyozz sizlerii.. benn evimi insaatta soktumm nete hic giremiyorumm sizleri merakk ediyomm ama evde is cokk disarisi eksi 10 gunduzzlerii aksamlarii onun ustunde cokk zor laniyozz .. hepinizi cok seviyorumm allaha emanet olunn . wavyin da haberlerinine en yakin zamanda alcaz insallahh:1hug:

kızlar eşimin ilaç kullanması lazım bakalım yeni yıl bize neler getirecek arada bebekde cıkıp gelse hıc fena olmaz. wavy cım sız baktırdınızmı? nasıldı sonuclar. bız az cok tahmın edıyorduk zaten esımın bı destege ıhtıyacı olduğunu hayırlısı kızlar dr olaylarına gırınce sımdıde ee bıraz daha zamanı var aceleye gelmesın. ah ah ne olacaksa

ohhh şenlenmiş yine burası :))) allah nazarlardan saklasın yeğenlerimizi. bubuş canım sayı hareketlilik ve morfoloji iyiyise ilihap antibiyotikle çözülür canımcım. inşallah en kısa zamanda burdan bizde mutlu haberlerimizi çığırırız. Biz en son eşim aşılama için sperm örneği vermişti. herşey çok iyiydi. 35 milyonda %95 hareketli. ama allahım ol demeyince olmuyor işte. Ben bu ay kistten dolayı doğum kontrol ilacı kullanıyorum. hayırlısı artık bekliyoruz yapacak bişey yok. Ravzanur kuşum öpüyom kocaman:))
atatanem pamukum kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın öptüm hepinizi..

wavycim herşey allahtan.bak bizimde hiçbir sorun yok gibi görünüyordu ama bir türlü olmadı varmıs bi sebebi. bence hayırlı zamanını beklıyolar. saglıkla ağız tadıyla olsunda geç olsun önemli değil biz şimdi çok istedikçe sabırsızlanıyoruz. eşimde ilaç kullansın bakalım inşallah o zaman hallolur.öpüyorum hepinizi

kizlarr nasilsinizz .. ben aynii bildiginizz gibi bir degisiklik yokk.wavycigimm bakbenimm yengen suann 4 uz hamis onlarda senin yontemii uyguladilarr hatta abiminn hareketlii spermleri yuzde 30 digerleri olu spermleri yuzde 70 idi ama tek denemeye olduu sende iycini rahatt tutt olurmuu canikimm bububs bizde devamm calismayaa .. kizlarr hepinizii opuyorumm allaha emanet olun

ravzanur canım bu işler şans kısmet sanırım bizim değerler iyi olmasına rağmen aşılamam tutmadı malesef( vakti var meleklerimizin demekki. allah hakkımızda hayırlısını versin.. yengende inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirir ve Allahım meleklerini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

kızlar nerelerdesiniz ses verin. bebişler nasıl bebiş olmayanlar çalışmalar nasıl aaa bayadır uzak kaldık..ben su anda askıya aldım arabamızın motoru yandı tamıre gırdı 4 milyar masraf cıktı maddı olarak sıkıntıya gırdık o yuzden rahatlayana kadar bu iş yine kaldı dıyorum hayırlısı şimdi değil heralde allah o yuzden bıseylerı onumuze cıkarıyo bakalım neler olacak. off yaa:))

bubuş canım geçmiş olsun bitanem. bende senin durumundayım. sürekli beklenmeyen masraflar çıkıyor. piyasaların durumuda malum... herşeyde bi hayır vardır diyorum. ve herşeyi oluruna bırakıyorum. biraz ümitsizliğe kapılmıyorda değilim ya neyse...
öpüyorum hepinizi..

bubusum gecmis olsunn wavy bubus sizleri cokk iyi anliyorumm .ama yinede umutsuz seyler degil bunlarr allahh dermansiz dert vermesinn.bir iki ay idare ederr maddiyatii duzeltirr bebislere hazirlik yaparsinizz ailedenn destek cikan yokmuu..bendedde bu ay bisey yok bende evle ugrastimm pekk firsatt bulamadikk aslinda hepimizinn bitr tatile ihtiyaci varr .ayy olsada bir arada tatil yapsakk n iyi olurr.. eeee bebisi olanlardan hic ses solukk yokkk huhuuu nasil gidiyo annelikk . sizlerii kocaman opuyorumm kendinize iyi bakinn:1hug:

selam kızlar 2 haftadır annemdeydim ondan yoktum biz çok iyiyiz şükür oğluşum bugün tam 2 aylık oldu agu yapmayı ve gülmeyi öğrendi okadar tatlı olduki nazar değicek diye korkuyorum yeni fotosunu koyunca siz de görürsünüz öptüm hepinizi

kızlar teşekkür ederim.bakalım zamanla düzelecek ınsallah.wavycim bizim daha vaktimiz var heralde hayırlısı tatlım üzmeyelim kendimizi. düze cıkarız allahın izniyle.
ravzanurcum sen nasılsın cnm bebek için neler düşünüyosunuz.
atatanem masallah oğluşuna resmini koy bi görelim sağlıkla büyüt inşallah hepinizi öpüyorum

kizlarr nasilsinizz yeni haberler varmii . ben ayni devam yolda gidiyomm hic bir gelisme yokk .yaa sizlerr ne alemdesiniz:ecrin_bebek:

kızlar yaaa ıyıce unuttunuz burayı heralde. yeni arkadaslar buldunuz.hu huuu
acele cevap ıstıyorum neler yaptınız bakalım.

kızlar yaaa ıyıce unuttunuz burayı heralde. yeni arkadaslar buldunuz.hu huuu
acele cevap ıstıyorum neler yaptınız bakalım.
bubuusmm ben inanirmisinn hergunn bakiyorumm buraya hic kimse yazmamis nette girilmisi ama yazilmamis o yuzden sana o mesaji yazdimm .. canimm ben hic birr arkadas ulmadimmm anlican yalizlari oynuyomm hayattta:a015:

kıslaaarr ,
bugün doktora gittik, kistim erimiş ve radikal bi karar vererek tüp bebeğe başlamaya karar verdik. 4 martta lucrine başlıyorum adet olduktan sonrada yumurta geliştirici ilaçlara. lütfen dua edin herşey yolunda gitsin öpüyorum hepinizi.

selam kızlar kusura bakmayın
ben artık nerdeyse hiç girmiyom siteye
sık sık anneme gidip kalıyorum ondan
oğlandan da pek fırsat kalmıyo hepinizi çok özledim
wavycim hayırlı olsun senden güzel haberler bekliyorum
aslından hepinizden bekliyorum hepinizi çok öpüyorum canlarım enkısa zamanda görüşmek üzere:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…