şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

bakmam olurmuu hemen baktim fotosunaa aynenn babasiinaa enziyoo sositosositodermisimmnaniknanik vallahii buusumm aynii sehirlerde olsydikk n guzel olurduu..soylee birr 9 10 ay oncesinee gitim de vayy bee insann ogluuu ne degisikk gunlerr geciriyoo degilmi ata tanemin kabartmatozuu ilee deneyii geldii aklimaa ne gulmustukkkaydirigubbakcemile3
sizlerii sanall ortamm da olsa cokk seviorumm iiyiki varsinizz:1hug:

kıslarrrr ben cuma günü aşılama tedavisine başladım. çok ani oldu. perşembe günü estiler doktoru aradık cuma başladık:))))
bana şans dileyin dualarınızı eksik etmeyin canlarım... öpüyom hepinizi

canimm bende cokk sevindimm bakalimm bide 3 muz hamis oluyomusuzz ayniia nda.:CüvCüv:hee. enimm abimlerde ilk bu ay asilama yapmislarr simdiye kadarr durummlarii cokk iyidegmesin kesin sonuc cumaya belli olacakk o yuzdende irazz heyecanliyimm. wawim bakk yengem ytaktan kipirdamiyomus sende oyle yapp ani harekettlerr yapma canimm tamam mii .. kaydirigubbakcemile5kizzz bubuss bizz kaldikk bakk . herkesii opuyorumm kendinize dikkat edinn allaha emanett olunn ..vee allahiminn izniyle ben yine turkiyeye geliyomm persembe gunuu aynii atmosferrii solucazz sizlerle havasinii ozledimm oralarinyaaa gurbettlik cokk zorrr:çok üzgünüm:

ay wavy cim çok sevindimmm hayırlısıyla inşallah bebişini sende kucağına alıverirsin hemencecik.bubuş ve ravzacım aynı dileklerim sizin içinde geçerli canlarım hepiniz bian önce bebeklenin inşallah:))

kizlarr nasilsinizz yarin bende turkiyedeyimm bir sure giremicem nete. sizi cok merak etcem hakkinizi helal edinn . sizi kocaman opuyorumm iyiki varsinizz.. a.s.

ravzacım sen nekadar kalcan burda?sen burdayken doğurursak sen en son öğrencen:))

ravzacım sen nekadar kalcan burda?sen burdayken doğurursak sen en son öğrencen:))
canimm ben pazarr gunu gelcemm.:lepi: eeeee birazz disinizii sikinn 9 ay dayandinizz pazar gununemi dayanamiyon kizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saka saka hayirlisiyla dogurunda aben bisey istemiyomm en son duysamda olurr ee heyecann artmistirr ayy ogunlerii bize de yasat allahimm:Saruboceq::Saruboceq:

ay kıslar çok sağolun valla son sürat gidiyoruz. doktor bana az dozla başlamıştı ve bugün adetin 8. günüm 2 yumurtam olmuş sağda ve 17,5-15 mm ölçüsünde. solda da 9,5mm var ama o yetişemez doktorda şaşırdı allahtan tahmin ettimde az doz verdim dedi. yoksa ben heralde 9 tane yumurtlardım:)) yarın çatlatma iğnem var. cmtde aşılama olacak. ay bu kadar çabuk beklemiyorduk yumoşlar süpriz yaptı.. dua edin kıslar.
hepiniz çok seviyom...

ay ay ay nelerde duyoruzz bizz insallahh guzelimm en yakinn zamanda iyi haberlerini ekliyoruz kendini fazla yorma .hareketlerinde dikkatlii oll canimm enim yaaaa.s.bizde seni cokk seviyoruzzz

ohhh o yumoşlardan inşallah bi bebiş olsun annesinin kucağına dolsuuunnnnn

kızlar okudum yazdıklarınızı atatanem ıns saglıkla zamanında dogum yaparsın.
wavy cok sevındım herseyde bı hayır vardır anıden karar vermeyınce zaten bazen suruncemeye gırıyo ben ona karar verdim. bızımde bu ay maddı sıkıntı oldu gıdemedık dr a
ıns bayramdan sonra gıderım.
ravzanur bız de elımzıı cabuk tutalım artık
ya pamukum ne yaptı acaba cok merak edıyorum.
ınsallah hepımızın dıleklerı olur allahım artık bızlerede ver bırer bebiş.
sizleri cok opuyorum kendınıze ıyı bakın.:1hug:

kizlarr ben geldimm turkiyee cokk guzeldii .ama 2 bin euromu caldirincaa guzel olan hersey bozulduu cokk kotuyumm:çok üzgünüm:.sizz nelerr yaptinizz insallahh iyisiniz dirr :1hug:

Ravzanur canım çok geçmiş olsun bitanem. nasıl çaldırdın. ahh ahh güzelim memleketim meksika gibi teksas gibi oldu

kızlar dün buraya yazı yazmama izin vermedi site resmen sinir oldum

pamukum çoktan doğurdu 7 kasımda şuan oğlu koynundadır inşallah haberiniz olsun bana da kaldı 9gün 21 kasımda benimki:)))

ravzanurcum cok gecmıs olsun malesef ulkemız cok kotu durumlara dustu artık. neyse sana bişey olmamış. pamukum da ıyıdır inşallah. atatanem sanada allah yardım etsin inş. cok kolay dogum olur. wavy aşılamadan bahsedıyordun ne oldu anlat merak ettım

ohhh be en sonunda biri yazdı yaw...nerdesiniz siz bakem...
bubuş canım aşılamamın 11. günü bugün . dr. 15. gün test yaptır dedi. fakat benim adet sancılarım ve adet öncesi yaşadığım herşey başladı. anlayacağınız bebişim başaka bir bahara kaldı. hayırlısı artık.
sen neler yapıyorsun?

DUR BAKALIM TATLIM HEMEN ÜMİDİNİ KAYBETME HERSEYDE BI HAYIR VARDIR.
BEN DE HER AY BI MASRAF CIKTI BI ELIMIZ RAHATLAMADI SIMDIDE KUZENIMIN DUGUNU VAR AYNI ANDA BAYRAM BAKALIM INSALLAH ONUMUZDEKI AY DOKTORA GIDEBILICEZ. SU ANDA BISEY YOK ANLAYACAGIN. AYIN SONU GUNUM.BI SURPRIZ OLUR DA DR A GITMEDEN OLURSA COK SUPER OLUR.
ALLAH ISTEYENLERE VERIR INS. :teselli:

atatanem canım sanırım doğum yaptın yeğenimizin resmini koymuşsun allah nazarlardan wsaklasın maşallah çok tatlı yeğenimiz..

wavycim ancak rahat rahat girebiliyorum evet süper bir doğum oldu şimdi deseler gene koşa koşa doğururum okadar güzeldi yani:))inşallah da sizlerde enaz benimki kadar kolay ve güzel doğumlar yaşarsınız.nasıl oğluşumun fotosu güzelmi?aslında çok fotosu var ama nazar değcek diye korkuyorum koymuyorum:)))

atatanem canım maşallah yeğenimize allah nazarlardan korusun.. doğumun kolay geçmesine çok sevindim canım. sen hamilelik yogosuna gitmişmiydin. onun etkisi olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…