- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
-
- Konu Sahibi ata_tanem24
bakmam olurmuu hemen baktim fotosunaa aynenn babasiinaa enziyoo sositosositodermisimmnaniknanik vallahii buusumm aynii sehirlerde olsydikk n guzel olurduu..soylee birr 9 10 ay oncesinee gitim de vayy bee insann ogluuu ne degisikk gunlerr geciriyoo degilmi ata tanemin kabartmatozuu ilee deneyii geldii aklimaa ne gulmustukkkaydirigubbakcemile3ravzanurcum biz 21i diyoz ama benim oğlan pek bi aceleci sanki beklemiycek.sancılanmalar başladı şimdilerde gece gündüz sıklaşırsa doğuruveririm:))ama mutlaka buraya yazıcam merak etme baktınmı benim oğlanın fotosuna
canimm bende cokk sevindimm bakalimm bide 3 muz hamis oluyomusuzz ayniia nda.:CüvCüv:hee. enimm abimlerde ilk bu ay asilama yapmislarr simdiye kadarr durummlarii cokk iyikıslarrrr ben cuma günü aşılama tedavisine başladım. çok ani oldu. perşembe günü estiler doktoru aradık cuma başladık:))))
bana şans dileyin dualarınızı eksik etmeyin canlarım... öpüyom hepinizi
canimm ben pazarr gunu gelcemm.:lepi: eeeee birazz disinizii sikinn 9 ay dayandinizz pazar gununemi dayanamiyon kizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saka saka hayirlisiyla dogurunda aben bisey istemiyomm en son duysamda olurr ee heyecann artmistirr ayy ogunlerii bize de yasat allahimm:Saruboceq::Saruboceq:ravzacım sen nekadar kalcan burda?sen burdayken doğurursak sen en son öğrencen:))
ay ay ay nelerde duyoruzz bizzay kıslar çok sağolun valla son sürat gidiyoruz. doktor bana az dozla başlamıştı ve bugün adetin 8. günüm 2 yumurtam olmuş sağda ve 17,5-15 mm ölçüsünde. solda da 9,5mm var ama o yetişemez doktorda şaşırdı allahtan tahmin ettimde az doz verdim dedi. yoksa ben heralde 9 tane yumurtlardım:)) yarın çatlatma iğnem var. cmtde aşılama olacak. ay bu kadar çabuk beklemiyorduk yumoşlar süpriz yaptı.. dua edin kıslar.
hepiniz çok seviyom...
ohhh be en sonunda biri yazdı yaw...nerdesiniz siz bakem...
bubuş canım aşılamamın 11. günü bugün . dr. 15. gün test yaptır dedi. fakat benim adet sancılarım ve adet öncesi yaşadığım herşey başladı. anlayacağınız bebişim başaka bir bahara kaldı. hayırlısı artık.
sen neler yapıyorsun?