şeftali rengi allık mı, pembe allık mı?

bobbi brown'un tavsiyesini okudumda diyo ki: hiç bi insanın yanaklarındaki renk bakır rengi ya da şeftali değildir.bu renkler bizi yaşlı gösterirmiş.yüzümüzde hiç makyaj yokken yanağınızı çimcikleyin ve yanağınız hangi renk oluyosa o tona yakın bi allık alın diyodu :)

bu aslında senin zevkine kalmış bir şey, bence pembeyi de şeftaliyi de yüzünde dene; hangisi daha çok hoşuna giderse onu al... ya da ikisini birden al yani ben öyle yapardım

allık seçiminde teninin tipini bilmek çok önemli
eğer bileklerindeki damarlar yeşilse sıcak, maviyse soğuk bir tenim var demek.
eğer sıcak tenliysen şeftali sana daha iyi gider. ama pembe soğuk tenlilere gider

allık seçiminde teninin tipini bilmek çok önemli
eğer bileklerindeki damarlar yeşilse sıcak, maviyse soğuk bir tenim var demek.
eğer sıcak tenliysen şeftali sana daha iyi gider. ama pembe soğuk tenlilere gider

aa hakkaten baktım da bileğime, mavi duruyor damarlarım. ben de allık alacağım zaman ilk şeftali denemiştim çok garip durmuştu...sonra pembe denemiştim çok güzel durmuştu ve pembe allık aldım. çok yakışıyor tem rengime...ten rengim gün ışığında sarımsı beyaz, yapay ışıkta soluk sarı duruyor...

bilek içi damarların yeşilse şeftali mavi ise pembe allık tercih etmelisin. saç rengine de göre değişebilir kızıl, sarı ise sıcak(şeftali, kırmızı tonlu pembeler) tonlar siyah koyu ise pembe (mavi bazlı pembeler mesela toz pembe), kahve saçlıysan ikiside gidebilir.

Eskiden olsa kesinlikle pembe derdim ama şeftali tonlarındaki allıkların da güzelliği bir başkaymış=)
Tek sorun cildim garip bir şekilde bazı şeftali allıkları sürünce kahverengiye dönüştürüyor.Yani tabi bronzer gibi bir kahvelik değil ama allığın ambalajındaki renk gibi de olmuyor.

Saç rengin ne?

Eğer siyah veya çikolata kahve falansa pembe

ama sarı, kızıl veya karamel tonlarındaysa şeftali derim.

Saçlarımı karamele boyatmıştım pembe allık, pembe makyaj o saçta iğrenç durmuştu ama şeftali allık çok güzel tamamladı..

Siyah saç ve beyaz tende hafif pembe az simli allık çok güzel duruyor...

Su an saçlarım kendi renginde siyah yani hem pembe he şeftali kullanıyorum ama artık şeftali daha çok kullanıyorum. 30'lu yaşların başındayım pembe gitmiyor artık

Son düzenleme:
Aynı tondayız. Ben hem şeftali hem pembe sık sık kullanırım. Ama buna karar verirken kıyafet çok önemli. Eğer kahve tonları giyecekseniz yanağınızdaki çocuksu pembe ile zıt bir görüntü oluşturur. Bu durumda şeftali tercih edilir. Beyaz, mavi, yeşil, siyah renklerini ise iki tür allık da taşıyabilir. Ancak bu sefer de göz makyajınız önemli. Herşeyin bir uyum içinde olması gerekir ki buna da en iyi siz karar verebilirsiniz. Çünkü ne kıyafetinizi ne makyajınızı görmediğimiz için ipuçları verip gerisini size bırakıyorum :)

canım bence kesinlikle şeftali rengi derim özellikle Flormar Pretty Compact Blush-on No:46 çok iyi ten rengine yakışır :)

BenIm tenimde acik bugday saclarim karamel bakir.ben bazen pembe kullanıyorum gul kurusu rengi ama tam pembe degik.kirmizi rujla süper oluyor.maybelline krem allik benim.bazen bronzer kullniyorum oda hafif bronzluk katiyor kötü durmuyor bende.ole yapabikirsin.

Simdi canim pembenin bir sürü tonu var.cok acik pembe gitmez.ama hafif seftalilik barindiran pembe gidebilir.bronzluk istersen hafif bronzer gecebilirsin elmacik kemiginin altından

Bence şeftali tonu çok güzel duruyor ve güzel ışıltı katıyor cilde.

Kahverengi allığa bayılıyorum. Allık olarak favorilerim, The Balm Bahama Mama(rengini bronz allık ile azıcık kırıyorum allık olarak kullandığım zaman),The Balm Hot Mama, The Balm Frat Boy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…