kızlar orta derecede beyazım, ne çok karayım, ne çok beyazım. buğdaydan az biraz daha beyazım işte :) anlamışsınızdır umarım.
allık almayı düşünüyorum. ilk allık deneyimim olacağı için tecrübeli değilim. pazar günü bi düğüne gideceğim için sizce şeftali rengi mi pembe mi güzel olur? tavsiyelerinizi bekliyorum.
kesinlikle güzel bi pembe flormarın pembesi var çok kullanışlı ve uygun fiyatlı şeftali tonu her makyajla olmuo ama pembe oluor herşeye uyuyor.. benden tavsiye sana ..
canım aynı benım ten rengım max factör pembe kullanıyordum ama bu aralar seftalı dusunuyorum yarın alıcam bronz kesınlıkle cok solgun gosterıyor denedın mı hıc GAMZECIM?? sevgıler:)
ben de beyazım... beyaza bronz yakışmaz dediler... pembe en iyisidir dediler... dediler dediler...
zaman içinde her tonda allık aldım... en çok yakışan şeftali... maybelline affinitone 57...
kullandığım en iyi allık, süper duruyor yüzümde.. maybelline köpük allık da iyi. 07 numara şeftali
bende beyazım şeftali kullanıyorum ama pembede çok güzel oluyor ruj rengine uygun olanı tercih etmelisin o zaman daha doğal ve güzel durur yerimseniben
canım pembe allık cok beyaz tenli olanlara gider genelde, şeftali daha hos olur diye dusunuorum senın ıcın.tabi sac renginde onemli, cok koyu renkse sacların pembe olur ama daha acıksa dedigim gibi seftali yakısır