• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Cevap yok ki ne diyecekler.
Hadi biz yanlış anladık, diğer üyeler de mi yanlış anladı diyorlarken bu kadar üyenin de anlam veremediğini mutlaka görüyorlar.

Burda ceza almaları değil, cezanın türü tartışılıyor, ama gelen cevaplarda süresiz banı açıklayacak hiçbir şey yok.

Bir konuda benim de cevabım olmasa, buna rağmen geri adım atmayı düşünmesem yeter artık cevap vermiyorum derim.

sitenin hiçbir tadı kalmadı zaten. özellikle bir derdim vara günde 20 kere bakıyosam şimdi 2-3 kere bakıyorum:(

Şöyle özet geçip bana durumu anlatacak birileri olursa çok sevinirim .

Son düzenleme:
Şöyle özet geçip bana durumu anlatacak birileri olursa çok sevinirim .
herkesi çıldırtan bir üye vardı. peaceful16 peaceful16 nikli sanırım.
onun konusuyla alakalı geyik ve şikayet maksatlı başlık açıldı.
derken konu yönetime geldi.
ondan banlandılar veya üyelikleri iptal edildi.

Öyle açıklamalar okudum ki ağzım açıkta kaldı
Malum banliydim yazamadım da ama resmen gözümden yaş geldi.

Bir siteyi al aşağı etme planı yapıp altında geyik yapabilecek kadar ne yedi ne içti bu kadınlar sorabilir miyim ?

Kafayı yemiş olmalılar buna ben de dahil çünkü hepsiyle aynı şeyi düşünüyordum.

Mune Mune maskeleri sol tarafa bırakın demişsin profil mesajında yani bu kızlar şimdiye kadar maske takmış geziyordu gerçek yüzleri şimdi ortaya çıktı öyle mi ?

Bu sitede nice üyelikleri iptal edilmesi gereken kişiler varken piyango bizimkilere vurdu, nasıl üzgünüm, nasıl kırgınim anlatamam.

Siteyi ya da Kazen al aşağı (!) oldumu bilmem lakin bir çok kişiyi suan aldınız değil al aşağı etmek yerden yere vurup bir de üzerinde tepindiniz yönetim.

Merhabalar
Uyelik iptalim bana cevrildi de oyle dondum
Giden arkadaslarima cok uzgunum.
Yorumlarini ozellikle okurdum.
olan biteni olayin icine dahil edilmis biri olarak ben dahi anlamis degilim.
Siteyi alasagi etmek ile ilgili yorumlara halen inanamiyorum.
Beni en rahatsiz eden bu ithamdi.
Bana da ozelden uyari yazilsaydi madem uygun olmayan!yorumlarim vardi veya konular kilitlenseydi. en temiz cozum oluyor malum.
Evet sorularin sonu yok.
Neden bu noktaya tasindi bu olay bir muamma.
Bana gelirsek;
Benim o konuda sorularim vardi.
Herkes gibi.
Benim sorduklarimi soranlar da vardi hatta daha agirini.
Neden ben aralarindan cimbizlandim bilmiyorum.
Ozelden sordum cevap verdiler ancak sorularima degil.
Bu sitemimi de buraya not duseyim.
Yorumlariyla destegini esirgemeyen bu ve diger konudaki arkadaslarima selam olsun...
Sunu da eklemezssem eksik olacak ben ve diger arkadaslarim hepimiz o arkadasa destek olduk onlarca yorum yaptik anlamaya calistik yol gostermeye calistik karsiligi bu oldu.cok ironik. C caninfistigi bikmadan usanmadan yazdi hatta ben bile uyardim tamam ugrasma artik diye.
Saka gibi ya gelinen nokta.basta ona olmak uzere hepsine haksizlik yapildi.
Umarim hepsinin uyelikleri kendilerine iade edilir.
Yonetimi konuyu yeniden sagduyuyla degerlendirmeye davet ediyorum.

Öyle açıklamalar okudum ki ağzım açıkta kaldı
1 nisan saka gunu sende saka yapiyor olmalisin nerde aciklama okudun ne seffafkik konusunda nede benim siteye sorularim konusunda aciklama yok.
Birseylere aciklama var evet ama bizim sorduklarimiza degil.
Sakaci seni ;)

herkesi çıldırtan bir üye vardı. peaceful16 peaceful16 nikli sanırım.
onun konusuyla alakalı geyik ve şikayet maksatlı başlık açıldı.
derken konu yönetime geldi.
ondan banlandılar veya üyelikleri iptal edildi.

Teşekkürler.
Bir kural ihlali olur banlanma cezası alınır olur biter. Ama sitede zaten tanınan, üslubundan nerede ciddi nerede geyik yaptığı bilinen üyelerin böyle siteden atılması anormal.
Siteye olan güveni de sarsar bu durum, bu kadar çok sevilen ve saygı duyulan üyelerin durumu için daha tatmin edici açıklama yapılmalı şayet yönetim verdiği kararın yüzde yüz doğru olduğunu düşünüyorsa. Hayır sadece bizim ya da atılan üyeler için de değil bu sitenin kendi itibarı için de.

Teşekkürler.
Bir kural ihlali olur banlanma cezası alınır olur biter. Ama sitede zaten tanınan, üslubundan nerede ciddi nerede geyik yaptığı bilinen üyelerin böyle siteden atılması anormal.
Siteye olan güveni de sarsar bu durum, bu kadar çok sevilen ve saygı duyulan üyelerin durumu için daha tatmin edici açıklama yapılmalı şayet yönetim verdiği kararın yüzde yüz doğru olduğunu düşünüyorsa. Hayır sadece bizim ya da atılan üyeler için de değil bu sitenin kendi itibarı için de.
Sitenin itibarını da düşünmüyorlar bence. Sayfa sayfa yazılıyor okumuyorlar mıdır? Sanmıyorum. Açıklama yok. Açıklama adına yazdıklarını tek bir üye tatmin edici bulmamışken bu sessizliği anlayamıyorum.

Protesto başlıklı konuya açılır açılmaz denk gelmiştim ve okuduğumda içimden geçen şu oldu.

Millete ''Yok dini konu yasak, yok tekrar konu yasak, yok üye adına konu açmak yasak'' diye akıl pardon ''ayar'' vermeyi bilen bilmem kaç yıllık üyelerin açtığı konuya bak..

Evet aynen bunu geçirdim içimden.

Kuralları işlerine gelen yerde iyi bilirler ama amaç geyik olunca kendilerinden geçerler.

Kimseyle özel bir derdim yok.

Ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Dışardan objektif bakabilen, burada hiç kimseye gereğinden fazla anlam yüklemeyen bir üyeyim sadece..

O üyelerin bazı yorumlarını ben de mantıklı bulurdum hatta sevdiklerim, gitmesine üzüldüklerim de var aralarında ama özellikle bir kaçının tamamen saf, temiz niyetli olduklarına inanmıyorum.

Bahsedilen fake üyelik hakkında çok bilgim yok bu arada, açılan konu açılmaması gereken bir konu bana göre yorumum da sadece konu üzerinedir.

Şeffafça yazasım geldi..

Protesto başlıklı konuya açılır açılmaz denk gelmiştim ve okuduğumda içimden geçen şu oldu.

Millete ''Yok dini konu yasak, yok tekrar konu yasak, yok üye adına konu açmak yasak'' diye akıl pardon ''ayar'' vermeyi bilen bilmem kaç yıllık üyelerin açtığı konuya bak..

Evet aynen bunu geçirdim içimden.

Kuralları işlerine gelen yerde iyi bilirler ama amaç geyik olunca kendilerinden geçerler.

Kimseyle özel bir derdim yok.

Ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Dışardan objektif bakabilen, burada hiç kimseye gereğinden fazla anlam yüklemeyen bir üyeyim sadece..

O üyelerin bazı yorumlarını ben de mantıklı bulurdum hatta sevdiklerim, gitmesine üzüldüklerim de var aralarında ama özellikle bir kaçının tamamen saf, temiz niyetli olduklarına inanmıyorum.

Bahsedilen fake üyelik hakkında çok bilgim yok bu arada, açılan konu açılmaması gereken bir konu bana göre yorumum da sadece konu üzerinedir.

Şeffafça yazasım geldi..
Tesekkur ederiz.Peki daha once oyun bolumunde olan ve yaklasik 700 kusur sayfa olan ve munenin defalarca yazdigi uyeler hakkinda isim vermeden yorum yapma topigiyle acilan protesto topiginde isim vermeden kendimizi frenlemek kendi aramizda eglenmek amacli acilmis konunun ne farki var seffafca aciklayabilirmisiniz ?

Bu arada uyelik iptallerinin bahsettiginiz konuyla alakasi yokmus ama sebebi aciklanamiyor uyelik iptali yapilan kisilere bile.

Tesekkur ederiz.Peki daha once oyun bolumunde olan ve yaklasik 700 kusur sayfa olan ve munenin defalarca yazdigi uyeler hakkinda isim vermeden yorum yapma topigiyle acilan protesto topiginde isim vermeden kendimizi frenlemek kendi aramizda eglenmek amacli acilmis konunun ne farki var seffafca aciklayabilirmisiniz ?

Bu arada uyelik iptallerinin bahsettiginiz konuyla alakasi yokmus ama sebebi aciklanamiyor uyelik iptali yapilan kisilere bile.

Yanlış biliyorsam Mune Mune abla düzeltsin.
Kendisiyle bu konu hakkında küçük bir diyalog yapmıştık ordan biliyorum.

Konulara üye davet etmek '' Kızlar koşuuuunn!'' tarzında etiketleme yapmak da yasak demiştik.
Olmamalı demiştik..

Ama Protesto konusunun yazdığınız konulardan farkı bu noktada çok açık.
Bariz bir birleşme, ayaklanma var.

Hayır ben şunu hiç bir zaman anlayamadım.
Neyin rahatsızlığı, neyin protestosu bu?

Sitede her şey düşünülmüş.
Göz ardı et butonu yapmışlar.
Hoşuna gitmeyen üyenin konusu da, yorumları da görünmüyor ki sana.
Yani gerçekten esas derdin buysa çözüm basit.
Samimiyetine inanmıyorum bu üyeyi göz ardı ediyorum, konularıyla ilgilenmiyorum.
Bitmiştir olay.

Ama yok bir takım kişiler ve saz arkadaşları var ki o butonu kullanmak işlerine gelmez.
Geyik konuları azalacak çünkü.

Aslında o fake dedikleri üyeler kendilerine çok büyük eğlence ve kaybetmek istemiyorlar.

Kimse kusura bakmasın onlar zeki de biz de aptal değiliz çok şükür anlayabiliyoruz.
Yeteri kadar eski üyeyim.
Bu gözler neler gördü neler okudu.
Harbiyim diyen kaç üyenin üyesine göre kıvrak kişiliğine şok olup kaldım ben..

Herkesle samimiyeti ilerletmem ancak iyi bir gözlemciyim.

Ben böyle bir kaç üyeye sevmiyorsanız bu üyeyi konularıyla ilgilenmeyin, göz ardı edin demiştim de verdiği cevap
''O sizi ilgilendirmez.'' olmuştu.

Bu çok bilmişliklere katlanamıyorum ben kimse kusura bakmasın.

Konulara üye davet etmek '' Kızlar koşuuuunn!'' tarzında etiketleme yapmak da yasak demiştik.
Olmamalı demiştik..

Samimiyetine inanmıyorum bu üyeyi göz ardı ediyorum, konularıyla ilgilenmiyorum.
Bitmiştir olay.

Ama yok bir takım kişiler ve saz arkadaşları var ki o butonu kullanmak işlerine gelmez.

Aslında o fake dedikleri üyeler kendilerine çok büyük eğlence ve kaybetmek istemiyorlar.

Kimse kusura bakmasın onlar zeki de biz de aptal değiliz çok şükür anlayabiliyoruz.

Ben böyle bir kaç üyeye sevmiyorsanız bu üyeyi konularıyla ilgilenmeyin, göz ardı edin demiştim de verdiği cevap

Sordugum konularin farkini kisileri etiketlemek olarakmi acikladiniz peki bunun karsiligi ui midir.

Bir takim kisiler ve saz arkadaslari bilmislikler iyi hakaretler devam nasil olsa cevap gelemiyor karsidan yalniz bir seyi merak ettim size gore cok buyuk eglence gorulen uyelerin konularina yazmak istememek ve ayni zamanda kaybetme korkusu nasil oluyor.

Olmamalı demiştik..

Bitmiştir olay.

Orada etiketleme yapmak veya şahısı hedef alarak konuşmak, tamam kurallara aykırıdır anlarız ama hala anlatılamıyor, protesto değildi orası. Birini etiketmek koşuuun demenin suçu sence de iyi bir gözlemci olarak siteden atılmayı gerektirecek bişey mi?
Yanlış anlama ben hiç biriyle bırak özel hayatımda, burdan dahi bir kere bile özel mesajla görüşmemiş ve hayata bakış açısı bakımından asla görüşmeyecek biriyim. Geyik amaçlı açılmıştır ama asla iptale giden birşey bi hata yoktur bana göre.

Ha tabi ki ne kuralı koyan ne yöneten biziz analizi belki daha iyi yaparlar resmin bütünüyle ama sanki bi parçacık accık birazcıkta olsa (!) bi yanlışlık yokmu?

Back
X