• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Mesajların okunma sayısı 4656, mesaj sayısı 79. Kurulan arkadaşlıklar pek de gerçek arkadaşlık değilmiş gibi. Burada belki kurgu karakterlerle varız ama başkasına yapıldığına inandığımız haksızlığa olan tepkimiz gerçek hayattaki duruşlarımızın bir yansımasıdır. Bu anlamda kim bir duruş sergiledi, kim kafasını kuma gömdü herkes özeleştirisini yapar herhalde. Bence siz de dağılın artık kızlar.

Mesajların okunma sayısı 4656, mesaj sayısı 79. Kurulan arkadaşlıklar pek de gerçek arkadaşlık değilmiş gibi. Burada belki kurgu karakterlerle varız ama başkasına yapıldığına inandığımız haksızlığa olan tepkimiz gerçek hayattaki duruşlarımızın bir yansımasıdır. Bu anlamda kim bir duruş sergiledi, kim kafasını kuma gömdü herkes özeleştirisini yapar herhalde. Bence siz de dağılın artık kızlar.

demetooo şimdi buraya mesaj yazan yada yazmayanlara göre mi arkadaşlık seviyesini ölçüyoruz.Ben bu yüzden özelden bir arkadaşımdan tepki aldım biliyormusun.Oysa nereden biliyorsun arkadaşların bu konuya üzülmediğini,yazmayanlar kafasını kumamı gömdü sanıyorsun.Nereden biliyorsun Muneye yada Kazen e yazmadıklarını,belki de özelden soruyoruz,konuşuyoruz.

Öncelikle süresiz ban verilen üyelerle hiçbir özel samimiyetim yok, birbirlerimizin yorumlarını beğenmek, belki arada forum içi cevaplaşmak dışında. Ben siyaset topiğini pek takip etmem, zaten sürekli kafamı dolduran, stresli bir işim var o topikte iyice sinirlerimin harap olacağını düşündüğümden BDV'yi takip ediyor ve insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Banlanan üyeleri de oradan biliyorum. Kiminin dilinin kemiği yok doğru ama bazen insanları da "şöyle bir silkeleyebilmek" için dilinin kemiğinin olmaması gerekiyor.

9 sayfanın 9unu da okudum. Yöneticilere de hak verdim, Kazen Kazen bey alınmış olabilir ama yazan kişi de eminim sizi gücendirmek maksadıyla yazmamıştır, gergin bir konu olduğu için biraz sizi güldürmek amaçlı yazdığını bile düşündürttü bana. Ama burada sadece yöneticilere değil, üyelere saygısızlık yapan, onların vaktini çalan, duygularını sömüren bazı üyelerden daha mı beterler? Çok uyarmışsınız biliyorum ama sırf bu laf için süresiz ban vermeye değer miydi bilmiyorum. Sonuç olarak sizi "alaşağı etmek" gibi bir lüksleri zaten olamaz, nasıl olabilir ki? Forumu mu hackleyecekler?

Ben yeni üyelerdenim ama şahsi düşüncem bu kadar senedir var olan bu platformda bu üyelerden daha fazla saygısızlık yapan üyeler elbette olmuştur. Bence bir şansı daha hak ediyorlar. Burası anonim olarak rahat rahat dertlerimizi paylaşabildiğimiz, görüşlerimizi paylaşabildiğimiz sayılı platformlardan. İnsanların bu lükslerini de ellerinden almayın derim. Umarım söylediklerimi saygısızlık olarak görmezsiniz. Esen kalın.

demetooo şimdi buraya mesaj yazan yada yazmayanlara göre mi arkadaşlık seviyesini ölçüyoruz.Ben bu yüzden özelden bir arkadaşımdan tepki aldım biliyormusun.Oysa nereden biliyorsun arkadaşların bu konuya üzülmediğini,yazmayanlar kafasını kumamı gömdü sanıyorsun.Nereden biliyorsun Muneye yada Kazen e yazmadıklarını,belki de özelden soruyoruz,konuşuyoruz.

Haklısın, özelden yazmak da bir ilgi göstergesidir bu seçeneği düşünemedim. Özelden veya buradan yazan arkadaşları takdir ediyorum. Ben dışarıdan konuya şans eseri dahil olmuş biri olarak atılanların yerine kendimi koydum ve yöneticilerden ziyade o başlıkta benimle kakarakikiri yapan daha sonra ise hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlara daha çok kızacağımı ifade ettim. Belki atılan arkadaşlar kızmıyordur, ama onlar adına bir laf sokasım geldi, protest kişiliğime verin sorry :)

Haklısın, özelden yazmak da bir ilgi göstergesidir bu seçeneği düşünemedim. Özelden veya buradan yazan arkadaşları takdir ediyorum. Ben dışarıdan konuya şans eseri dahil olmuş biri olarak atılanların yerine kendimi koydum ve yöneticilerden ziyade o başlıkta benimle kakarakikiri yapan daha sonra ise hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlara daha çok kızacağımı ifade ettim. Belki atılan arkadaşlar kızmıyordur, ama onlar adına bir laf sokasım geldi, protest kişiliğime verin sorry :)
Ben senin gibi laf sokmasını beceremiyorum,düz bir kadınım,böyle güzel güzel laflarda yazamam,kalemim pek iyi değildir.

Konuyu anlamaya çalışıyoruz,yazılanları okuyoruz,hani diyorsun ya beraber gülüp eğlendiği arkadaşları da gördük gibisinden,bunun ölçüsü nasıl buraya yazmak oluyor,belki buraya yazmadan özelden Kazene soruyoruz,olayı anlamaya çalışıyoruz diyorum,belki evde hastamız var yada herşeyi anlayıp dinlemeden yazmak istemiyoruz.İki dakikada astınız insanları,neyse...

Son düzenleme:
Kurgu karakterler sadece kendilerini tatmin ederler. Kendilerini kandirirlar

Ben senin gibi laf sokmasını beceremiyorum,düz bir kadınım,böyle güzel güzel laflarda yazamam,kalemim pek iyi değildir.

Konuyu anlamaya çalışıyoruz,yazılanları okuyoruz,hani diyorsun ya beraber gülüp eğlenendiği arkadaşları da gördük gibisinden,bunun ölçüsü nasıl buraya yazmak oluyor,belki buraya yazmadan özelden Kazene soruyoruz,olayı anlamaya çalışıyoruz diyorum,yazdığımı tekrar yazmış oluyorum ama sen anladığın halde bir laf daha soktun,aldım ben senin mesajını merak etme.

Neyse konu dışına da çıkmak istemiyorum,ben niye atladıysam.

Yahu sana laf sokmuyorum, buradan yazmayıp özelden yazan arkadaşlar olabileceğini düşünemedim haklısın diyorum. 3 gündür özelden veya bu başlıkta, sanal arkadaş da olsa arkadaşı için çaba gösteren herkesi takdir ediyorum. Neyse çok gereksiz bir noktada girdim, bak bu konuda da haklısın. Ben en iyisi susayım, konu dağılmasın siz devam edin arkadaşlar.

Not: Konuya ilişkin düşüncem, yönetim protestolarımızın diğer üyeleri rencide edebileceği noktasında haklı, diğer taraftan binlerce kişinin olduğu platformlarda zaman zaman bu tip kızgınlıkların aşırılıkların olabileceği de bir gerçek. Bu nedenle bazılarımız cezaları hak ettik ama bazı arkadaşların üyeliği de arada kaynadı. Bence arkadaşlar ikinci bir üyelik alsınlar, yönetim de ikinci üyeliklerini kabul etsin, tatlıya bağlansın, muhabbetler belki eskisi gibi olmaz ama her iki taraf da kestirip atmamış olur.

Yahu sana laf sokmuyorum, buradan yazmayıp özelden yazan arkadaşlar olabileceğini düşünemedim haklısın diyorum. 3 gündür özelden veya bu başlıkta, sanal arkadaş da olsa arkadaşı için çaba gösteren herkesi takdir ediyorum. Neyse çok gereksiz bir noktada girdim, bak bu konuda da haklısın. Ben en iyisi susayım, konu dağılmasın siz devam edin arkadaşlar.

Not: Konuya ilişkin düşüncem, yönetim protestolarımızın diğer üyeleri rencide edebileceği noktasında haklı, diğer taraftan binlerce kişinin olduğu platformlarda zaman zaman bu tip kızgınlıkların aşırılıkların olabileceği de bir gerçek. Bu nedenle bazılarımız cezaları hak ettik ama bazı arkadaşların üyeliği de arada kaynadı. Bence arkadaşlar ikinci bir üyelik alsınlar, yönetim de ikinci üyeliklerini kabul etsin, tatlıya bağlansın, muhabbetler belki eskisi gibi olmaz ama her iki taraf da kestirip atmamış olur.
Çok saçma 2. yeni bi üyelik yıllardır üyeler bu sitede yorum yapmışlar taninmislar sizde denk gelmisinizdir bi çok yorumlarına
Karşılıklı konusup tatlıya bağlamak dururken niye yeni üyelik alsinlarki o acilan konu silinsin unutulsun hic bişey olmamış gibi tekrar devam edilsin eminim ki çoğu üye böyle düşünüyordur

Çok saçma 2. yeni bi üyelik yıllardır üyeler bu sitede yorum yapmışlar taninmislar sizde denk gelmisinizdir bi çok yorumlarına
Karşılıklı konusup tatlıya bağlamak dururken niye yeni üyelik alsinlarki o acilan konu silinsin unutulsun hic bişey olmamış gibi tekrar devam edilsin eminim ki çoğu üye böyle düşünüyordur
Tabiki saçmalık. Af dileyip boyunlarını büküp gelmek onlar istiyor mu sanki. Haksızlığa uğradılar. Cezayı hakeden sözleri vardıysa bile tek kalemde siteden atılmak büyük haksızlık.
Hiç biriyle özel bir konuşmam olmadı bile. Sadece yorumları beğenmek karşılıklı o kadar. Bu olan bana çok ağır geldi ve haksızlığın karşısındayım. Bu forum hepimizin.

office2, caninfistigi2 gibi alsınlar. Ekşi sözlükte de bir sürü trollenme, yönetimi eleştirme vs oluyor, kimisi uçuruluyor, kimisi görmezden geliniyor, uçurulan X2 diye geri geliyor. Ne yönetim geri adım attım ben diye ah vah ediyor, ne kullanıcılar site yöneticisi bana haksızlık etmişti tükürdüğümü yaladım diyor. Bu karı-koca ilişkisi değilki bir strateji güdülsün, bu siteden faydalanmak isteyen gelir, tık kazanmak isteyen site yöneticisi de kabul eder.

Katılıyorum
Siteye şu aralar günde 5 dkdan fazla uğramayan bir insan olarak daha az önce tamamen oturup hepsini okudum
Bu olayda geçen konunun sahibesi olan kadının (nickini vermeyeyim meşhur BDV konusu işte) da konularını bilmiyorum açıkçası, gördümse de unutmuşumdur takip edemediğim için
Ki özelden Muneye de yazdım onunla muhabbetim olduğu için, hepsinin çok iyi kadınlar olduğunu, kötü niyetli olmadıklarını, üzüldüğümü de belirttim
Ben bu meselenin çözüleceğini düşünüyorum şahsen zaman içinde ama ne kadar sürer bilmiyorum
Sırf şuraya beğeni alacak mesaj yazmadık diye gidenlere üzülmedik ya da bugüne kadar faketen canım cicim yaptık olmuyor

Giden arkadaşların hiçbiriyle gerçek hayatta tanışmıyorum,öncelikle bunu belirtmek isterim,ama burada yorumlarını,esprili ve zekice yazılmış mesajlarını beğenirdim. İsımlerini yorumda görünce ofis ne yazmış yada name hangi kısacık cümle ile nokta atışı yorum yapmış diye bakardım istemsizce,öyle tanıdıktılar benim için. Ptotesto konusunuda gördüm,yoğun bir günümdü arada baktım ama kafamı toparlayıp yazamadım,sonrası malum.
Biz ki burada ne küfürler,hakaretler duyduk,ne belden aşağı vuranlar gördük,yukarıda adı geçmiş hatta ,ne sinir zıplatanlar (yaş kaç)okuduk ama hepsi banlanıp geri geldiler genelde. Siteden atmayı doğru bulamadım. Orada şu denirdi,siteye girmiyoruz,herkesi topluyoruz ,özelden görüşelim vb şekilde konuşulurdu,sizde gönderirdiniz amenna ama burada haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Onlarda bir yanlış anlama olmuş bu aşikar,sonuçta 1 gün dahi sürmeyen ban konusu muammaydı,o konu üzerinden merak ettiklerini sormuşlar,konuşmuşlar,yer yer alınganlık göstermişler,sonuçta eski üyeler ve cezaları baya sağlam oluyor,sizde farkındasınızdır bunun. Bunda birşey göremiyorum,neden sorgulamasinlar bunu? Tabiki sorgulanır,sonuçta burada kurallar olduğundan bahsediyorsak herkese eşit mesafede olur /olmalı kurallar değilmi?
Ha konunun açıklaması yapılmış,sebebi varmış bu ban meselesinin amenna.
Sitede normal şartlarda aynı konunun devamı olan konular kapatılıp,link verilip tekrar konu açmak yasaktır,buradan devam ediniz şeklinde işlem yapılıyordu. Bu üyede oda olmayınca böyle düşünülmüş olması çokta anormal değil diye düşünüyorum şahsen. Ikisi birleşince yanlış anlama kaçınılmaz olmuş buda aşikar.
Yönetim olarak zan altında bırakıldıgınızı düşündünüz buda aşikar ama bazen empati yapıp,admin değilde,üye olduğunuzu varsayarak değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Zaten böyle bakılabilseydi evet burada bende üye olsam bunu düşünebilirdim derdiniz gibi geliyor bana.
Ağa bizimle eğleniyor mesajını burada gördüm,bilmiyorum kim nereye yazmış ama yanlış anlamayın,kusura bakmayın hatta iyi niyetinizden gram şüphem yok ama buda bana üyelerle aranızdaki mesafeyi iyi ayarlayamadığınızı düşündürüyor. Şayet her durumda her konuda mesafeli olunabilse kimse böyle cümleler kurmaz diye düşünüyorum,öyle bir durumda kurabilen zaten cezasını alır/almalıdır.
Başka ne denir bilemedim. Ben bahsi geçen üyenin konularını pek bilmiyorum,zaten genelde takip etmiyorum bu tip konuları zira sonuçta hep ortalık karışıyor,sevmiyorum bu gibi durumları ama takip edip,empatiyle yaklaşıp,üzülen,etkilenen birileri olabiliyor muhakkak,onlarada kızamıyorum ne yalan söyleyeyim.
Giden arkadaşlar içinde şunu söyleyebilirim,umarım sizi tekrar görebiliriz aramızda. Gerçekten eli yüzü düzgün,zekice,akıllı,mantıklı ve esprili yorum yapan üyelerdiniz. Burada olmanızı istiyorum kendi adıma.

Tabiki saçmalık. Af dileyip boyunlarını büküp gelmek onlar istiyor mu sanki. Haksızlığa uğradılar. Cezayı hakeden sözleri vardıysa bile tek kalemde siteden atılmak büyük haksızlık.
Hiç biriyle özel bir konuşmam olmadı bile. Sadece yorumları beğenmek karşılıklı o kadar. Bu olan bana çok ağır geldi ve haksızlığın karşısındayım. Bu forum hepimizin.
Benimde hic birisiyle ozel bi yakınlığım yok yorum begenme dışında office libbido ve nameaver isimli üyelerin yorumlarını beğenerek okuyordum diğer üyelerin de aynı şekilde
2. üyelik neden alsınlar ki sonuçta yeni üyelik alınca kim olduklarını gizlemeyeceklerine göre gerek yok başka üyeliğe diye düşünüyorum

Önceki bi yorumda da süresiz bi ceza verilebilirdi diye yazmıştım 1 hafta 1 ay gibi hic bi uye de zaten neden cezayı çok verdiniz haketmediler demezdi yokluklarinin farkına bile varilmazdi yani şu zamana kadar hic bir üyenin ne zaman cezası biter siteye gelir diye merak etmemiştim

Üyelerin cezalarının en kısa sürede tekrar gözden geçirilmesini istiyorum
Yönetim ve üyeler geriye dönüp sen şunu yazdın bunu yazdın olmasın 2 taraf durumun farkında zaten en kısa sürede iletişime geçmelerini diliyorum
Sitede bi soğukluk var herkes farkında

office2, caninfistigi2 gibi alsınlar. Ekşi sözlükte de bir sürü trollenme, yönetimi eleştirme vs oluyor, kimisi uçuruluyor, kimisi görmezden geliniyor, uçurulan X2 diye geri geliyor. Ne yönetim geri adım attım ben diye ah vah ediyor, ne kullanıcılar site yöneticisi bana haksızlık etmişti tükürdüğümü yaladım diyor. Bu karı-koca ilişkisi değilki bir strateji güdülsün, bu siteden faydalanmak isteyen gelir, tık kazanmak isteyen site yöneticisi de kabul eder.
Yukarda yorumda da yazdım zaten madem gizlemeyeceklerse üyeliklerini ne gerek var 2. yeni üyeliğe karşılıklı konuşup bi karar versinler burasını ekşi sozlukle karıştırmayın lütfen burası bambaşka bi site

Site yönetimini şimdiye kadar hep adaletli gördüm gerekeni yapacağını düşünüyorum

mune hanım özel mesajla uzunca bir açıklama yapmışsınız şu an gelen giden çok işteyim tam odaklanıp okuyamayacağım için sonra sakin bir ortamda okuyacağım teşekkürler açıklamalarınız için.

öncelikle deynepnaz sen neden bu konuda su kadar çok munecilik yada kazencilik oynuyorsun neden onlara sorulmuş sorulara cevap verip neden onlara yöneltilen eleştirilere atlıyorsun.saygısızlık yapmak istemem ama evet tam olarak senin yaptığın şey atlama oluyor artık.üzül veya üzülme o arkadaşların çok da umurunda olduğunu sanmıyorum çünki siyasetten bildiğim kadarıyla bir çoğu seninle zaten yazışmaktan hoşlanmıyor hatta yokmuşsun gibi davranıp umursamıyordu.şu tavırların çok manasız.adminler kendini çok güzel anlatabilir.

şunu da demeden geçemeyeceğim o arkadaşların yerinde bende olsam başka bir üyenin dediği gibi yakın olduklarım arkamdan bir üzüntü mesajı dahi yazmasalar gücenip üzülebilirdim.bence bundan daha doğal bir şey yok.ben hiç birisini yakından tanımıyorken bunu haksızlık olarak görüp isyan ediyorsam ki tek derdim bu aslında çünki bugün onlara yapılan üyelik iptali yarın bana da yapılabilir.sorun üyelik iptalide değil böyle iptal edilmesi, dostlarının sessiz kalması onları üzmez mi sizce? ama yazamayan arkadaşlarını da anlıyorum belki özel mesajla soruyorlardır yada özelden görüşüyorlardır o da olabilir.bir de çoğumuz her gün girmiyoruz ki buraya belki farkında olmayanlar bile vardır olabilir.o yüzden kalp kırmaya gerek yok.

sorular soruyoruz cevaplar arıyoruz ve bu da hakkımız sanırım.

bir de kazen bey burada öyle üyeler var ki hatta birbirine ağıza alınmayacak şeyler diyenler bile vardı onlar bile bir süre ban alıp geri dönerken bu arkadaşların süresiz uzaklaştırılmaları gerçekten çok can yakıcı ve adil görünmüyor

ilk gün kimse bisey kaybetmez dedim ama ben bile esikliklerini farkettim.kaldiki yeni üye sayılırım hiçbiriyle samimiyetim yok.
ama gerçekten düzgün insanlardı.
yorumları dikkat ceken bazen sirf fikrini kendi doğrularını yazmak için banlanmayi göze alan bunuda zaten sorgulamayan üyelerdi.özellikle bir kaç tanesinin gerçekten arada kaynadigini düşünüyorum.
umarım bir orta yol bulunur tatlıya bağlanır.özellikle siyaset topiginide sirf onların yorumlarıni okumaya giriyordum.neredeyse sadece onlardi o topiklerde yorum yapan..
hoş şu saatten sonra iki tarafinda geri adım atacağını düşünmüyorum.ama dedigim gibi bu kadar kisisellestirmeyede gerek yok.
uyarı alindi kural ihlali oldu sonra tatliya bağlandı geri döndüler olabilir
.karşılıklı görüşülüp yanlış anlasilmalar duzeltilip ,bundan sonra daha mesafeli ve dikkatli olunabilir.
herkese sevgiler giden arkadaslarda dönmeleri dileğiyle..

waww şaşkınım..
aylardır girmiyorum siteye geçenlerde office siyaset açıldı geri gel diye mesaj attığı için geldim ama herkes gitmiş.Konuyu bilmiyorum ama yanlış anlaşılma olduğundan eminim. Kazen Kazen siteye geldiğinde özelden konuşmayı tercih ederim

Hiç bir fırsatı kaçırmazken ben:işsiz:
Kimsenin bana da ,Mune'ye de ,Kazen'e de kızmaya hakkı yok.
Mune'yi takip edenler bilir,giden üyeler ile arası iyiydi.Her zaman adalaetli olmuştur her 2 tarafa karşı da.Hayır diyenler gitmiş denmiş,Ona kalırsa Mune de hayır diyor.Kazen o yüzden göndermiş olsa eminim ki kendisi de kabul etmez bu durumu,kendisi de giderdi.
Konu ortada.Malum kişinin ban süresinin az olduğunu,kendilerinin banlanınca uzun süreler banlarının kalkmadığını yazmışlar.Bu bir nevi yönetimin adaletli olmadığını yazmışlar..Mune etiketlenmiş ,Mune gereken açıklamayı yapmış.Bize göre üyelik iptali yapılacağına ban süresi uzun olsaydı diyoruz ama Kazen de demiş ki madem memnun değiller,burada durmanın anlamı yok.Bibiyi esprili bulurdum ,can fıstığı ,elvanın BDVdeki yorumlarını beğenirdim.Diğerleri ile fazla iyi anlaşmazdık ama sanıldığı gibi içimden sevinmiyorum .
Hala sadece bu topiği okuyabildim,anlamaya çalışıyorum.Ama şu mesaja dayanamadım.

Back
X