Giden arkadaşların hiçbiriyle gerçek hayatta tanışmıyorum,öncelikle bunu belirtmek isterim,ama burada yorumlarını,esprili ve zekice yazılmış mesajlarını beğenirdim. İsımlerini yorumda görünce ofis ne yazmış yada name hangi kısacık cümle ile nokta atışı yorum yapmış diye bakardım istemsizce,öyle tanıdıktılar benim için. Ptotesto konusunuda gördüm,yoğun bir günümdü arada baktım ama kafamı toparlayıp yazamadım,sonrası malum.
Biz ki burada ne küfürler,hakaretler duyduk,ne belden aşağı vuranlar gördük,yukarıda adı geçmiş hatta ,ne sinir zıplatanlar (yaş kaç)okuduk ama hepsi banlanıp geri geldiler genelde. Siteden atmayı doğru bulamadım. Orada şu denirdi,siteye girmiyoruz,herkesi topluyoruz ,özelden görüşelim vb şekilde konuşulurdu,sizde gönderirdiniz amenna ama burada haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Onlarda bir yanlış anlama olmuş bu aşikar,sonuçta 1 gün dahi sürmeyen ban konusu muammaydı,o konu üzerinden merak ettiklerini sormuşlar,konuşmuşlar,yer yer alınganlık göstermişler,sonuçta eski üyeler ve cezaları baya sağlam oluyor,sizde farkındasınızdır bunun. Bunda birşey göremiyorum,neden sorgulamasinlar bunu? Tabiki sorgulanır,sonuçta burada kurallar olduğundan bahsediyorsak herkese eşit mesafede olur /olmalı kurallar değilmi?
Ha konunun açıklaması yapılmış,sebebi varmış bu ban meselesinin amenna.
Sitede normal şartlarda aynı konunun devamı olan konular kapatılıp,link verilip tekrar konu açmak yasaktır,buradan devam ediniz şeklinde işlem yapılıyordu. Bu üyede oda olmayınca böyle düşünülmüş olması çokta anormal değil diye düşünüyorum şahsen. Ikisi birleşince yanlış anlama kaçınılmaz olmuş buda aşikar.
Yönetim olarak zan altında bırakıldıgınızı düşündünüz buda aşikar ama bazen empati yapıp,admin değilde,üye olduğunuzu varsayarak değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Zaten böyle bakılabilseydi evet burada bende üye olsam bunu düşünebilirdim derdiniz gibi geliyor bana.
Ağa bizimle eğleniyor mesajını burada gördüm,bilmiyorum kim nereye yazmış ama yanlış anlamayın,kusura bakmayın hatta iyi niyetinizden gram şüphem yok ama buda bana üyelerle aranızdaki mesafeyi iyi ayarlayamadığınızı düşündürüyor. Şayet her durumda her konuda mesafeli olunabilse kimse böyle cümleler kurmaz diye düşünüyorum,öyle bir durumda kurabilen zaten cezasını alır/almalıdır.
Başka ne denir bilemedim. Ben bahsi geçen üyenin konularını pek bilmiyorum,zaten genelde takip etmiyorum bu tip konuları zira sonuçta hep ortalık karışıyor,sevmiyorum bu gibi durumları ama takip edip,empatiyle yaklaşıp,üzülen,etkilenen birileri olabiliyor muhakkak,onlarada kızamıyorum ne yalan söyleyeyim.
Giden arkadaşlar içinde şunu söyleyebilirim,umarım sizi tekrar görebiliriz aramızda. Gerçekten eli yüzü düzgün,zekice,akıllı,mantıklı ve esprili yorum yapan üyelerdiniz. Burada olmanızı istiyorum kendi adıma.