- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Merhaba yeni sayilirim. Kurallari ve ban konusunu tam olarak bilmiyorum. Bu ban konusunda benimde anlayamadigim seyler var. Ilk banlandigimda tamam haddimi astim kabul ediyorum ters cevaplar verdim cunku.
Ikinci ban konusunda konuyu acan bayan agir tahrik etti. Kara cahilsiniz. Allah belanizi versin. Yuru bee. gibi daha hatirlayamadigim cok agir cumleler kullandi. Sadece ben degil bir cok arkadasimiza. Yinede kendimi tuttum agir konusmuycam dedim kendi kendime.Bayanin banlanacagindan emindim. Aksam siteye girmek istedim. Bi baktim ki banlanmisim. Ikinci uyelik aldim ve
Mune
hanima sordum atildim mi yoksa banlandim mi diye. Cevabimi aldiktan sonra 2.nci uyeligimi iptal ettim.Hic hak etmemistim. Insanin cok zoruna gidiyor inanin. 1 gunluk ban inanin nerdeyse 2.5 gun surdu. Neden tahrik eden kisiyi banlamiyorsunuz sadece. Insaniz bizde o kadar hakarete elbette insan duramaz.
Ikinci ban konusunda konuyu acan bayan agir tahrik etti. Kara cahilsiniz. Allah belanizi versin. Yuru bee. gibi daha hatirlayamadigim cok agir cumleler kullandi. Sadece ben degil bir cok arkadasimiza. Yinede kendimi tuttum agir konusmuycam dedim kendi kendime.Bayanin banlanacagindan emindim. Aksam siteye girmek istedim. Bi baktim ki banlanmisim. Ikinci uyelik aldim ve