- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Mesajdan kasit suan yazdiklarimiz mune kib olmadan ozel okunmaz diyorsitenin en alt kısmında kıpkırmızı uyarının ilk cümlesini ben "özel mesajların kontrol edilmesi" olarak anlamıştım. yanlış mı yorumlamışım?
uyelik iptali yapilan ben olsam inan benim icin hicbir sey yazan olmazdi.Sismaniye genel olarak yonetimin uyeler arasi ayrim ve ban sistemi zaten konu kisiler buna bir ornek burda uyelik iptali yapilan sende olabilirdin ve farkettigim anda senin icinde yazardim.
Benim son konuma bakarsan dana net aciklamalar mevcut senin sorularina.
Merakini gidermen icin soru sorman soru sormak icinde fikir sahibi olman icin sana konularin isimlerini verdim.buraya yazabilirsin ama bu konu hakkinda.Burda yazmak istiyorum, merakımı gidermem için özel yazışmaları da görmem lazım ki şeffaf olsun harbiden
o zaman o mesajın bir anlamı kalmıyor bana göre.Mesajdan kasit suan yazdiklarimiz mune kib olmadan ozel okunmaz diyor
uyelik iptali yapilan ben olsam inan benim icin hicbir sey yazan olmazdi.
insanlari cata cat azarlamadigim icin "guclu ", "akli basinda" bir kadin olmuyorum cunku.
2008 den beri cesitli uyeliklerle cesitli surede sitede kaldim. neyin ne oldugunun farkindayim.
yonetimin yaptiginin ayrim degil sistemden kaynaklanan adaletsizlik oldugunu dusunuyorum.
yoksa aa bu sismaniye bunu banlayayim. bu pabucumunnicki banlamayayim diye dusunduklerinden degil.
O kadar şeffaflık işlerine gelmeyebilir ama lütfen konuyu dagitmayalim.
Peki oyle anlamak istiyorsan sen bilirsin ama yazmazdi kimse deme burda alakasi olmayan uyeler dahi yazdi ki benim bu ui yapilan uyelerle sadece bibiyle samimiyetim vardi bibiyi savunan mesajim dahi yok sayilir.uyelik iptali yapilan ben olsam inan benim icin hicbir sey yazan olmazdi.
insanlari cata cat azarlamadigim icin "guclu ", "akli basinda" bir kadin olmuyorum cunku.
2008 den beri cesitli uyeliklerle cesitli surede sitede kaldim. neyin ne oldugunun farkindayim.
yonetimin yaptiginin ayrim degil sistemden kaynaklanan adaletsizlik oldugunu dusunuyorum.
yoksa aa bu sismaniye bunu banlayayim. bu pabucumunnicki banlamayayim diye dusunduklerinden degil.
Neden oku diyorum anladinmi senden bir kac mesaj once holavidayim ben dedi zaten.Ama şimdi benim adımı tanımadığım bir üye etiketleyipte
Merakini gidermen icin soru sorman soru sormak icinde fikir sahibi olman icin sana konularin isimlerini verdim.buraya yazabilirsin ama bu konu hakkinda.
kendini savunurken sana muhalif olanı bel altı vurmaya çalışmak, olmadı.
sitenin en alt kısmında kıpkırmızı uyarının ilk cümlesini ben "özel mesajların kontrol edilmesi" olarak anlamıştım. yanlış mı yorumlamışım?
Mune yi adil buluyorum genel olarak.
Üstüme geldiler mi dedim?
Okuma anlama bu seviyede ben daha kime ne anlatıyorum.
Haksız yere başka üyeleri geyik malzemesi yapıyorlardı dedim ben anlayana..
samimiyetten bahsetmiyorum. neyse karsilikli anlasamiyoruz.Peki oyle anlamak istiyorsan sen bilirsin ama yazmazdi kimse deme burda alakasi olmayan uyeler dahi yazdi ki benim bu ui yapilan uyelerle sadece bibiyle samimiyetim vardi bibiyi savunan mesajim dahi yok sayilir.
Sana uyelik iptali yapilsin yok yere aciklanamayan sebeple farkedersem savunurum varsayimla degil simdi olanlara gore konusalim kisisellestirme.Tamam bitti 50 yerden eski konu getirdin kisa bir dusunceydiŞimdi siz burda özetle nerde adalet diyosunuz değil mi?
Ben de diyorum ki siz ne kadar adil oldunuz sen mesela atılan sadece ben olsam yine aynı tepkiyi verecek miydin, hayır, verilmediğini gördüm, ama sadece bu konuya yorum yapalım öyle mi
Sana uyelik iptali yapilsin yok yere aciklanamayan sebeple farkedersem savunurum varsayimla degil simdi olanlara gore konusalim kisisellestirme.Tamam bitti 50 yerden eski konu getirdin kisa bir dusunceydiNooption un yazdigi sebebini ogrendin savunmak zorunda degilsin olanlari ama baska konularida isitip benim onume koyma konu baska burda.
Her konuda basi cekemem degilmi ustelik bu uyelik iptallerinin ornegi ben cok yeni uyeyken var olaylarin farkinda degildim.İyi de başka konularda senin duruşunu ortaya koyuyo, bu mevzuyu yavaş yavaş okuya okuya geliyorum ama başka mevzularda da aynı duyarlılığı beklerdim diyorum, anlaşamadığımız yer orası
Dediğiniz profil oynaşmalarından pek haberim yok bilemiyorum.
Belki kendi aralarında şakalaşmadır onlar da..
Ağam bizimle eğleniyi şakaymış ya hani..
Yılların samimiyetinden geliyormuş ya hani.
Onlar da oradan geliyordur.
Bahsettiğim geyikçiler, insanların dertleriyle alay eden üyeler arasına kendini koyuyorsan bu senin sorunun ben seni koymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?