• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Özel mesajları yönetim görüyo mu ki, bide benimle ilgisi ne
Seninle ilgiisi sosyal deneydi diyelim merak edildi haksizliklara karsi konusmalarin
Lutfen konuya cok fazla o kim konu nedir diye yazma ki konu amacindan sapmasin.

Merak ettin okuyacam dedigin icin soyluyorum hicbir basliga uymayan yazilar bolumume git protesto konusunu oku.sonra bu seffaflik konusunu sonra benim actigim bu bolumde olan siteye sorularim konusunu oku.munenin profil mesajlarini okudunmu cozersin.

Seninle ilgiisi sosyal deneydi diyelim merak edildi haksizliklara karsi konusmalarin
Lutfen konuya cok fazla o kim konu nedir diye yazma ki konu amacindan sapmasin.

Merak ettin okuyacam dedigin icin soyluyorum hicbir basliga uymayan yazilar bolumume git protesto konusunu oku.sonra bu seffaflik konusunu sonra benim actigim bu bolumde olan siteye sorularim konusunu oku.munenin profil mesajlarini okudunmu cozersin.

witchunt ile senin benimle ilgili yazışmalarınızı da okuyayım mi

witchunt ile senin benimle ilgili yazışmalarınızı da okuyayım mi
Muneye yazdiklarimi munenin cevabinida oku ama ;) ama burada konuyu dagitma.

Olay icine cekmek degildi amac nomuyla ters dusen adam olacakti uyelik iptali yapilanlardan kime bilenmiste yaziyor dendi.dedigim gibi seni sevenler vardi adam olacak haksizliga gelemez deniyordu ona bakti noop.

Muneye yazdiklarimi munenin cevabinida oku ama :KK66: ama burada konuyu dagitma.

Olay icine cekmek degildi amac nomuyla ters dusen adam olacakti uyelik iptali yapilanlardan kime bilenmiste yaziyor dendi.dedigim gibi seni sevenler vardi adam olacak haksizliga gelemez deniyordu ona bakti noop.

Belki o da benim gibi işine gelen yerde hak hukuk arayanların haklılığıyla ilgilenmiyordur.

nomunomuchua nomunomuchua bu konuda bana yazacak pek sey birakmamis.

yonetim ve banlar hakkinda yazmak istiyorum.
bir konuya yazdigim tek mesaj icin banlandim ben gunlerce.
kizdigim icin aylarca da gelmedim. kilo verme davasina geldim yine. bu konuyu gorunce de dayanamadim.
yonetimi savunuyor degilim yani. zira bazi uyeler (icinde gonderilenler de gonderilmemisler de) sayfalarca geyik yapip banlanirken. yazilan ilk konu disi/geyik mesajinda sirf biri kib yapti diye onune arkasina bakmadan banlayan yonetimden bahsediyorum. yetisemiyorsaniz yeni yoneticiler alirsiniz. ama adalet duygusunu yerle bir etmezsiniz.
muneyi severim. beni banladi etti ama genel olarak uyelere durusu esittir.
insanlarin adil hissetmesi icin evet daha agir yaptirimlar gerekti bu uyelere.
ben tek mesajdan gunlerce banlaniyorsam 10 mesaj atan birine de aynisi yapilmamaliydi.
evet sinirsiz gondermek biraz fazla olmus.
eskiden oldugu gibi puanlama ve puanlandikca aylara kadar uzayan ban olsaydi mesela.
ve hakaret kufur geyik konu disi hemen hemen ayni cezayi aliyor. bu da hic adil degil.
neyse konuyla pek alakasi olmadi ama icimde birikenleri ben de soylemis oldum :)

Muneye yazdiklarimi munenin cevabinida oku ama :KK66: ama burada konuyu dagitma.

Kimseye bilenmemiş olma ihtimali yok mu, belki bu konuda böyle düşünüyordur, sizler yorumları düşmanımın düşmanı dostumdur diye mi yapıyosunuz

Benimle ilgili olan kısım tamamen gaz yani, beni de meseleye çekmek, bazı üyeler özelde yönetimle ilgili konuşmuş yönetim banlamış aok da yorum yapsın

ne alakası var yahu olay nereye gelmiş..
ben etiketledim seni nomuya misal vermek için. açtığı konularda en çok eleştirenlerden biri de sendin diye.. en azından benim gözlemlediğim buyken neden gidenlerin arkasından üstüme geldiler demesiydi..

Gidenlerin isimleri yazılmış bi mesajda hepsini de severim ayrıca ama ne konuşuldu bilemem özel yazışma neticede

ben etiketledim seni nomuya misal vermek için. açtığı konularda en çok eleştirenlerden biri de sendin diye.. en azından benim gözlemlediğim buyken neden gidenlerin arkasından üstüme geldiler demesiydi..

Sen değilsin zaten gazı veren, kim olduğunu söylemeyen üye, seni şöyle bilirdik kafasını kuma gömmez falan Allah Allah dedim ver mehteri

sizin anlamadiginiz nomu kendi uzerine geldikleri icin degil baska konularda baska insanlarin uzerine cok gittikleri icin yazdi. ben niye cevap verdim. cunku aynen onun gibi hissediyorum. bu uyelerle kisisel hicbir derdim yok. hatta bazilarini severdim de.

Kimseye bilenmemiş olma ihtimali yok mu, belki bu konuda böyle düşünüyordur, sizler yorumları düşmanımın düşmanı dostumdur diye mi yapıyosunuz

Aynen öyle yapıyorlar canım iyi bildin.
Ben onlara işte bu yüzden saz arkadaşları diyorum.
Birinin hakkında objektif yorum yapmam için ille bana haksızlık etmesi gerekmez sevgili kk üyeleri.
Sevdiğim üyenin yanlışını da görürüm sevmediğim üyenin beğendiğim fikri de olur onu da söylerim ben.

Size biraz ters kalıyor ama kusura bakmazsiniz artık.

Belki o da benim gibi işine gelen yerde hak hukuk arayanların haklılığıyla ilgilenmiyordur.

Aynen öyle
Tanıdık üye, arkadaş üye olunca dibine kadar nasıl empati yapıldığını, ama yeni üyelerin nasıl yerden yere vurulduğunu gördüm kimse şimdi burda adalet kasmasın

Witch le alakali kismi aklina kazimissin yorumlarin o yonde sana iyilikle merak ediyorsun oku diyoruz senin konusmalarinida okuyayimmi diyorsun.konuya olumlu yada olumsuz fikirlerini sun ama baska konulara girme ikinci kez rica ediyorum profilim acik oraya yazabilirsin duygularini.

Üstüme geldiler mi dedim?

Okuma anlama bu seviyede ben daha kime ne anlatıyorum.
Haksız yere başka üyeleri geyik malzemesi yapıyorlardı dedim ben anlayana..

Bence olay saçma bir yöne doğru gidiyor.
Kimsenin zekasını küçümsediğim yok.
Hepimizin üzüldüğü, merak ettiği bir konuyu açmışsınız, evet.
Ancak artık cevaplardan memnun olmadıkça başkalarına saldırmak ayıptır.
Kendi üstüme bile alınmamıştım açıkçası, sırf başkasıyla aranız açılmasın diye açıkladım.
Konuyu bildiğim için.

Ama tabii, bana da patladı.
Zaten neye karışıyorsam.

3-5 sayfa önce de "burada nerede arkadaşları her şey fake miydi" diye yazılmıştı.
Onun üzerine de geldim, yazdım.

Hayır bir konu öyle değil diyorsa birisi, değildir.
Daha neyin baskısı bu anlamıyorum.
Açın da bakın üstüne basa basa yazdığım "referandum şeysinden ötürü" mesajına.
Cımbızla orak aynı mıymış?
İkisi de banlanmak işte. Bu yorum şaka herhalde.
Her kelimeden bir şey çıkartmaya çalışıyorsunuz.
Ben bunda iyi niyet göremiyorum.
Sanki yönetimden istenilen alınmadıkça başkalarını da buraya çekeyim, başkalarına da suç atayım, chess e de diyeyim vb gibi ilerliyor konu amacından sapıyor.

Aynı şekilde chess'in de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Bildiğim kadarıyla araları da iyiydi, siyasette falan yorumlaştıklarını görüyordum.
Chess'i de durumuma yaptığı birkaç yorumdan ve siyasetten biliyorum, bir kankalığım yok.
Koruyorum gibi düşünülmesin.

Gereksiz yere insanları hedef gösteriyorsunuz, az önce bana yaptığınız gibi.
İnsanları kendini açıklamak zorunda bırakıyorsunuz.
Kendim olaydan sonra Muneyle konuştuklarımı biliyorum, giden insanlarla muhabbetimi biliyorum.
Hislerinizi başkalarına yöneltmektense hissettiğiniz kişiye doğrultun. Çözümü daha kolay olur.

ben o mesajları arkadaşımın aktiviteleri kısmından gördüm mune ekli bende . sizi neyin içine çekmeye çalıştığımı merak ettim mesajımda sizin isminiz bile geçmedi. hatta munenin kendi profilinde yaptığı bir konuşma olarak aklımda kaldığı için mune.profilinde demişim.. sizin profilinizde yapılan bir konuşma olduğu aklımda bile kalmamışken sizi etiketlememişken adınızı geçirmemişken sizi neyin içine çekmeye çalıştım acaba?
chesse gelince o konudaki bir mesajımla sizin profilinizde ki o konuşmada dalga geçtiği doğrudur..
hedef göstermek falan komik olmuş yani..

Witch le alakali kismi aklina kazimissin yorumlarin o yonde sana iyilikle merak ediyorsun oku diyoruz senin konusmalarinida okuyayimmi diyorsun.konuya olumlu yada olumsuz fikirlerini sun ama baska konulara girme ikinci kez rica ediyorum profilim acik oraya yazabilirsin duygularini.

Burda yazmak istiyorum, merakımı gidermem için özel yazışmaları da görmem lazım ki şeffaf olsun harbiden

Günlerdir bıkmadan, sabırla neden atıldığımızı soran arkadaşlara yönetimin veremediği cevabı ben vereyim. Özellikle de @nameaver için bir çok soru işaretiniz var biliyorum ve yönetimin "evet biz yaptık" diyemediği şey özel mesajların okunmasıdır. @nameaver yönetim kendilerinin eleştirildiği özel mesajlaşmalar sebebiyle atılmıştır. DAHA BİR KEZ BİLE BAN CEZASI ALMAMIŞ BİR ÜYE DİREKT SİTEDEN ATILMIŞ VE YÖNETİM BUNUNLA İLGİLİ BİR TEK CÜMLE BİLE NET AÇIKLAMA YAPMAMIŞTIR.

Bakınız NET diyorum. Havanda su dövmeler, bizi elinde molotof gezen yağmacı teröristler gibi göstermek dışında net !

İşte bunun sebebi de @nameaver' in yönetimi ve ismi lazım değil obsesif üyeyi korumasını eleştirdiği özel mesajlardır.

Adını zikretmek istemediğim artık obsesifliğinden herkesin illallah ettiği üye de kendisini bu konuda çok önemli zannetmesin zira bizim atılma sebebimiz yönetimin ego problemleri ve Kazen' in Tanrı kompleksidir.

Bu vesile ile kocasına, kaynanasına, özel hayatında kendisini ezen insanlara, kendini hapsolmuş hissettiği şehirdeki sevmediği velilerine (!) ses çıkaramayan ama burada aslan kesilen kötü kalpli kadınları da biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize.

Son sözüm ; çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.

Sevgi ve hatırlayanlara selamla,

Hayatınızda her memnun olmadığınız şeyden " evliliğiniz ve eşiniz de dahil" böyle EFE EFE gidebiliyorsanız ne alâ. Ne mutlu size.

Sevgiler içinizde biriktirdiğiniz tüm nefrete. Çok birikmiş zira.
kendini savunurken sana muhalif olanı bel altı vurmaya çalışmak, olmadı.

sitenin en alt kısmında kıpkırmızı uyarının ilk cümlesini ben "özel mesajların kontrol edilmesi" olarak anlamıştım. yanlış mı yorumlamışım?

@mune yi adil buluyorum genel olarak.

Sismaniye Sismaniye genel olarak yonetimin uyeler arasi ayrim ve ban sistemi zaten konu kisiler buna bir ornek burda uyelik iptali yapilan sende olabilirdin ve farkettigim anda senin icinde yazardim.

Benim son konuma bakarsan dana net aciklamalar mevcut senin sorularina.

Back
X