Günlerdir bıkmadan, sabırla neden atıldığımızı soran arkadaşlara yönetimin veremediği cevabı ben vereyim. Özellikle de
@nameaver için bir çok soru işaretiniz var biliyorum ve yönetimin "evet biz yaptık" diyemediği şey özel mesajların okunmasıdır.
@nameaver yönetim kendilerinin eleştirildiği özel mesajlaşmalar sebebiyle atılmıştır. DAHA BİR KEZ BİLE BAN CEZASI ALMAMIŞ BİR ÜYE DİREKT SİTEDEN ATILMIŞ VE YÖNETİM BUNUNLA İLGİLİ BİR TEK CÜMLE BİLE NET AÇIKLAMA YAPMAMIŞTIR.
Bakınız NET diyorum. Havanda su dövmeler, bizi elinde molotof gezen yağmacı teröristler gibi göstermek dışında net !
İşte bunun sebebi de @nameaver' in yönetimi ve ismi lazım değil obsesif üyeyi korumasını eleştirdiği özel mesajlardır.
Adını zikretmek istemediğim artık obsesifliğinden herkesin illallah ettiği üye de kendisini bu konuda çok önemli zannetmesin zira bizim atılma sebebimiz yönetimin ego problemleri ve Kazen' in Tanrı kompleksidir.
Bu vesile ile kocasına, kaynanasına, özel hayatında kendisini ezen insanlara, kendini hapsolmuş hissettiği şehirdeki sevmediği velilerine (!) ses çıkaramayan ama burada aslan kesilen kötü kalpli kadınları da biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize.
Son sözüm ; çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.
Sevgi ve hatırlayanlara selamla,