Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

merhaba moon,
bugün ne giydinden takip ediyorum seni. öncelikle maşallah diyeyim.:nazar:
soruldu mu bilmiyorum ama
KKda en çok takıldığın topik hangisi ?
Hiç bakmadığın,ziyaret etmediğin bir topik var mı :26:

tesekkur ederim:16:

cok sık takip ettigim bir derdim var,ah erkekler bolumleri oluyor genelde..

diyet topicleri genelde bakmam..

Son düzenleyen: Moderatör:
moon en son kime teşekkür ettin
kime sinirlendin
keşke şu hayatta şunun gibilerde olmasa dediğin bişi varmı???

moon en son kime teşekkür ettin
kime sinirlendin
keşke şu hayatta şunun gibilerde olmasa dediğin bişi varmı???

tanrıcaya ettim:9:

yolda yurumesini bilmeyen birilerine tanımıyorum:22:

var tabi olmaz olurmu..kisi bazında cevaplıyorum..
baskalarının hayatına burnunu sokan tipler,empati kurmayı beceremeyip kendi mukemmelmis gibi davranan baskasını anlamaya calısmayan tipler,hayatı guselce yasamak yerine surekli kargasa cıkarmak isteyen tipler,kafası surekli farklı yerlere calısıp beyni yerine baska taraflarıyla dusunen tipler.. daha sayarımda cok olur ya:9:

off oku oku sıkıldım moon kusura bakma:)
daha sonra okurum kaldığım yerden:1:
umarım sorulmamıştır sorucaklarım:23:

soru: mistik olaylarla ilgilenirmisin?
en büyük takıntın,yada hurafen nedir:)koca karı lafları ve inançları bunlar,diye küçümsenen hurafelerin hangisine inanırsın?:68:

off oku oku sıkıldım moon kusura bakma:)
daha sonra okurum kaldığım yerden:1:
umarım sorulmamıştır sorucaklarım:23:

soru: mistik olaylarla ilgilenirmisin?
en büyük takıntın,yada hurafen nedir:)koca karı lafları ve inançları bunlar,diye küçümsenen hurafelerin hangisine inanırsın?:68:

olsun canım sorun degil:16:

mistik olaylarla meraklıyımdır ilgimi ceker

takıntım boldur baska bir takıntımı soyliyim birseye sol elimle dokunduysam eger sag elimlede mutlaka dokunurum:9: ugursuzluk getirmesin diye

sanırım gece camdan dısarıya bakmak iyi degil falan derler..nedense bundan bende korkuyorum bakamam uzun sure sanki birsey cıkacakmıs gibi gelir..

selam moon koltuğun hayırlı olsun :71:
sakın kalkma yerinden havalarda soğudu :27:

Cevapların bana çok cana yakın geldi :16: sevdim kız seni :68:

bütün sayfaları üşenmeden tek tek okudum... Müzik dinlemeyi çok seviyosun sanırım... Sence müzik gerçekten ruhun gıdasımıdır?

Köpeğinin adını sormuşlar yazmamışsın...

Lise döneminden aklından hiç çıkmayan bi anın varmı?

Aldatıldığını öğrendin; bir şans daha verirmisn yoksa gidermisin?

Sanırım bu kadar soru yeter :37:

selam moon koltuğun hayırlı olsun :71:
sakın kalkma yerinden havalarda soğudu :27:

bütün sayfaları üşenmeden tek tek okudum... Müzik dinlemeyi çok seviyosun sanırım... Sence müzik gerçekten ruhun gıdasımıdır?

Sanırım bu kadar soru yeter :37:

tesekkur ederim :17::71:

mutlu oldum benimle ilgili olan seyleri merak edip okuman cok gusel birsey benim icin:16:

kesinlikle oyledir..cunku muziklerin insan uzerindeki etkisi cok baska..hareketli sarkı duydugunda hoppidi hoppidi oynayası gelir insanın:9: slow parcalarda ask acılarına ilac gibi gelir:7:..muzik bir ihtiyacdır diye dusunuyorum:16:

karpopu deriz:9: gercek adı degilde lakabı.. artist deyince bakar bide:9:

var ya kar yagıyordu bi kere baya bi..bizde tepede bi yerde oturuyorduk okulda asagıda kalıyor tabi arkadasımla otobus bekleris gelmez hadi dedik yuruyelim asagıya bide bizim oraları dag tas :9:..yuruyoruz ama nasıl kaya kaya gidiyoruz yokus asagı heryer buz tutmus manyakmısız ozamanlar..bi arkadası daha aldık yoldan onların ikiside dustuler ben dusmedim sadece:52:..ama cok komikti ya..

suanki dusuncemle vermem tabiki:15: ama asla demem buyuk konusmam

uykucumusundur?

ben mesela kurduğum saati duymam :27: bu yüzden hep geç kalırdım okula ve işe :27:

en sevdiğin içecek?

sence sen hangi çiceksin ve neden?

moonum,reenkarnasyona inanır mısın?
merak ettiğim bi durumdur benim bu ya:44:

uykucumusundur?

ben mesela kurduğum saati duymam :27: bu yüzden hep geç kalırdım okula ve işe :27:

en sevdiğin içecek?

uykucumusundur?
gec yatarım ona gorede gec kalkarım insanlar cok uyudugumu sanar ama 4-5 gibi bir saatte yatıp 10 da kalmak mumkun olmuyo..cok asırı uyku bagımlılıgım yokdur

olurmu ya calar saatten daha erken kalkarım sabah 7 de kalkıcaksam 7 ye dogru kendim kalkarım:9:

en sevdiğin içecek?
kola..eskiden yakardı bogazımı asidi simdi su gibi bogaz falan kalmadı bende:66:

mavi gül..cunku guller ciceklere mavi rengi veren pigmente sahip degildirler mavi gullerde tarih boyunca imkansızı başarmanın sembolu olmus..bu yuzden cok severim belkide:16:

moonum,avatarı irkek olan, bi tek sen varsın kk de sanırım galbam,
piki niden eceba:55:

Son düzenleme:
moonum,reenkarnasyona inanır mısın?
merak ettiğim bi durumdur benim bu ya:44:

reenkarnasyona inanmam ben canım..ruhun gorevini tamamlayıp baska bir boyutta bekledigini inanıyorum..tekrar tekrar dunyaya gelip farklı sekilde bedenlenmesi gibi bir durum olamaz

moonum,avatarı irkek olan, bi tek sen varsın kk de sanırım galbam,
piki niden eceba:55:
yok kız tek ben degilim var baskalarıda:26: seviyom bu adamı ondan oyunculugunu tabikide:9:

ay yarisini okudum daha bitecegi yok sonra okurum kalanini
seviyorum seni moon:D tanimak isterim
annenle olan iliskin nasildir anne kiz gibimi yoksa arkadas gibimi
ailen sevgiline karsi nasil bi tutum sergiliyor
kendine ozel alisverislerinde aylik nekadar harciyorsun
birseyi yapmak istediginde birilerinin karsi cikmalari sana engel olurmu yoksa kafanin dikinemi gidersin

ay yarisini okudum daha bitecegi yok sonra okurum kalanini
seviyorum seni moon:D tanimak isterim
annenle olan iliskin nasildir anne kiz gibimi yoksa arkadas gibimi
ailen sevgiline karsi nasil bi tutum sergiliyor
kendine ozel alisverislerinde aylik nekadar harciyorsun
birseyi yapmak istediginde birilerinin karsi cikmalari sana engel olurmu yoksa kafanin dikinemi gidersin

tesekkur ederim bende seni seviyorum:16:

annemle iliskim iyidir arkadas gibiyizdir tabi arkadasımla konusurken kullandıgım cumleleri ona kullanamam :90:

ailem ilk once tanımak ister tanıdıktan sonra da zaten karısmazlar senin hayatın istedigin insanla sevdigin insanla evlen yeterki mutlu ol bizde mutlu oluruz fikrindedirler..

ne kadar harcarım hic belli olmuyor ya hani kafadan bi 30 lira gibi bir miktar gidiyor zaten onun haricinde uzerine mutlaka eklenen oluyor ama net bir miktar yok

bazen olur bazen olmaz..kafama koyduysam yaparım ama eger boyle acabalar dolasıyorsa kafamın icinde birinin engel olup mantıklı bir acıklama yapması vazgecirebiliyor beni herzaman olmasada

Back