Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

Spor ayakkabı mı topuklu ayakkabı mı ? ( gerçi gördüğüm kadarıyla topuklu) Yada spor giyim mi klasik giyim mi?

Girdiğin ortam giyim tarzını etkiler mi?

En iyi yapabildiğin yemek?

patates salatası,patates yemegi,mercimek corbası,yogurt corbası,patlıcan oturtma,biber dolması,kısır vs:16:

Fobilerin var mıdır varsa neler? :8:
asansor bu kadar korkmama ragmen yinede binmek zorunda kalmıstım ondada kalmıstım:9: birde yukseklik

Forumda en sevdiğin kişi?
var oyle birileride en sevdigim diye ayırmasam:26:

Tırnak makasın sana mı özeldir/yoksa tüm ev halkıyla ortak kullanım mıdır?
oyle takıntım yokdur ama benim kendimin var zaten odamdan cıkıpda almak zorunda kalmıyım diye:9:

Spor ayakkabı mı topuklu ayakkabı mı ? ( gerçi gördüğüm kadarıyla topuklu) Yada spor giyim mi klasik giyim mi?

Girdiğin ortam giyim tarzını etkiler mi?

topuklu tercihimdir..cok fazla spor giyinmem acıkcası klasik tercihim..

bazen etkileyebiliyor ister istemez uyum saglıyorum

Vay anasını =) demek patlıcan oturtmayı güzel yapıyorsun :56::56: Banada yapsana moon =)

Canım sorularıma geçiyorum

1)En sevdiğin filmler neler ?(Hepsinden birer cevap istiyorum)

Romantik komedi:
Gerilim :
Dram :
Animasyon:

2)En sevdiğin şair kimdir ?

3)Düzenli olarak takip ettiğin herhangi bir dergi var mı ?

Son düzenleme:
Vay anasını =) demek patlıcan oturtmayı güzel yapıyorsun :56::56: Banada yapsana moon =)

Canım sorularıma geçiyorum

1)En sevdiğin filmler neler ?(Hepsinden birer cevap istiyorum)

Romantik komedi:
Gerilim :
Dram :
Animasyon:

2)En sevdiğin şair kimdir ?

3)Düzenli olarak takip ettiğin herhangi bir dergi var mı ?

yapıyım canım yeterki sen iste:16:

Romantik komedi:cennet gibi
Gerilim :lanetli tepe
Dram :yesil yol
Animasyon:up

cemal süreya:16:

duzenli olarak olmasada cnbce dergiyi alırım dizileri takip etmek icin..

köpek besliyorsun diye hatırlıyorum.
her hayvanı severmisiniz?

korktuğun hayvan varmıdır?

hayvanlar için elinden geleni yapıyor musun?

köpek besliyorsun diye hatırlıyorum.
her hayvanı severmisiniz?

korktuğun hayvan varmıdır?

hayvanlar için elinden geleni yapıyor musun?

her hayvanı severim evet..

evcil hayvanlar dısında..aslan kaplan onlarada heryerde rastlama durumu olmadıgından rahatım:9:

yapmaya calısırım..kalan yemekleri cope atmak yerine copun yanına kediler icin koyarız..yazın kaplara su koyarız susuzluk cekmemeleri icin..sokakda rastladıgım zaman elimde ne var ne yok veririm veya olmadı yakından biyerlerden birseyler alıp veririm..en basiti gordugum an kayıtsız kalamam mutlaka sevgi gosteririm bazıları sakat falan oluyor onlara icim gidiyor hani arabam olsa alıp veterinere goturucem ama imkanlarım dahilinde yapıyorum biseyler

Hayret ettim kendime çok soru sordum bugün.

Bir soru daha gelsin...
Erkek arkadaşın ile sorunların olduğunu ama şimdi çözdüğünüzü söyledin. Allah bir ömür mutlu eder inşallah..
Sorunlarınızı nasıl çözdünüz?Bazen konuşmak insanların birbirini anlamaya yetmiyor böyle durumlarda nasıl bir yol izlediniz?

Hayret ettim kendime çok soru sordum bugün.

Bir soru daha gelsin...
Erkek arkadaşın ile sorunların olduğunu ama şimdi çözdüğünüzü söyledin. Allah bir ömür mutlu eder inşallah..
Sorunlarınızı nasıl çözdünüz?Bazen konuşmak insanların birbirini anlamaya yetmiyor böyle durumlarda nasıl bir yol izlediniz?

olsun canım sor tabi:16:

bazı seyleri zaman bıraktık diyebilirim birgunde konusup herseyi halletmek mumkun olmuyor..kırgında olsam surekli aynı seyleri ısıtıp ısıtıp onune getirmemeyi tercih ediyorum boyle olunca konuları o acıyor bazen o sayede sakin bir sekilde konusuyoruz ozaman icimdekileri rahatsız oldugum konuları iyi bir ses tonuyla anlatıyorum bu tarz konusunca oda bana hak veriyor..ofkeye yenik dusmemek gerekiyor..yapıcı olmak gerektigine inanıyorum ..birseyler duzelttilmek isteniyorsa eger iki kisi birbirini anlamaya calısmalı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzellik görecelidir,evet...
Peki senin güzellik anlayışın nedir?
Güzelliği nasıl tarif edebilirsin sen?

Güzellik görecelidir,evet...
Peki senin güzellik anlayışın nedir?
Güzelliği nasıl tarif edebilirsin sen?

guzellik benim icin cekici bir yuze sahip olabilmektir..her kadın guzel bir yuze sahip olabilir ama istisna olanlar hem gusel hemde cekici olabilenlerdir bence..ancak ikisi olursa ben gercekten guzel diyebilirim karsıdaki icin..

moonum cnmmm ben geldim soru sormayaaaaaaaaa tuz karabiber beni unutursan geber dediğin sevgilin oldu mu hiç kız:8:

Depremle ilgili bir şeyler yazmıştın galiba kötü bi anınını sorduklarında verdiğin bir cevaptı...
Bu sabahta deprem oldu hissettin mi?
Hissettiysen aklına ilk gelen ne oldu?
Şahsen ben çok korktum.

Depremle ilgili bir şeyler yazmıştın galiba kötü bi anınını sorduklarında verdiğin bir cevaptı...
Bu sabahta deprem oldu hissettin mi?
Hissettiysen aklına ilk gelen ne oldu?
Şahsen ben çok korktum.

bu taraflarda olmadı heralde canım hissetmedim:26:
ben depremden korkmuyorum artık yasadıgım icin heralde..sogukkanlı davranıyorum bu konuda artık:31:

örtmenim örtmenim bende soru sorabilirmiyim...
merhaba moonn:7:
titizmisin yoksa herkes gibi dozajındamı... mesela odan sürekli toplumudur?? nevresimlerini ne kadar zamanda bir değiştirirsin?? saçların yağlanıncamı yoksa belli günlerdem, banyo yaparsınn??:48:

örtmenim örtmenim bende soru sorabilirmiyim...
merhaba moonn:7:
titizmisin yoksa herkes gibi dozajındamı... mesela odan sürekli toplumudur?? nevresimlerini ne kadar zamanda bir değiştirirsin?? saçların yağlanıncamı yoksa belli günlerdem, banyo yaparsınn??:48:

titizim ama asırı degil gerektigi yerde..
odam surekli toplumudur bazen dagılabiliyor:39: duzeni korumaya calıssamda:9:
nevresimlerimi haftada bir yada iki kez degistiririm:26:
saclarım cok cabuk kirlenir en fazla iki gun tutarım yıkamadan:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba moon,
bugün ne giydinden takip ediyorum seni. öncelikle maşallah diyeyim.:nazar:
soruldu mu bilmiyorum ama
KKda en çok takıldığın topik hangisi ?
Hiç bakmadığın,ziyaret etmediğin bir topik var mı :26:

Back