Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

:98:teskekurler cevabin icin cmn ayrica bu kadar ekonomik ve SIK olmandan oturude tebrik ediyorum:92: seni

1)Canım beklediğin ah keşke şu da sorulsaydı dediğin herhangi bir soru var mı?

2)Senin bir aralar kargo gönderin vardı :28:tam adresini mi ne bilmiyordun o iş noldu ?

3)Erkek arkadaşının seninle en çok mutlu olduğunu anı anlatır mısın ?

Son düzenleme:
1)Canım beklediğin ah keşke şu da sorulsaydı dediğin herhangi bir soru var mı?

2)Senin bir aralar kargo gönderin vardı :28:tam adresini mi ne bilmiyordun o iş noldu ?

3)Erkek arkadaşının seninle en çok mutlu olduğunu anı anlatır mısın ?

zaten sorulması gerekenler soruldu hemen hemen ah keske sorulsaydı dedigim kalmadı:16:

gonderdim canım adresini dogru biliyomusum hatta cok kısaymıs sadece sirket ismi yazmam yeterliymis:76:

canım bu soruyu tam anlamadım ama heralde erkek arkadasımım benimle en mutlu oldugu anı anlatmamı istedin:26:
bizim aramızda mesfe oldugu icin sık gorusemiyoruz ne yazıkki ama hep sunu der sana sarılınca herseyi unutuyorum ve iste ozaman cok mutlu oluyorum:38:
birde yanına gitmistim bir defa.. yasadıgı sehri ve ailsiyle tanısmamı istemisti bunlar oldugu zamanda cok mutlu oldugunu soylemisti:16:

Deli dolu musun, yoksa sakin bi yapıya mı sahipsin?

Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?

Yapmayı çok istediğin ama bi türlü yapamadığın şey nedir?

hayatımın dönum noktası" dediğin seyler oldumu? olduysa ve özel değilse anlatabilrmisin

Deli dolu musun, yoksa sakin bi yapıya mı sahipsin?

Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?

Yapmayı çok istediğin ama bi türlü yapamadığın şey nedir?

tanıdıgım ve sevdigim insanlarla olunca cok deli doluyumdur..sevmedigim insanların yanında cok sakin hatta sıkıcı bile derler benim icin ama napıyım sevmiyorsam eglenemiyorum:87:

sanırım cakmagı alıp gazın kokusuna bakıyım derken yanlıslıkla burnumun icine cakmamdı:9: ufaktım tabi 9 yasında falanmıydım neydim:76:..birde yagmurun fırtınanın oldugu bir zaman dısarı cıkmak..ozaman yasımda ufak degildi ama yaptık bi cılgınlık iste demirler vardı onlara tutunmustum ucmamak icin poset gecmisti kafama tabi oyle bir fırtınada baska sey gecmedi gene iyi:66:

bir gokdelenin tepesine cıkıp asagıya bakmak cok isterim ama yapabilme ihtimalim sıfır:90:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatımın dönum noktası" dediğin seyler oldumu? olduysa ve özel değilse anlatabilrmisin

oldu bu deprem olayımız onu yazmıstım eski sayfalarda..hayatımın gercekten donum noktasıydı cunku tamamen farklı yonlere akmaya basladı hayat hersey birdenbire degisti ozaman olmaz dedigim herseyin aklımın ucundan gecmeyen neler varsa hepsinin oldugunu gordum:31:

hepsini okudum. çok içtensin. hoşgeldin şeffaf odaya :)

sana şimdi soracağım soruya aklına gelen ilk şeyi yazmanı istiyorum :)

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?

hepsini okudum. çok içtensin. hoşgeldin şeffaf odaya :)

sana şimdi soracağım soruya aklına gelen ilk şeyi yazmanı istiyorum :)

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?

tesekkur ederim:16:

ilk aklıma gelen cevap sevgilimin yanı:77:

sorularıma cevap vermişsin ama ben geri dönemedim kusura bakma:17: cevaplar için teşekkür ederim tanıştığıma memnun oldum umarım istediğin herşey gerçekleşir görüşmek üzere:13:

moon neden banlanmış.. birkaç sayfa öncede sormuşlar kıza daha önce banlandınmı diye oda hayır demiş şansa bak

moon da milli oldu:27: :27:
sormuşlardı en başlarda,moon hiç banlandınmı diye:97:
hayır demişti:1: oda milli oldu:65:hayırlı olsun moon:48::27:
gelince cevaplarsın bende bi soru sorucam:68:
moon,banlanmak nası bi duygu:60: :33:

Son düzenleme:
Back