Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki dönerler umudum o
![]()
Peki dizi oyuncusu olsan "sanat için soyunurmusun?"![]()
eline bir sihirl, değnek verseler kadınlar kulübünde en çok neyi değiştirmek isterdin
onu pet shoptan almıştım. en minikleri ve en güzeliydi kedicik..
ona kıyamadım aldım ama hastalandı bende 1 hafta kaldı onunla birlkte agladım uyumadım..anlamıyorum neden kalkıp miya miyav pencerenin önüne gidiodu ve camı tırmalıyodu gitmek ister gibi. hani ordan gidilebilceni nerden biliodu anlamış degilim..
onu yine aldıgım yere bıraktım aglayarak hiçte cıkmıyo aklımdan yaşadıgına eminm ama umarım güzel bi yuvası vardır.annem bana kıyamadıgı için verdirdi.yani sevmediginden degil onunla agladım uyumadım falan.bide huysuzlanıp tırmalayınca kolumu tamamdı ztn
şimdilerde annemde istiyo.face haysev'i takip ediyorum..ordan yuvasız bi kedi alıcam 3 4 aylık olmalı ama yoksa zor..
bncede cook büyük bi eglence kaynagı
teşekkür ederim![]()
inşallah bebişin olduğunda nasıl bi anne olmayı düşlüyorsun???![]()
İnşallah diyelim fıstığım
Güne nasıl başlarsın uyandığın zaman,sakinmi yoksa pimi çekilmiş bomba mı olursun![]()
bir de hayatında olmazsa olmazın var mı?
tabii eşin ailen kedilerin ve ojelerin dışında![]()
pimi çekilmiş bi bomba gibi uyanırım
günaydın diyene çakasım gelir o derece yani
kahvaltı yapıp ilk cigarayı içtikten sonra
munis bi kediye dönerim![]()
evet olmaz mı bi sürü hem de![]()
Aaaa ama böyle deyip bırakılmaz ki, en sinir olduklarından birini anlatsana![]()
sana bir hak tanısalardı ve meyyşur biriyle görüşme fırsatı vereceklerini söyleselerdi
kimi seçerdin :126:
En çok merak edilen olmak nasıl bir duygu?
editör olarak bi konunun fake olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz ?
iyi oturmalar diyecegim seffaf odada gec kalmisligin farkinda olarakamonracigim..
gecmisi okuyamadigim icin soruda sormuyorum ama ilk firsatta gelip bakacagim gecmise...
sessiz , güzel modum sana seffaf odada güzel vakit diliyorum![]()