Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

Askinla nerde tanistiniz?

Onun sevmedigin bir huy varmi, ve onun sende uyuz oldugu bir huyun varmi?

Keske olmasaydi dedigin bir dönem/anin varmi?

Sevgilinin en büyük suprizi nedir?

Hangi arabayi en cok seviyorsun?

Hangi Oje rengi begeniyorsun?

Bo$ zamaninda ne yapiyorsun?

Asla giyinmem dedigin sey ne?

Senin en sevdigin kisa siir hangisi?

Askinla nerde tanistiniz?
internetten bir tanıdıgın vasıtasıyla tanıstık

Onun sevmedigin bir huy varmi, ve onun sende uyuz oldugu bir huyun varmi?
oda cabuk parlar bu huyunu sevmiyorum..eski tartısmalarımızı unutmuyor olmam

deprem zamanı berbat bir donemdi..hic gormedigim kadar cok kefenlenmis ve kamyonun arkasına konan oluler gordum hic unutmuyorum

Sevgilinin en büyük suprizi nedir?
bi kere hediye almıstı beklemiyordum o tarz birsey midye vardı icini ben acıp inciyi cıkardım kolyeye taktım guseldi

Hangi arabayi en cok seviyorsun?
nissan juke

Hangi Oje rengi begeniyorsun?

pembe tonlarını cok severim

Bo$ zamaninda ne yapiyorsun?
bos kaldıgım zamanlarda kopegime satasırım onla oynasırıs biraz

Asla giyinmem dedigin sey ne?
gomlek

Senin en sevdigin kisa siir hangisi?

Hiçbir şey için "benimdir" deme.
Sadece de ki "yanımdadır"
Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili,
Ne hayat, ne ölüm,
Ne huzur, ne de keder
Daima seninle kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

anlatıyım bunu..depremin oldugu zaman ben uyuyordum annem uyandırdı beni..sakin

bir sekilde ardından butun aile tam odanın kapısından cıkıcaz yine basladı sallanmaya..ne

yapıp ne edip apartmana cıktık bu seferde kapı acılmıyordu dısardan biri yardıma geldi

demirleri kırdılar o sekilde cıktık ilk cıktıgımda karsımızdaki binanın yıkılmıs oldugunu

gordum boyle hic dehsete falan dusmedim sanırım sok gibi birseydi o anda

bende olan..ardından yakında oturan akrabalarımızın yanına dogru yurumeye basladık heryerde

yıkılmıs binalar vardı hatta bi tanesi yeni yapılmıstı tepede jakuzi kalmıs kanlanmıs

perdeler falan..insanlardan kimisi gecelikle kimisi atlet kulot cıkmıslar herkesde bi

saskınlık vardı yurudukce yıkılmıs binaları goruyorduk kimisi yardım edin diye cagırıyordu

yakınlarını enkazdan cıkarmak icin ama koca beton nasıl kaldırılırki..yakınlarımızın yanına

gittik birseyleri yokdu buna cok sevindik ama ortam cok kotuydu herkes aglıyor

falan..sabah oldu evimizin taraflarına gittik enkazdan cıkarılanları izliyorduk her cıkanda

alkıs kopuyordu:))..bi yandan da tupras yanıyor dumanlar tutuyordu..butun akrabalar bi

yerde toplandık ananemlerin evinin onundeki parka cadır kuruldu..etrafı dolanırken benim

hic unutmadıgım o kefenlenmis oluleri gordum adamlar kamyonların arkasına koyuyolardı

bi yandanda aglıyanlar yakınlarını oyle gorunce..arada artcı depremler oluyordu..ama oda

yetmedi tupras patlıycak uzaklasın dediler...hayda herkes basladı daglara kacmaya tepeye

bir bakıyoruz arabalar konvoy yapmıs ısıkları bi tarafdan kenarlardan insanlar yuruyor

kimisi sedyede yakını goturuyor..elimizde ekmekler ozaman bir hafta boyunca dogru

duzgun hicbirsey yememistik gittik baya bi bi yerde oturduk

uyumak bile mumkun degildi yani..ardından tehlike gecti dendiginde asagıya inmeye

basladık.. bu sefer teyzemlerin evlerinin yakınına gelmistik ölü posetleri verdiler onlarda

yattık simsiyah..ertesi gun kalktıgımızda havanın rengi cok tuhaftı sarımsı bir renkti cok

agır bir koku vardı herkes gitmisti bombostu sokaklar..bizde bir kamyona otostop cekip

istanbula gitmistik ordada kaldık zaten yuzeysel yasınılanlar bunlardı detyalar oldukca

fazla aslında bi sure daha sonra izmite tekrar donduk ama

bugunlerin her anını kafamda yer etmisitr..

Kk' da en iyi anlastigin kisi kimdir?

spor yapiyormusun?

Yetenegin varmi?

Banyo yaparken sarki soylermisin ?

illerde cocuklarin olursa allahin izniyle, hangi isimleri vermek istersin?

bu olsa olsa turkiyede olur dedigin sey nedir?

Hangi yerli diziyi izlersin?

Burada en cok sevdigin ifade hangisi?

opucukmu? sarilmakmi?

olsun canim, en begendigin yazmistim zaten...

vay be canim.. neler yasamissiniz..
Ne diyecegimi bilmiyorum vallaha ((

Kk' da en iyi anlastigin kisi kimdir?

aslında o kadar cokki say say bitmez..en iyi anlastıklarım veya sempati duyduklarım onları yazmıstım daha onceki sayfalar yazdırtma kıs bi daha bana

spor yapiyormusun?
yok valla hic yapmıyorum yapmak lazım tabi:26:

Yetenegin varmi?

dans gusel oynarım bak oryantalde ustume yokdur

Banyo yaparken sarki soylermisin ?
bi orda soylerim zaten sesimin gusel cıktıgı tek yer

illerde cocuklarin olursa allahin izniyle, hangi isimleri vermek istersin?
kız olursa hira veya sahra
erkek olursa tutku

bu olsa olsa turkiyede olur dedigin sey nedir?
karsıdan karsıya gecerken ust geciti ineklerin yoluda insanların kullanması
boyle bir resime rast gelmistim bir kere sasırmadım hemen dedim kesin tr dir hersey mumkun turkiyede

Hangi yerli diziyi izlersin?
yaprak dokumu

Burada en cok sevdigin ifade hangisi?

opucukmu? sarilmakmi?
sarılmak

canım geçmiş olsun sende 10 yıl geçsede zor şeyler yaşamışsın biz buzpateni nin ordaydık ve Allaha şükür depremde yıkım olmamıştı o görüntülerden uzaktaydık ve izmitten yolladığın selam için teşekkür ederim
köpüşünün adı ve türü ne
aşkının işi ve ilişkinizin durumunu sorsam ayıp olurmu

tesekur ederim canım buz pateninin oldugu yere cenazeleri koymuslardı ozaman:26 taraflara birsey olmadı evet merkezdede birsey yokdu zaten bizim oralar baya kotuydu
kopegimin cinsi terrier..
askım satıs elemanlıgı yapıyor..iliskimizin durumu bazen tokezlesekde evlilik dusunuyoruz zamanı beli degil ama kimbilir heranda olabilir kısmet

Herkesin hayatta bi kere de olsa rezil olduğu bir an vardır peki senin bu zamana kadar öyle bi anın oldu mu,anlatır mısın?

Giyimde en çok neye dikkat edersin?

Sürekli giydiğin bi marka var mı? Varsa nedir?

Soruldu mu bilmiyorum sigara ve alkol kullanıyormusun?
yok kullanmıyorum

Herkesin hayatta bi kere de olsa rezil olduğu bir an vardır peki senin bu zamana kadar öyle bi anın oldu mu,anlatır mısın?

oldu tabi aklımda kalanlar bi kere otobus kapısına sıkısmıstım tam gecerken adam kapadı ben arada kaldım
bide markete giderken merdivenlerinden havalı havalı cıkıyordum yandada ayna gibi birsey vardı kendime bakıyım derken dustum bi sure kalkamadım rezillikten cocugun biri geldi birsey oldumu dedi resil oldum dedim kimse gormedi diyo sen gordunya iste dedim

Giyimde en çok neye dikkat edersin?

Sürekli giydiğin bi marka var mı? Varsa nedir?

giyimde dikkat ettigim seylerden biri zayıfda olsam yan bolgelerim biraz vardır dusuk bel giydigimde dikkat ederim cıkmamasına..baskasında gordugumde gercekten cok cirkin duruyor..asırı bol seyleri giymem iyice kayboluyorum icinde..

marka takıntım yokdur aslında ama dieselin kotları hosuma gidiyor durusu gusel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…