Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

evet bayanlar bu arada yeni hafta için önerilerinizi bekliyorum

moon merhaba,seni burada görmek çok güzel
henüz çok erken belki ama ,mutlaka her genç kız bunu hayal eder...annelik hayallerin nelerdir?

tesekkur ederim
bazen icimdeki annelik duyguları on plana cıkıp suan bi cocugum olsa diye dusunurum:)..sorumluluk isteyen bir gorev ama mutlaka yasamak istiyorum Allah izin verirse
bi tane cocuk yaparım heralde oda kız olsun isterim siparis uzerine olmuyor ama ne biliyim kız cocukları herzaman daha yakındırya anneye ondan sanırım:)..yasamadan bilinmeyecek kadar farklı bir duygu..evlenip maddi manevi herseyi uygun hale getirdikten sonra olmasını istiyorum..

olmazsa olmazların nelerdir? yemek yapmayı seviyor musun? şimdilik bu kadar aklıma gelirse yine gelirim

olmazsa olmazlarım..mesela telefon olmazsa olmazımdır unuttugum gorulmemistir olmadan cıkmam..birde mutlaka iki adımlık bir yere dahi gitsem hafif bir makyaj yaparım evde bu yuzden adım sosyeteye cıkmıstır

yemek yapmak benim en sevdigim seylerden biridir guselde yaparım ayıptır soylemesi

moon hangi şehirleri gezdin seni en çok hangisi etkiledi

bursa,antalya,izmir,balıkesir..
en cok etkileyen izmir foca olmustur yerlesim olarakda cok gusel bir yer..zaten tatil bolgesi oldugundan ortamı harika

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa bizim memlekete de gelmişsin bırsada nererleri gezdin

Merhaba moon
Benim sorum keşkelerin oldu mu hayatında yaşın da daha genç ama

merhaba
oldu aslında daha gencken oldu diyebilirim yas buyudukce insanın bakıs acısı daha farklı oluyor mantıklı olanı mantıksızdan ayırabiliyorsun..ama eskiden ne gelirse aklıma yapıyordum dusunmeden

merhaba moon cum hayirli olsun koltugun :)
Hayatinda yapmak isteyipte yapamadigin birsey varmi?
Hic ask acisi cektin mi?
Hic platonik ask yasadin mi?
Sevdigin felsefik bir söz var mi ?
KK da iyi anlastigin üyeler kimler?

biraz fazla oldu sanirim sorularim
cvplarin icin simdiden tesekkürler güzel moon

tesekkur ederim

lise zamanında acayip sekilde yurt dısı egitimi istemistim lise bittikten sonra.. ama olmadı baya heveslenmistik arkadasımla ingilizce ye merak sarmıstık hatta ama olmadı

evet cektim beni aşk acısı olgunlastırdı ne kadar arabesk bir cumle dimi

platonik ask yasamadım sayılır hani aşk denmezdi onlara hoslanıyordum sadece haberleri yokdu tabi platonik hoslantı diyelim

Eğer ki gerçek mutluluğu bir damla suda bulabiliyorsan, hep o damla suyla yaşa. Okyanusu hayal bile etme! Çünkü damlada mutluluk varsa okyanusta da boğulmak vardır..

kkde anlastıgım kisilerin sayısı fazla aslında..sayıyım:))..
meg,susu,ebuş81,çilek.yagmuru,madamiks,ank06,SeHNaz,babyke,smyl,lulu,ece,nil,tanrıca,liv,pati,lipgloss,pırlanta84,fides_..aklıma gelenler iyi anlastıgım,bana sıcak gelen kisiler..

Ahh canim ingilizceyi simdi bile ögrenebilirsin bi kursa giderek
senin gibi güzel bir kiza ask acisi cektirilirmi
ayrica söze bayildim kopyaladim ve facemde paylastim
sen zaten anlasilmayacak bi kiz degilsin cok nazik,kibar ve bi okadarda güzel bi kizcesin seviyorum seni canim öptm cok aklima baska sorular gelirse yine sormaya gelirim

oyle tabi ogrenebilirim bi ara cdler falan almıstık gene biliyorum biseyler o yuzden altyazılı filmler izlemeyi severim gunluk konusma dilini pek ogretmiyorlarmıs kurslarda sanırım

valla cektik ask acısı olsun aşkın degerini anlamak icin acısını cekmek gerekiyor acı ne kadar coksa o kadar kuvvetli bir aşkdır bana gore

evet cok severim o sozu bende anlamlı

gusel yureginden gecen bu cumleler icin cok tesekkur ederim

moon yarışma yapalım ya ne güzeldi bir dönem yok mu bi fikrin

Yazarken bi çok kişi gibi türkçeyi doğru kullanmadığını görüyorum.
Peki konuşurken de aynı şekilde mi kelimeleri söylersin yoksa konuşurken kelimelerin nasıl söylemen gerektiğine dikkat eder misin?
Mesela çevremde o kadar çok duyuyorum ki gidim,gelim, nabüsün , çok güsel ve buna benzer kelimleri. Sen bu konuda ne düşünüyorsun ve nasıl konuşuyorsun ?

Hayatta asla yapmam dediğin şey ?
En sevdiğin dizi?
En sevmediğin dizi, diziler?
En sevdiğin oyuncular?
seni en çok üzen şeyler?
Forumda seni en çok sevindiren olay ?
Hayatta seni korkutan tek şey ?
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ?
Gitmek istediğin ülkeler?
Enteresan ne demek açıkla bakalım...
Türkiyede en sevdiğin il?
En sevdiğin hayvan ?
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?
En sevdiğin bayan ismi ?
En sevdiğin erkek ismi ?
Gitmekmi zor kalmakmı ?
Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?
Yağmuru severmisin ?
İyi yönlerini anlatsana ?
En sevdiğin özelliğin nedir ?
Yükseklikten korkarmısın ?
Ne kadarda cahilim dediğin oLdu mu ?
otobüslerde en çok neden nefret edersin ?
yoLda para buLduqunda cebine direk atarmısın ?
insanlarla çok daLqa qeçermisin ?
Kadin ve erkek sence e$itmidir?

arkadaşlar 1 mesajda çok fazla soru sormasak iyi olur

gusel yazarım evet bir yerine bi yazarım dogrularının nasıl oldugunu biliyorum ama alıskanlıgım oldu bu alıskanlıgı bozarsam kotu bi sey gelir gibi geliyor basıma işte buda bi takıntı

cok gusel bir turkceyle konusuyorum diyemem cunku konusamıyorum ne yazıkki :26: tabiki iyi bi sey degil buda

Kimseyle paylaşamadığın 5 şey nedir?

kimseyle paylasmadıgım 5 seyi yazamam yazarsam herkesle paylasmıs olurum

bunu ne acıdan soylediginede baglı hani kimseye soyleyemedigim,paylasamadıgım 5 sey gibimi veya bende olup kimselere veremeyecegim 5 seymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…