- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerini çok geç anladığın birşey oldumu?
ayrıca cok da kalıcı oluyorbiliyorum bu kokuyu
hafif ve güzel
moon hoşgeldin öncelikle.
çok aklı başında yorumlar yapıyorsun. yorumlarını ve fiziğini çok beğeniyorum.
bir erkekte seni çeken ilk şey ne olur?
nasıl bir evlenme teklifi alma hayalin var?
KK'da yorumlarını gördüğünde okumadan geçemediğin üyeler var mı? varsa kimler?
Naber moon nasıl gidiyor ?
Sorularıma geçiyorum :
1)Aldığın eğitimler neler?
2)Neleri yapmak sana iyi gelir ,nelerden keyif alırsın ?
3)Normal bir gününü anlatabilir misin ? ( Şu saatte kalkarım şunu şunu yaparım gibi ...)
hosbuldum
bir erkegin elleri ceker cok dikkat ederim yapısına boyle nasıl desem gorunusu kaba olucak:26: bendeki acıklamaya bakyani parmakları kalın ben erkek eliyim demeli
tamam cok fazla sacmaladım kısacası elleri cok onemlidir..ben erkek arkadasımın elinin yapısını cok severim mesela
evlenme teklifi..ucakların kuyruguna asarlarya hani benimle evlenirmisin diyebenim cok hosuma gitmistir haberin yok hic bi anda bir ucak geciyor ve benimle evlenirmisin ismin
yazıyor cok gusel olurdu
kk de yorumlarını tahmin ettigim bence bu konuya kesin benim dusundugum gibi birsey yazmıstır deyip baktıgımda da tahminim dogru cıktıgı uyeler var
mesela madamiksin yorumları dusunce tarzı benimkiyle cok uyusuyor sende dahilsin,birde ank06 yorumlarını begenirim..
merhaba moon .öncelikle tebrikler..her gun mutlaka fılm izlerim demişsin.sanırım sıkı bir izleyicisin.bu sıralar izlediğin ve tavsiye edebileceğin bir film varmı?bir de hangi tarz müziklerden hoşlanıyorsun?
evet cok severim..en son izledigim gerard butlerin adaletin pesinde filmi ,denzel washingtonun tanrının kitabı filmi tavsiye ederim harika film ikiside..
r&b soul tarz sarkılar.. birde kelt muzigi severim loreena mckennitt favorimdir dinlendirici bir muzik..
selam moon bende seni sürekli takip ediyorumm... bu gün nasılsın ??
birde psikoloji okumak istiyormussun benimde hep hayalimde bu bölüm vardı.. kendini bazen psiklg gibi hissediyorumusun yani ne bileyim sevgilinle tartıstıgında böyle seylerin olması psikoljik düsünemiyor alttan almalayım gibi anlatamadım tam ama anladın sen beni![]()