Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

değerini çok geç anladığın birşey oldumu?

nasihatlar onceden yasamıs birileri bana aynı konularda nasihat verdiklerinde cok umursamazdım..ama simdi degerini anladım aslında cok onemliymis bende simdilerde yasca kucuk olanlara nasihat ederim yasadıgım seylerden pay bicerek ama onlarda umursamıyordur heralde:9:

biliyorum bu kokuyu
hafif ve güzel
ayrıca cok da kalıcı oluyor:16:

burda yazdıgım kendimle ilgili bir mesaja dahi katılmayan olmus yazmıyım dedim ama gercekten anlam veremiyorum artık bazı seylere:28: ne dondurmaymıs burda bile mevzu oldu..neyse ya

Son düzenleyen: Moderatör:
moon hoşgeldin öncelikle.:71:
çok aklı başında yorumlar yapıyorsun. yorumlarını ve fiziğini çok beğeniyorum.:16:

bir erkekte seni çeken ilk şey ne olur?
nasıl bir evlenme teklifi alma hayalin var?
KK'da yorumlarını gördüğünde okumadan geçemediğin üyeler var mı? varsa kimler?

moon hoşgeldin öncelikle.:71:
çok aklı başında yorumlar yapıyorsun. yorumlarını ve fiziğini çok beğeniyorum.:16:

bir erkekte seni çeken ilk şey ne olur?
nasıl bir evlenme teklifi alma hayalin var?
KK'da yorumlarını gördüğünde okumadan geçemediğin üyeler var mı? varsa kimler?

hosbuldum:16:

bir erkegin elleri ceker cok dikkat ederim yapısına boyle nasıl desem gorunusu kaba olucak:26: bendeki acıklamaya bak:9: yani parmakları kalın ben erkek eliyim demeli:9: tamam cok fazla sacmaladım kısacası elleri cok onemlidir..ben erkek arkadasımın elinin yapısını cok severim mesela:9:

evlenme teklifi..ucakların kuyruguna asarlarya hani benimle evlenirmisin diye:16: benim cok hosuma gitmistir haberin yok hic bi anda bir ucak geciyor ve benimle evlenirmisin ismin
yazıyor cok gusel olurdu:16:

kk de yorumlarını tahmin ettigim bence bu konuya kesin benim dusundugum gibi birsey yazmıstır deyip baktıgımda da tahminim dogru cıktıgı uyeler var:1:
mesela madamiksin yorumları dusunce tarzı benimkiyle cok uyusuyor sende dahilsin,birde ank06 yorumlarını begenirim..

Naber moon nasıl gidiyor ?

Sorularıma geçiyorum :

1)Aldığın eğitimler neler?

2)Neleri yapmak sana iyi gelir ,nelerden keyif alırsın ?

3)Normal bir gününü anlatabilir misin ? ( Şu saatte kalkarım şunu şunu yaparım gibi ...)

Naber moon nasıl gidiyor ?

Sorularıma geçiyorum :

1)Aldığın eğitimler neler?

2)Neleri yapmak sana iyi gelir ,nelerden keyif alırsın ?

3)Normal bir gününü anlatabilir misin ? ( Şu saatte kalkarım şunu şunu yaparım gibi ...)

iyidir canım:16:

okul anlamında soruyorsan lise bilgisayar mezunuyum suanda aöf halkla iliskiler okuyorum..
ozel olarakda photoshop egitimi aldım:16:

bana keyif veren en buyuk seylerden biri mısırımı patlatıp guzel bir film acıp izlemek..keyifsiz oldugum zamanlarda tek basıma deniz kenarına gidip kulaklıgımı takıp hem deniz manzarası alıp hemde muzigimi dinlemeyi severim ve bana iyi gelir..

gec yatarım..evde oldugum zamanlarda gec kalkarım kalktıgım an ilk once kopegimiz karsılama komitesi gibidir o engeli asarım..:9: sonra bir iki saat oyalanır yemegimi yerim ardından nete bakarım..eger isim yoksa hergun mutlaka film izlerim..aksam yemegi aile sohbetleri derken zaten aksam olur..is oldugunda veya dısarı cıkmam gerektigi zamanlar bu plan degisiyor tabi:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
hosbuldum:16:

bir erkegin elleri ceker cok dikkat ederim yapısına boyle nasıl desem gorunusu kaba olucak:26: bendeki acıklamaya bak:9: yani parmakları kalın ben erkek eliyim demeli:9: tamam cok fazla sacmaladım kısacası elleri cok onemlidir..ben erkek arkadasımın elinin yapısını cok severim mesela:9:

evlenme teklifi..ucakların kuyruguna asarlarya hani benimle evlenirmisin diye:16: benim cok hosuma gitmistir haberin yok hic bi anda bir ucak geciyor ve benimle evlenirmisin ismin
yazıyor cok gusel olurdu:16:

kk de yorumlarını tahmin ettigim bence bu konuya kesin benim dusundugum gibi birsey yazmıstır deyip baktıgımda da tahminim dogru cıktıgı uyeler var:1:
mesela madamiksin yorumları dusunce tarzı benimkiyle cok uyusuyor sende dahilsin,birde ank06 yorumlarını begenirim..

teşekkür ederim.
evet bence de fikirlerimiz uyuşuyor.:6:
umarım hayallerin hep gerçek olur.:16:

merhaba moon .öncelikle tebrikler..her gun mutlaka fılm izlerim demişsin.sanırım sıkı bir izleyicisin.bu sıralar izlediğin ve tavsiye edebileceğin bir film varmı?bir de hangi tarz müziklerden hoşlanıyorsun?

merhaba moon .öncelikle tebrikler..her gun mutlaka fılm izlerim demişsin.sanırım sıkı bir izleyicisin.bu sıralar izlediğin ve tavsiye edebileceğin bir film varmı?bir de hangi tarz müziklerden hoşlanıyorsun?

evet cok severim..en son izledigim gerard butlerin adaletin pesinde filmi ,denzel washingtonun tanrının kitabı filmi tavsiye ederim harika film ikiside..

r&b soul tarz sarkılar.. birde kelt muzigi severim loreena mckennitt favorimdir dinlendirici bir muzik..

tesekkürler cevap için..tavsiyene uyucam canım..umarım hersey gonlunce olur..senı tanımak guzeldı:)

birde psikoloji okumak istiyormussun benimde hep hayalimde bu bölüm vardı.. kendini bazen psiklg gibi hissediyorumusun yani ne bileyim sevgilinle tartıstıgında böyle seylerin olması psikoljik düsünemiyor alttan almalayım gibi anlatamadım tam ama anladın sen beni :4:

moon merhaba,seni burada görmek çok güzel :16:
henüz çok erken belki ama ,mutlaka her genç kız bunu hayal eder...annelik hayallerin nelerdir?

olmazsa olmazların nelerdir? yemek yapmayı seviyor musun? şimdilik bu kadar aklıma gelirse yine gelirim :9:

evet cok severim..en son izledigim gerard butlerin adaletin pesinde filmi ,denzel washingtonun tanrının kitabı filmi tavsiye ederim harika film ikiside..

r&b soul tarz sarkılar.. birde kelt muzigi severim loreena mckennitt favorimdir dinlendirici bir muzik..

Adaletin peşinde filmini bende tavsiye ederim şahanedir:34:

selam moon bende seni sürekli takip ediyorumm... bu gün nasılsın ??

tesekkur ederim canım iyiyim:16:

birde psikoloji okumak istiyormussun benimde hep hayalimde bu bölüm vardı.. kendini bazen psiklg gibi hissediyorumusun yani ne bileyim sevgilinle tartıstıgında böyle seylerin olması psikoljik düsünemiyor alttan almalayım gibi anlatamadım tam ama anladın sen beni :4:

anladım:)..sadece ona karsı degil bazen baska birinin davranısıyla ilgili bile yorum yapıyorum..bakarım davranıslara sonra onunla ilgili arastırma yaparım sonra bak sende bu varmıs derim :9: tabi ne kadar tutar bilmiyorum ama seviyorum boyle seyler..

moon hangi şehirleri gezdin seni en çok hangisi etkiledi

Back