eskiden cok takardım simdi bu durum azaldı..artık kafama takıp uzulmek yerine zamana bırakıp cozulmesini beklemeyi tercih ediyorum..
en mantıklı ve çözüm bu galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden cok takardım simdi bu durum azaldı..artık kafama takıp uzulmek yerine zamana bırakıp cozulmesini beklemeyi tercih ediyorum..
aslen nerelisin?
kitap okurmusun?
en beğendiğin kitap?
yüzmeyi biliyormusun?
araba kullanmayı biliyormusun?
ehliyetin varmı?
saçların ne renk?
kendini 3 kelime ile anlat desem ne dersin?
yaşadığın yer diğer yazıyor nerede yaşıyorsun:)?
teşekkürler şimdiden..
moon hoşgeldin tatlım
Sende asker bekledin.Beklediğine değdi mi?...Askerden sonra olumlu olumsuz değişti mi sevgilin merak ettim canım.
İlişkilerinde (sevgili-dost-arkadaş) ayrıntılara takılır mısın?
Bi kaç yıl sonra hangi noktada olucağını düşünüyorsun?( iş ilişki şehir vs aklına ne gelirse)
hosbuldum cnm
bekledigime degdi.. geldikten sonra iliskimizde olumsuz seylerde yasadık hatta kısa bir zaman oncesine kadarda hersey cok kotuydu..ama yinede iyiki beklemisim diyorum bu vesileyle sevdigim insan ugruna ne kadar sabır gosterebilcegimide anlamıs oldum
Allah bozmasın canım
Evet bu süreç insanın sevgisini ölçmesine büyük fayda sağlıyor..
Umarım sonuç olarak beklediğin insanla evlenirsin canım
hayatinda cok isteyipte olmayan bisey var mi?
En buyuk hayalın nedır....
en son ne zaman ağladın...
en son ne zaman cok sınırlendın...
Ask
Gece..
Evlılık
Aıle..
KK..
İnternet.....
kelımelerı senın ıcın ne ıfade edıyor
canım fiziğin ve zevkin gerçekten güzel annemi babamı fiziğinde etken
ve gelecek için planların ne bi 5 yıl sonrası hayellerin
ve arkadaş çevren nasıl onlarla ilişkilerin ve bende izmitliyim çok da seviyorum izmiti özlüyorum da arkadaşlarımı ve evimi dicem kocam duysa yine kızacak
cingene makyaji yarismasinda beni en cok merak eden guzel fizikli kiz. seni ve fizigini cok begeniyorum.umarim hersey gonluce olur.
soru sormaya gelmedim icimdekileri demek istedim sadece sevgiyle kal!