Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

aslen nerelisin?
kitap okurmusun?
en beğendiğin kitap?
yüzmeyi biliyormusun?
araba kullanmayı biliyormusun?
ehliyetin varmı?
saçların ne renk?
kendini 3 kelime ile anlat desem ne dersin?
yaşadığın yer diğer yazıyor nerede yaşıyorsun:)?
teşekkürler şimdiden..

aslen boşnagız..

evet okumaya calısırım..

suan severek okudugum koruyucu meleginizle irtibat..

yüzmeyi bilmiyorum ne yazıkki..

araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok muhtemelen ehliyetim olsa bile trafige cıkamazdım

kendi rengi kahve ama ben siyaha boyuyorum

konuskan,merhametli,acıkfikirli

izmit..

moon hoşgeldin tatlım
Sende asker bekledin.Beklediğine değdi mi?...Askerden sonra olumlu olumsuz değişti mi sevgilin merak ettim canım.

moon hoşgeldin tatlım
Sende asker bekledin.Beklediğine değdi mi?...Askerden sonra olumlu olumsuz değişti mi sevgilin merak ettim canım.

hosbuldum cnm

bekledigime degdi.. geldikten sonra iliskimizde olumsuz seylerde yasadık hatta kısa bir zaman oncesine kadarda hersey cok kotuydu..ama yinede iyiki beklemisim diyorum bu vesileyle sevdigim insan ugruna ne kadar sabır gosterebilcegimide anlamıs oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişkilerinde (sevgili-dost-arkadaş) ayrıntılara takılır mısın?
Bi kaç yıl sonra hangi noktada olucağını düşünüyorsun?( iş ilişki şehir vs aklına ne gelirse)

Son düzenleme:
İlişkilerinde (sevgili-dost-arkadaş) ayrıntılara takılır mısın?
Bi kaç yıl sonra hangi noktada olucağını düşünüyorsun?( iş ilişki şehir vs aklına ne gelirse)

onemlidir..hersey ayrıntılarda gizlidir derlerya aslında dogru..ufak bir ayrıntı bile karsı tarafın hakkınızda neler dusundugunu ortaya cıkarabilir..

hepsi birbirine baglı aslında eger evlenirsem 1-2 sene icerisinde butun planlarımda degisecek buyuk ihtimalle yasadıgım sehir bile kafamdaki insanla olursam tabi..bir kac yıl sonra baktıgım zaman hayatıma su noktada olmayı dusluyorum aslında..iyi bir iş,iyi bir ev,iyi bir eş baska ne isterim

Allah bozmasın canım
Evet bu süreç insanın sevgisini ölçmesine büyük fayda sağlıyor..
Umarım sonuç olarak beklediğin insanla evlenirsin canım

hayatinda cok isteyipte olmayan bisey var mi?

bi kere tasınma durumumuz olmustu ege bolgesine her sene tatile gittigimiz bir yerdi okadar cok istemistimki cokda ugrasıldı ama hep engeller cıktı ve tasınamadık ozaman cok uzulmustum

genel olarakda istedigim kafama yatan bir is cok istiyorum ama bulamıyorum

canım fiziğin ve zevkin gerçekten güzel annemi babamı fiziğinde etken
ve gelecek için planların ne bi 5 yıl sonrası hayellerin
ve arkadaş çevren nasıl onlarla ilişkilerin ve bende izmitliyim çok da seviyorum izmiti özlüyorum da arkadaşlarımı ve evimi dicem kocam duysa yine kızacak

En buyuk hayalın nedır....

en son ne zaman ağladın...

en son ne zaman cok sınırlendın...

Ask
Gece..

Evlılık
Aıle..
KK..
İnternet.....
kelımelerı senın ıcın ne ıfade edıyor

En buyuk hayalın nedır....

en son ne zaman ağladın...

en son ne zaman cok sınırlendın...

Ask
Gece..

Evlılık
Aıle..
KK..
İnternet.....
kelımelerı senın ıcın ne ıfade edıyor

en buyuk hayalim..cocuklugumdan beri anneme sana kocaman bahceli ev alcam derdim hep gercekten almak istiyorum hayallerimin icinde en onemlisi bu
bugun amma hayal kelimesi kullandım he

en son ne zaman ağladın...tam gununu bilmiyorum ama cokda uzun zaman olmadı aglayalı

en son ne zaman cok sınırlendın...1-2 hafta falan onceydi sanırım gercekten sınırlarımı zorladım sinirlenme konusunda

Ask..insanın gozunu kor edebilen tek duygu

Gece..yanlızlık

Evlılık..hergun yanında sevdigin adamla uyanmak

Aıle..varolma sebebim

KK..a dan z ye ihtiyacım olan herseyi bulabildigim tek yer..

İnternet..her turlu amaca hizmet edebilen ortam..

tesekkur ederim benim annemde babamda zayıf insanlardır ama sanırım bosnak olmamız fizik ve boy konusunda onemli bir yer tutuyor..

biraz klasik genc kız durumları olacak ama 5 yıl sonra gusel bir yuva kurmus olmayı isterim.. sevdigim insanla..onun dısında iş konusunda da kariyer yapmıs ayakları uzerinde durabilen hem kariyerini hemde evliligini iyi bir sekilde yurutebilen bir insan olmayı hayal ediyorum..onun haricinde psikoloji bolumune karsı ilgim cok fazla kendimi bu alanda gelistirmek istiyorum..

arkadas cevrem az ve oz diyim en yakın akadasım liseden tanıdıgım biri halada onunla gorusurum zaten..onun dısında cok sık olmasada gorustugum insanlar vardır iletisimim iyidir arkadaslarımla..bi kere basladımmı hic susmam mesela

sendemi izmitte yasıyordun insan yasadıgı sehri kolay kolay unutamazki..kızmasın kocan neyse izmitten sana selam yolluyorum

cingene makyaji yarismasinda beni en cok merak eden guzel fizikli kiz. seni ve fizigini cok begeniyorum.umarim hersey gonluce olur.

soru sormaya gelmedim icimdekileri demek istedim sadece sevgiyle kal!

cingene makyaji yarismasinda beni en cok merak eden guzel fizikli kiz. seni ve fizigini cok begeniyorum.umarim hersey gonluce olur.

soru sormaya gelmedim icimdekileri demek istedim sadece sevgiyle kal!

evet cok merak etmistim..makyaja bayıldım nasıl etmem
senin makyajları cok begeniyorum hayranınım

ayrıca iyi dileklerin icinde tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…