Hoş geldin moon
Seni bu siteye bağlayan şey nedir.
Birde bugün ne giydin bölümünde seni hep şık ve bakımlı görüyorum resimlerinde maşallah diyeyim fiziğin de çok iyi çünkü.
Kızımla aynı yaştasın nerdeyse hayata bakış açın nedir geleceği nasıl görüyorsun.
hosbuldum
beni bu siteye baglayan.. ortamı cok seviyorum aradıgım hersey burda var ve hemcinslerim hakkında daha cok fikir sahibi oluyorum daha yakından tanıyorum buda burda olma sebeplerimden biridir
cok tesekkur ederim begenmis olmanız beni cok mutlu ediyor
hayata bakıs acım..cogu zaman pozitif bakarım hayata..mutlu olmak icin hep bir sebep oldugunu dusunurum..yasadıgım sıkıntılar yuzunden neden ben diye sormak yerine bunların bana tecrube kazandırmak sınamak icin verildigini dusunurum buda hayata kusmememi saglıyor
gelecegi kafamda iyi tasarlamaya calısıyorum cevrede kotu seyler yasanıp bazen gelecekle ilgili umutsuzluga dussemde yinede gelecegin suandan daha iyi olacagı degilde su zamandan daha kotu olmamasını umut ediyorum:18:
nasıl affettin onu_?
gururun kırılınca ne yaparsın_?
koltuğun hayırlı olsun moon..
erkeğinin giyim tarzına karışırmısın? kendi istediğin şekilde yönlendirirmisin?
Bu bölüm çok güzel ya herkes birbirini daha yakından tanıyorinş bigün bende oturabilirim biraz zor ama Merhaba mooncuğum bende sorabilir miyim bikaç soru
çalışıyo musun okuyo musun? kaç kardeşsin? evlilik düşünüyo musun kısmetse ne zaman?şimdilik aklıma gelen bunlar görüşürüz
moon şeffaf odaya hoşgeldin,evlenmeyi düşünüyormusun,düşünüyorsan evlilik ne zaman ?
moon en sevdigin renk hangisi yada hangileri?
moon :)) yorumlarından tanıyorum ve ayakları yere basan kadınlarımızdan,ufku geniş,akıllı,olduğu gibi görünen :))
22 yaşında olmasına rağmen hayatı çok güzel analiz etmiş bir kardeşimiz,seni ve aileni tebrik ederim.
Örnek alınası bir insansın bence..
Soru sormak yerine hakkındaki düşüncelerimi söylemek istedim
sokakta dondurma yememe hariç başka takıntılarınız var mı?
merhaba moon...
bende takip etttigim kadariyla gercekten tarzin cok hos, her giydigin yakisiyor...
ögrenciymissin, hangi bölümde okuyorsun?
tesekkur ederim begenmis olmana cok sevindim
halkla iliskiler bolumundeyim..ama hayalinin meslegimi dersen degil psikoloji okumak istiyorum hemde cok
o zaman mutlaka hayalini gerceklestir, gözünde kalmasin...
hayallerine sadik misindir peki, gerceklestirmek icin elinden geleni yapar misin?
cok fazla hayal kurarım zaten bana gore hayal kurmak essiz birsey cunku kafanın icinde herseyi yeniden yaratabiliyorsun..
evet sadıgımdır gercekten istedigim birseyse onu hayal olmaktan cıkarıp gercege donusturmek icin elimden geleni yaparım
selam ben de uzaktan bazı yorumlarını merak edip okuyorum
her şeyi kafana takar mısın yani ufak şeyler seni üzer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?