Şeffaf Oda 9.Hafta Konuğumuz "moon" -Buyrunuz :)

hosbuldum

beni bu siteye baglayan.. ortamı cok seviyorum aradıgım hersey burda var ve hemcinslerim hakkında daha cok fikir sahibi oluyorum daha yakından tanıyorum buda burda olma sebeplerimden biridir

cok tesekkur ederim begenmis olmanız beni cok mutlu ediyor

hayata bakıs acım..cogu zaman pozitif bakarım hayata..mutlu olmak icin hep bir sebep oldugunu dusunurum..yasadıgım sıkıntılar yuzunden neden ben diye sormak yerine bunların bana tecrube kazandırmak sınamak icin verildigini dusunurum buda hayata kusmememi saglıyor

gelecegi kafamda iyi tasarlamaya calısıyorum cevrede kotu seyler yasanıp bazen gelecekle ilgili umutsuzluga dussemde yinede gelecegin suandan daha iyi olacagı degilde su zamandan daha kotu olmamasını umut ediyorum:18:

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevabın için çok teşekkürler canım ,işte böyle mantıklı ve akıllı genşlerimizi görünce ben çok daha umutlu oluyorum gelecekten .
İnşallah gelecek sana çok güzel şeyler getirir ve istediklerini elde edebilirsin

nasıl affettin onu_?
gururun kırılınca ne yaparsın_?

ben affedici bir insanımdır nedense bir insanın bana kendini affettirmesi icin cok birsey yapması gerekmiyor unutuyorum belkide sevdigim icindir:18:

tabi uzulurum ama asırı gururlu olmak tehlikelidir.. benim icin onemli olan onur dur..onurum kırılırsa hersey bitmis demektir

moon şeffaf odaya hoşgeldin,evlenmeyi düşünüyormusun,düşünüyorsan evlilik ne zaman ?

Son düzenleme:
koltuğun hayırlı olsun moon..

erkeğinin giyim tarzına karışırmısın? kendi istediğin şekilde yönlendirirmisin?

tesekkur ederim

suana kadar hic yonlendirmedim ama birlikte oldugum erkekde benim sevdigim tarzda giyiniyordu zaten..ama boyle konularda fikir vermem gerekirse soyle derim bence bu degilde digeri daha yakıstı sana ama yinede sen bilirsin gibi

okuyorum acıkogretim ama bi yandanda kısa sureli islerde calısıyorum standlarda satıs elemanlıgı fuarlarda hosteslik..ama kalıcı bir is istiyorum artık tabi:26:

3 kardesiz en kucukleri ben..

moon şeffaf odaya hoşgeldin,evlenmeyi düşünüyormusun,düşünüyorsan evlilik ne zaman ?

tesekkur ederim

evlilik dusunuyorum basladıgım bir iliskide hemen kurarım evlilik hayalleri engel olmama kendime zamanı konusunda hicbir fikrim yok aslında ama en kısa zaman gene 2 sene gibi gozkuyor

moon :)) yorumlarından tanıyorum ve ayakları yere basan kadınlarımızdan,ufku geniş,akıllı,olduğu gibi görünen :))
22 yaşında olmasına rağmen hayatı çok güzel analiz etmiş bir kardeşimiz,seni ve aileni tebrik ederim.
Örnek alınası bir insansın bence..
Soru sormak yerine hakkındaki düşüncelerimi söylemek istedim

bu yorum uzerine ne kadar tesekkur etsem azdır:).. boyle cumleler duymak beni cok onurlandırdı:)

sokakta dondurma yememe hariç başka takıntılarınız var mı?

merhaba moon...
bende takip etttigim kadariyla gercekten tarzin cok hos, her giydigin yakisiyor...
ögrenciymissin, hangi bölümde okuyorsun?

sokakta dondurma yememe hariç başka takıntılarınız var mı?

takıntılarım vardır evet..sokakda dondurma yememeye takıntı demeyelim de tercih meselesi..

ters duran terlik takıntım vardır gordugum an mutlaka cevirmeliyim bazen tanımadıgım insanların ayakkabı veya terlikleini kapı onunde duzelttigim cok olmustur

merhaba moon...
bende takip etttigim kadariyla gercekten tarzin cok hos, her giydigin yakisiyor...
ögrenciymissin, hangi bölümde okuyorsun?

tesekkur ederim begenmis olmana cok sevindim

halkla iliskiler bolumundeyim..ama hayalinin meslegimi dersen degil psikoloji okumak istiyorum hemde cok

tesekkur ederim begenmis olmana cok sevindim

halkla iliskiler bolumundeyim..ama hayalinin meslegimi dersen degil psikoloji okumak istiyorum hemde cok

o zaman mutlaka hayalini gerceklestir, gözünde kalmasin...
hayallerine sadik misindir peki, gerceklestirmek icin elinden geleni yapar misin?

o zaman mutlaka hayalini gerceklestir, gözünde kalmasin...
hayallerine sadik misindir peki, gerceklestirmek icin elinden geleni yapar misin?

cok fazla hayal kurarım zaten bana gore hayal kurmak essiz birsey cunku kafanın icinde herseyi yeniden yaratabiliyorsun..

evet sadıgımdır gercekten istedigim birseyse onu hayal olmaktan cıkarıp gercege donusturmek icin elimden geleni yaparım

dogru haklisin hayal kurmaktir bazen insani dahada hayata baglayan...
umarim tüm hayallerin bir bir gercek olur canim...

selam ben de uzaktan bazı yorumlarını merak edip okuyorum
her şeyi kafana takar mısın yani ufak şeyler seni üzer mi

Moon cuğum merhaba
Burcun nedir?

selam ben de uzaktan bazı yorumlarını merak edip okuyorum
her şeyi kafana takar mısın yani ufak şeyler seni üzer mi

eskiden cok takardım simdi bu durum azaldı..artık kafama takıp uzulmek yerine zamana bırakıp cozulmesini beklemeyi tercih ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…