sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

aa kaçında geliyosun kız görüşelim becerebilirsek istersen tabi:26:

vallahiii görüşekkk sedooşşşşş temmuzda dönücekler onlar 3ü 4ü gibiiii o zamanlar gelicemm bende senin telaşına mani olmazsamm görüşelim valla

Son düzenleme:
vallahiii görüşekkk sedooşşşşş temmuzda dönücekler onlar 3ü 4ü gibiiii o zamanlar gelicemm bende senin telaşına mani olmazsamm görüşelim valla

oo bayağı geçmiş ama görüşmek isterim yaa valla kaçına kadar burada olacan bakayım?
bi de o ekürim ne kız anlamadım:26:

oo bayağı geçmiş ama görüşmek isterim yaa valla kaçına kadar burada olacan bakayım?
bi de o ekürim ne kız anlamadım:26:

keroşumm tabi ki o da takılcak peşime canım ama sonra dedim belki izin alamaz ondan sildim orayı :))) canım ayın 8 inde annemin dayısının kızıyla halasının oğlu evleniyo onların dügününe kalcam o yüzden dönüşüm daha kesin degil

ee benim düğün 11i kına 9u gelmeyecen mi burda olupta

bi de gelince merkezde mi olacan ne tarafta olacan yakın oluruz belki daha kolay olur görüşmek:26:

gelirim kız niye gelmiyeyim ama senin basında zaten binbir türlü telaşş koşuşturmaca gelen giden bide ben kendimi mi araya sıkıştırayım :))

aşk olsun ya söylediği lafa bak deli şaka bi yana gelebilrsen sorun olmazsa sevinirim merkezde mi olacan gelince

hımm ben a.paşadayım ya bayağı uzağız birbirimize :26: orada bi anaokulu var dr kadirgökalp diye ben stajımı orda yaptım bilirisin meslek lisesinin karşısı hemen

tamam biliyorum kültür mah.sinde dedemlerde orda iste merkezdeyiz abdullah paşa bulut sitesi falan var orası degilmi

tamam biliyorum kültür mah.sinde dedemlerde orda iste merkezdeyiz abdullah paşa bulut sitesi falan var orası degilmi

ewt canım burada saharapen var bilirsin mutlaka onun biraz altında k.han sitesi var yeni yapı o sitedeyiz işte bulut sitesinde de annemin iş arkadaşı oturuyo

ewt canım burada saharapen var bilirsin mutlaka onun biraz altında k.han sitesi var yeni yapı o sitedeyiz işte bulut sitesinde de annemin iş arkadaşı oturuyo

bulut sitesinde annemin dayısı oturuyo teyzesi oturuyo benim teyzemin evi vardıı biliyorum oralarıda isim olarak pek aklımda kalmasada her yerini biliyorum :))

hımm anladım canım inşallah kısmet olur görüşürüz benim şimdi çıkmam gerek yemek hazırlayacam iş yaptık bugün temizlikçi geldi bizde onunla yorulduk resmen okiş canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…