sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

bende size katılabilirmiyim

22 yaşındayım bekarım çalışıyorum mutluyum huzurluyum çok şükür sağlıklıyım

bende size katılabilirmiyim

22 yaşındayım bekarım çalışıyorum mutluyum huzurluyum çok şükür sağlıklıyım

oh oh çok şükür daha nolsun
hoşgeldin şekerim ne iş yapıyosun nerelisin alat bakalım
ben elazığlıyım nişanlıyım 30 gün sonra kınam var rabbim hayırlısıyla kısmet ederse elazığ dışına gidecem malesef öyle işte

balıkesirliyim canım çalışıyorum sevgilim var ciddi düşünüyoruz ama daha bişey yok ortada bende nişan olsun istiyorum 2011 bitmeden hayırlısı bakalım

seninde az kalmış darısı başıma canım benim bende istanbula gidicem kısmetse sen nereye gidiceksin gelin bakalım

kimse ugramadımııı kızlaaarrrrrr yarınnn bohçam geliyoooooooooo... gelince resimleri yüklicemmmm

henüz belli değil canım seçimden sonra belli olacak inşallah bakalım hayırlısı herşeyin
darısı senin başına hadi hayırlısıyla

canım malatya yolu üzerindeki caddeyi demedinmi..:26:.hilal kentten çaydaçıraya kadar ben ordayken yapılmıştı.......:26:
sen nereyi diyorsun.......:26:

evet canım orayı diyorum da tam yol boyunca yapılı değildi civelek inşaatı bilirsin saharapenin altında yapıldı o tarafı da yaptılar karşılıklı oldu artık çok güzel görünüyo sehirler arası yol ya çok iyi oldu

oooh hadi bakalım yarın bekliyoruz resimleri

ilk işim resimleri çekmek olucak ama işin garip yanı benim yarın son finalim var anneannemin mevlüdü var. mevlüde gelmişken bohçayıda getiriyolar acaba biz karşılaşmayalım diye mi yarını secti yoksa gercekten iyi niyetli mi bilemedmm

hımm sen evde olmayacan mı? olabilir valla erkek analarından heeerşey beklenir şeytanın aklına gelmeyecek şeyleri düşünüyolar birer şeytan olarak
allah uzak etsin yuvamızdan şerlerini

hımmm çift taraflı mı oldu a.paşa yol hizası süper olmuştur ozaman...bu yıl allah izin verirse geleceğim...görürüm.........

bohçamı ekledimmm bakın resimlere kızlar cüzdanıımın resminii çekmemişim bide pike takımını onlarıda yarın falan eklerimm

bende size katılabilirmiyim kızlar.ben malatyalıyım.eşim elazığlı.kocaelindeyiz.4,5 aylık ikizlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…