- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
-
- Konu Sahibi sedosbilal
hımm 2 yıl olmuş a.paşa güzel ya daha bi değişti görsen yollar güllerle filan dolduruldu çardaklar yapıldı yol kenarlarına
canı ben ordaydım ozaman,yol kenerındaki parklar yapılınca.......:26:...güzel canım biz seviyorduk...........
kız çardaklar filan bu yıl yapıldı nasıl burdaydın
bende size katılabilirmiyim
22 yaşındayım bekarım çalışıyorum mutluyum huzurluyum çok şükür sağlıklıyım
oooh hadi bakalım yarın bekliyoruz resimlerikimse ugramadımııı kızlaaarrrrrr yarınnn bohçam geliyoooooooooo... gelince resimleri yüklicemmmm
balıkesirliyim canım çalışıyorum sevgilim var ciddi düşünüyoruz ama daha bişey yok ortada bende nişan olsun istiyorum 2011 bitmeden hayırlısı bakalım
seninde az kalmış darısı başıma canım benim bende istanbula gidicem kısmetse sen nereye gidiceksin gelin bakalım
canım malatya yolu üzerindeki caddeyi demedinmi..:26:.hilal kentten çaydaçıraya kadar ben ordayken yapılmıştı.......:26:
sen nereyi diyorsun.......:26:
oooh hadi bakalım yarın bekliyoruz resimleri
ilk işim resimleri çekmek olucak ama işin garip yanı benim yarın son finalim var anneannemin mevlüdü var. mevlüde gelmişken bohçayıda getiriyolar acaba biz karşılaşmayalım diye mi yarını secti yoksa gercekten iyi niyetli mi bilemedmm
evet canım orayı diyorum da tam yol boyunca yapılı değildi civelek inşaatı bilirsin saharapenin altında yapıldı o tarafı da yaptılar karşılıklı oldu artık çok güzel görünüyosehirler arası yol ya çok iyi oldu
hımmm çift taraflı mı oldu a.paşa yol hizası süper olmuştur ozaman...bu yıl allah izin verirse geleceğim...görürüm.........
bende size katılabilirmiyim kızlar.ben malatyalıyım.eşim elazığlı.kocaelindeyiz.4,5 aylık ikizlerim var
bende size katılabilirmiyim kızlar.ben malatyalıyım.eşim elazığlı.kocaelindeyiz.4,5 aylık ikizlerim var