- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi sedosbilal
seçim öncesi diyolar bi 3ünde diyolar ne bileyim ya karman çorman ettiler
seçim sonrası canım..öyle bir açıklama yapıldı....emniyet haberlerinde vardı.........:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçim öncesi diyolar bi 3ünde diyolar ne bileyim ya karman çorman ettiler
kızlaaarrr mutlu mesut sorunlar halledilmissss bi çok şey tamam bi şekildeeee sonundaa gelebildimmm :)))) özledmmm vallaaaaaa napıyosunuzzzzz kızlarrr nişana bekliyorumm atlayın gelin
iyilik canım..hayırlı olur inşaallah...
kızlaaarrr mutlu mesut sorunlar halledilmissss bi çok şey tamam bi şekildeeee sonundaa gelebildimmm :)))) özledmmm vallaaaaaa napıyosunuzzzzz kızlarrr nişana bekliyorumm atlayın gelin
aminnnn insallahhh tayinlerimi bekliyosunuzzz eee secimden önce acıklanmayacak mıydıııı noldu belli degil mi hala
ooooooo kaçak gelmiiş hoşgeldin şeker naber sorunlar çözülmüş sevindim geçmiş olsun hadi
selam arkadaşlar
yok canım belli olmadı...işte biz üvey evlatlar olunca.....bizimkini belli etmediler.sonraya bıraktılar.........:97:
hoşbuldum
nasılsınn :))) sorguya çekeyim mi evlimisin bekarmısın :)) resimde ki sen misin cok hossuun :)))
çek bacımm çekk :)) evliyim hemide 18 yıllık...resimdeki bnm ewet tşk ederim
amannnn maşallaaaaaaahhhhh darısıı basımızzaaaa :)))
coookkk şükürrr yaaaaa vallahi yatıp kalkıp dua ediyorum çözüldüüü sonundaa ama kararım kesn kendimden taviz vermicemmmmmmm aamaaaan neyseee çarşamba bohçamda geliyorrrr secimden sonra canım dedişimdeeee elazıgdan geliyorrrr onlar dönerken bendee elazıga gelceeemm cok mutluyumm
inş.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın....
inş.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın....
hoşgeldiniz ablacım maşallah 18 yıl dile kolay allah bozmasın