sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

amin canım ewn önemlisi o zaten doğru
ama emin ol göreceksin inşallah düğün heyecenının yanında nişan isteme çooook hafif kalıyo

iyi şekerim nolsun tamamlamaya çalışıyoruz işte hazırlık eksik filan bitecek gibi değil ama yaa aklım bulandı artık:KK37::KK37::KK37:
daha da alacaklarım var nişanlım için offf:KK53:

nişanlında ne demekmişş kocaann kocaannn :))

kızlarr bugünnn 30.05.2011 E & K askının birinci yıldönümüü :))) bir yılı geride bıraktıkk amaa cok yol aldık darısı tüm bekarların basına :))

kızlarr bugünnn 30.05.2011 E & K askının birinci yıldönümüü :))) bir yılı geride bıraktıkk amaa cok yol aldık darısı tüm bekarların basına :))

ay ay ay maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar: nice 10 yıllara 10 asırlara inşallah ağız tadı can sağlığı ve tabi kiiiii aşklaa:KK16:

ay ay ay maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar: nice 10 yıllara 10 asırlara inşallah ağız tadı can sağlığı ve tabi kiiiii aşklaa:KK16:

amiiiiiinnn insallahhhhhhh tatlişşşşş cümlemizee bideee bebislerimizleeee :KK37: :)):nazar::nazar::nazar::nazar:

maşaallah............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah bozmasın...tamamına erdirsin................:KK73:

ayy ikizcim insallaaaahhhh :nazar::nazar: cokk tesekkür ederiimmmm

amiiiiiinnn insallahhhhhhh tatlişşşşş cümlemizee bideee bebislerimizleeee :KK37: :)):nazar::nazar::nazar::nazar:

ewet kuşum minnoşları unutmuşum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK1:
ee bugün bi palnınız var mı bakalım?:KK34:

simdilik yok gibi ama belki bi süpriz beni bekliyodur hic caktırmıyomus gibi yapıyo ama arada bisiler söyleyip gülüyo :))

sedoş sen gelin damat kadehi de hazırladın mı ben simdi gördüm acıkcası hiç bilmiyodum hafta sonu keremle gidip süslemek için ne gerekliyse alıcaz kendim yapıcam :))

simdilik yok gibi ama belki bi süpriz beni bekliyodur hic caktırmıyomus gibi yapıyo ama arada bisiler söyleyip gülüyo :))

sedoş sen gelin damat kadehi de hazırladın mı ben simdi gördüm acıkcası hiç bilmiyodum hafta sonu keremle gidip süslemek için ne gerekliyse alıcaz kendim yapıcam :))

yooo ne kadehi kız napacan gelin damat kadehini:26:

pasta kesildikten sonra bişi içiyosun yaa iste onu o kadehlerle içiyosun süslü süslü :)) nişan bölümünde bi topik var buna ilgili bak bi oraya istersen :))

tatlım zaten nişanı yaptığınız yerde öyle süslü bi kadeh getirmeleri gerek ama yapmakta istersen güzel olur tabi evinde de kullanırsın benden geçti onlar düğün içinde inan düşünecek o kadar şey var ki bu çooook küçük bi ayrıntı uğraşamam valla:KK19::KK34:

tatlım zaten nişanı yaptığınız yerde öyle süslü bi kadeh getirmeleri gerek ama yapmakta istersen güzel olur tabi evinde de kullanırsın benden geçti onlar düğün içinde inan düşünecek o kadar şey var ki bu çooook küçük bi ayrıntı uğraşamam valla:KK19::KK34:

bütün güzellikler kücük ayrıntılarda gizlidir :)) ben nişan yerini süslemeleri görmedim bile daha biliyomusun annem ayarladı çarşamba günü görücemmm :KK37::KK37::KK37:

aynen öyle daha pasta secicez bohcanında bi kac eksigi kaldı onun dısında tamam oh be gecsin artık zaman :)) hos kaynanam benim bohcam icin olanları kaldırmıs bazanın altına nasıl olsa gitmicek diye amaaa 'K' kendi elleriyle hazırlicak görüceksn dedi bilmiyorum artık :)))))

Son düzenleme:
aynen öyle daha pasta secicez bohcanında bi kac eksigi kaldı onun dısında tamam oh be gecsin artık zaman :)) hos kaynanam benim bohcam icin olanları kaldırmıs bazanın altına nasıl olsa gitmicek diye amaaa 'K' kendi elleriyle hazırlicak görüceksn dedi bilmiyorum artık :)))))

nasıl bazanın altına kaldırmış anlamadım bitecek mi zannetmiş doğru mu anladım:26:

X