- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi sedosbilal
mersi şeker.......
nasılsın hemşerim...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mersi şeker.......
nasılsın hemşerim...............
iyi hemşerim nolsun sen nasılsın bakalım
iyiyim canım benim.............
allah iyilik versin o zaman sen profil mi değiştirdin canım değişiklik var:26:
yok canım nasıl görünüyorki..................:26:
yok canım nasıl görünüyorki..................:26:
evett degisiklik var
naber kızz
iyi diyelim iyi olalım senden nabbeer :))
canım kusura bakma ya kerem geldi aramız kötüydü yüzükleri falan atmıştık dün o yüzden yazamadım simdi gitti
süperim süperrrrrrr düğün alışverişine çıktık bugün oooooooh ne stres kaldı ne bişey valla gelin setinden tut çamaşır kıyafet bi çok şey aldım sende ne var ne yok
canım kusura bakma ya kerem geldi aramız kötüydü yüzükleri falan atmıştık dün o yüzden yazamadım simdi gitti
aa canım neden....düzelirsiniz canını sıkma tatlım.............bulmuş senin gibi güzelini..........
tatlım hayırdır ya noldu üzüldüm iyi mi şimdi aranız halletiniz mi sorunu konuşmak istersen özelden yazabilirsin canım biliyosun
ikiz81 düzelir insallah (( cok tesekkür ederm cok incesin :)
sedos ( cok kötüyüm cokkkk bu düzelmezz kerem anneci oldu basıma o kadında ortayı karıstırıyo kenara çekiliyo biz birbirimizi yiyoruz iş çıkmaza binincede annesi kereme aglıyo kerem hemen unutuyo bana sarıyo bıktım artık o kadar doluyum ki bu kadın ne istiyooo bizdenn benden ne istiyo derdi ne bıktım artıkkkkkk cok yoruldum özelden detayları anlatıcam (
selam beni de yanınıza alır mısınız bayanlar.
bazen buradan dertleşmek insanı rahatlatmaya yetiyor