- Konu Sahibi sedosbilal
yüzükleri cıkardıgımızda söylemis artık gitmicek diye ama bittigini mi düsündü yoksa artık istemedigini mi anlatmaya çalıştı onu bende bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzükleri cıkardıgımızda söylemis artık gitmicek diye ama bittigini mi düsündü yoksa artık istemedigini mi anlatmaya çalıştı onu bende bilmiyorum
hey allahım ya zavallı allahımmmmm fırsat verme böylelerine ya rabbimmm
aminnn demekten baska yapacak yorum bulamıyorum
msj attım sana özelden
kız sedoş ben bugün naptım kerem cok tatlı böyle kutusu falan cok orjinal bi cikolatayla cicek sölemiş cicek sepetinden haberim yok süpriz ypıyo bana ben cicek sepetinden gelen adamı geri gönderdimm keremi aradım ben gönderdim sana bi süpriz yapıcaktım onuda bozdun dedi ay sonra müsteri hizmetlerini arıyorum hattan düsüyorum adama bagırıyorum geri dönsün diye 15. katta oturuyorum sesimi duyuramıyorum geri döndürene kadar neler cektim ama sonunda çiçekle çikolata elimde :))) bide bir sürü notlar varr :))
allah iyiliğini versin ecem yaaa ne güldüm varya
neyse sonunda almışsın ya bu da size güzel bi hatıra kalır
sedoss buralardamısın burdaysan özelden bişey yazıcam
beğenmekle olmuyo ikiz hanım arada bişeyler yazın bari
canım hemşerim,müstakbel polis eşi arkadaşım nekadar ortak yanımız varmış.senin dün polis eşleri topiğinde görünce çok şaşırdım..........
allah mutluluğunu hep daim etsin...
ben lafrasie ile muhabbetinize girmek istemedim,ama bakmadanda çıkmıyorum..........
beğenip kaçıyorum...........
seninde mi eşin polis memuru yoksa hiç bahsetmemiştin aminn inşallah cümlemizin
olur mu öyle şey canım o cadı da yok zaten bu aralar kaçma yaz arada öyle bakıp kaçmak ne demek alındım şimdi hem düğünümün olacağı mekanı görmedin galiba paylaştım ama
evet canım bende polis eşiyim..........
sağol canım...........
aa bakmadım bakayım.............
hayırlı kandiller.................kız sende bana dua et.bizde otaraflara tayin yapmaya çalışıyoruz.bakalım kısmet.............
rabbim gönlünüze göre versin inşallah herşeyi cümle isteyenlerin de sizinde canım hayırlısı olsun
sizinde seçim haftası mı belli olacak?
öyle umut ediyoruz.ama belli değil.bekliyoruz..........:97: