arkadaşlar benim 10 yıldır sedefim var. tahmin edersiniz ki benim için önemli bir problem. çok yakında arkadaşımın düğünü var ve elbise giymek istiyorum ama bacaklarımda ki sedefler den dolayı giyemem. piyasaya bir ürün çıkmış sprey çorap. bu ürünü kullanıp yararını gören var mı acaba???
canım öncelikle cok cok gecmiş olsun ne yasadıgını cok iyi anlıyorum
annemde 26 yıldır sedef hastası
dedigin sprey hakkında tam bişey diyemiycem hiç kullanmadım
ama sanırım oda ince corap gibi oluyor yani yine belli olabilir diye düsünüyorum
arkadaşlar benim 10 yıldır sedefim var. tahmin edersiniz ki benim için önemli bir problem. çok yakında arkadaşımın düğünü var ve elbise giymek istiyorum ama bacaklarımda ki sedefler den dolayı giyemem. piyasaya bir ürün çıkmış sprey çorap. bu ürünü kullanıp yararını gören var mı acaba???
ya canım o sprey çorap bacağındaki sedeflere zarar vermesin bide nede olsa kimyasal.. yok illa kullanıcam dersen bence bacak rengin ile uyumlu fondaten al hafifçe kapat yaraları ince bir çorap giy... bu arada benim ismim sedef:çok üzgünüm:
sadece bir gece kullanıcam cok fazla bir yan etkisinin olacagını sanmıyorum ama tabi ki garantisi yok..bende pek kapatacagını sanmıyorum ama bir umut işte cevaplarınız için teşekkürler ..