Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

Teşekkür ederimm :)) Belirli bir listem yok ama yediklerime dikkat ediyorum işte klasik olarak şeker yok tuz yok :) Ara öğünlere dikkat ediyorum :)

Spor olarak kondisyon bisikletine başlıycam işte onun dışında yok malesef sıkıcı geliyor bana :)

bende aslinda belli bir diyet yapmiyorum, sadece dedigin gibi dikkat ediyorum yapilmamasi gerekenlere, zaten ekmek tketen biri degildim, eve bile belki ayda bir iki kere girer ekmek.
Simdi daha saglikli ve sIK besleniyorum , tabii abartmadan :-)
birde sporu elimden geldigince yapmaya calisiyorum, sürekli su ve bitki caylari ( abartmadan ) tüketiyorum
hic ac kalmadan 1 haftada 1 kilodan fazla zayiflaniyor bu sekilde, zaten ayda 3-4 kilo versem benden mutlusu olmayacak :-))

Herkese günaydin kizlarr, bugn tarti günümüz ama baktim kimse yazmamis henz kilosunu, saniyorum pazar günü herkes uzun bir uyku cekmek istiyor :-))
neysee bende ancak girebildim zaten, sabah tartildimmm, bu siteye üye oldugumdaki baslangic kilom 74 ün zerindeydi. küsüratini hatirlamiyorum..
bu sabah gelen kilom 72.9..
daha yol cok uzun ama olsun, kaplumbaga misali ilerlicez bakalim, ayda 2 kilo üc kilo derken birde bakmisizz 36 beden pantolonlarin icindeyizzz :-))
bu sabah 9.45 te kalktim, önce 1 fincan kahvemi ictim, sonra araliklarla 300 gram su ve 3 tane kayisi..
kizlar bir not düsmek istiyorum. ben suyu icerken yarim litreyi bir dikiste bitirmem, hatta komik gelebilir ama cay bardagiyla iciyorum.. sebebine gelince... birden migdeye doldurdugunuz su direk idrar olarak cikiyor ama suyu srekli yudum yudum icmek zayiflamaya yardimci oluyor ve vücut sürekli yudumlayarak ictiginiz suyla calisip daha cok hizlandiriyor..
yasadigim yerde amerikan asILLI, alman bir kadin var, kocasi Türk.. kadin tekerlekli sandalyeye mahkum yasiyor ve 30 kilonun üzerinde zayiflamis girtlagina cok dskn bir aile olduklari halde, kocasi cok iyi bir ascidir ve kadin iki porsiyon yemek yer.
bana nasil zayifladigindan bahsettii, tabiki onun derdi sagligi artik gzellikten cikismis i$...
Weight Watchers diyetini yapmis, yani kalori saymis ne yese ve suyu yudum yudum icmis, yani bana dedigi sakIn suyu bir dikiste icip bardagini birakma kenara, sürekli yaninda olsun yudumla, gnlk icmen gereken miktara yudumlayarak ulas migdeni suyla doldurup sonrada ben 2-3 litre ictim görevim tatamamm__ diyip icini rahatlatma cünkü zayiflamak isteyenler icin yanlis dedii..
ben uzun süredir su icmedim hanimlarrr,taa ki bu siteye kaydolana kadar, simdi suyumu yudum yudum iciyorum, nasil yesil cay yaptikmis yudumluyorsakk aynen öyleee.. uzun zamanda farki farkedersinizzz !!!!!!

Neyseeee, sizlerinde kilonuzu merak ediyorummmm, nerdesinizzzzzzzzzz ;-/

Tebrik ederim canım, tartıda da alıyorsun emeğinin karşılığını. Çok daha iyi olacak bu azimle, eminim.

Tebrik ederim canım, tartıda da alıyorsun emeğinin karşılığını. Çok daha iyi olacak bu azimle, eminim.

tesekkr ederim canim, insallah hepimiz aliriz,azmeden basarir zaten öyle yada böylee..senide takip ediyorum gayet iyi gidiyorsun masallahh :-)

selam kizlarr, ben bugün tika basa tokum ama aslinda cok kalori almadim saniyorum ve son yemegimi 18.00 de yedim..

sabah kahvemi ictim
ardindan bir bardak su ve üc kayisi yedim ve tekrar üzerine su ictim..
canim hicbisey istemedigi icin kahvalti ve ögle yemegi yemedim
4 tane kuru hurma yedim
aralarda bolca su tüketiyorum
ve tabiki kiraz saplarini kaynatarak yaptigim cayida limonlu iciyorumm
sonra kendime yaptigim patlican, patates, domates, sivri yesil biber ve soganla yaptigim zeytinyagli sebze yemegimin pismesini beklerken aciktim ve 150 gram kadar sekersiz ( tatlandiricili ve light sütle ) yapilmis sütlactan yedim ( bitmek zorundaydi yoksa bozulacak )
sonra yemegim pisti ve yaninda sivri biber ve süzme yogurtla yedim bir tabak ( pilav yada ekmek kesinlikle yok )
aksam 6 olmadanda birkac tane kiraz, iki tane cilek ve iki üc tane daha kuru kayisi yedim ve bugünki menüyü tamamladim
$imdide kiraz sapindan yaptigim limonlu cayimi iciyorum yine sekersizz
1 saat sonrada sporumu yapmaya baslicam kizlaaaarrr :-))

sedef ben hepeten unutmuşum ne yaptığımı yazmayı bugün
1 saat yürüyüş
15 dakika bölgesel egzersiz
yaa midem çok fena gurulduyor
kendimi herşeyden çok mahrum ve yoksun hissediyorum
yaa tv gördüğüm dondurma beni mahvetti
umutsuz ev kadınlarına bakıyorum elif çocuklarına sandviç yaptı,işte o an bittim
şuan kendimi zor tutuyorum bir şeyler yememek içinnn offfffffffff

sedeff nasılsın canım yaaa ben şuan açlıktan ölüyorum ne olur bişiler de bana

yaaa aksam aksammm gldrmeyinn beniiiiiii :-)))
su halimize bakkkk ya aglanacak halimize gülüyoruzzz :-)))#
az öncede koptum glmekten cemrecim, diyet yapan bir arkadas günlügüne __dolapta magnumlar beklerkenn ben yakin zamanda diyete baslayabilirmiyim günlükkk __ yazmiss :-)))))))))
ne gldüm anlatamam sanaaa
kizzz sicak biseyler ic biraz bastiriyorr acligini
ama sakin yeme canim yaaa, saat gec olduuu ltfen dayankiii yarina dahada dayanikli olasinn emiii :-DD

sedef ne yapayım saate baktım olmaz çık yemicem artık,dedim müsli yesem 2 kaşık 1 d ekmek süt desen oda 100,yok yere bu saatte 200 kl alamam bak buda en zararsız güyaaa,bugün yazmışsın suyu yavaş içelim diye,son 1 litreyi öyle içiyorum yavaş yavaş ama bilsen kendimi çok berbat hissediyorum..

sedef ben hepeten unutmuşum ne yaptığımı yazmayı bugün
1 saat yürüyüş
15 dakika bölgesel egzersiz
yaa midem çok fena gurulduyor
kendimi herşeyden çok mahrum ve yoksun hissediyorum
yaa tv gördüğüm dondurma beni mahvetti
umutsuz ev kadınlarına bakıyorum elif çocuklarına sandviç yaptı,işte o an bittim
şuan kendimi zor tutuyorum bir şeyler yememek içinnn offfffffffff

kizzzz dondurmaya sandwiche bakip ic gecirecegine ac moda tv yii mankenlere bakip motive olsanaaa.. ayy cok gldüm yemin ederimmmmm kiiiiiiiiiiiii :-))))))))

gn icinde istersen tika basa yeeeee ama aksam 6-7 sen sonra yemeee sakin sakinnnnnnnnnnn
dün erkek arkadasima meyve hazirlamistim gece, tabaginda iki dilim kaprpuz, 2-3 tane cilek ve ceyrek kiwiyle 3-5 tanede kiraz kalmistii, veee ben dayanamadim meyvedir nolacakki deyip kalanini yedim ve bugün halaa pismanligini yasiyorummm :-((

sedef ne yapayım saate baktım olmaz çık yemicem artık,dedim müsli yesem 2 kaşık 1 d ekmek süt desen oda 100,yok yere bu saatte 200 kl alamam bak buda en zararsız güyaaa,bugün yazmışsın suyu yavaş içelim diye,son 1 litreyi öyle içiyorum yavaş yavaş ama bilsen kendimi çok berbat hissediyorum..

canim benim yaaaa, yaa bu suan hissettigin diyet psikolojisi iste biliyormusunnn, insan diyette oldugunu düsündkce özgürlügü kisitlaniyor, bunu hissettikcede anlamsiz bir doyumsuzluk basliyorrrrr, ben onu bikac sene evvel diyet yaptigim dönemlerde cok yasadim ve diyet yaptikca sistimmmmm
o yüzden diyet yapmiyorummm, saglikli besleniyorummm diyeceksinn, tika basa yiyim siskinlik hissetmiyorum, gerektigi kadar yiyorum suyumu icip sporumu yapiyorum ve ödülüm alacamm
kendini böyle telkin ettt, diyet yapiyorsanda birakk devam etmee, gn icinde azar azar herseyden yeee, ama nolursunnn bu saatte degil canim yaaa ;-/

off tamam çok haklısın şimdi giremediğim 40 beden eteği artık giyebileceğim için çok mutlu oluyorum ama,açlık bu kız ne yapayım,bugün çok sıkı asıldığım diyetin 5. günü ondan galiba zorlandım.sedef birde ne çok zoruma gidiyor biliyormusun,benim bir arkadaş 80 kiloya yakın,bana liste yap ne dersen yapıcam dedi.2 güne koyverdi,geçen sordum ne yapıyorsun diye,dedi listeye uyamıyorum ekmeği yiyorum,oturup güzelce karnını doyuruyormuş öyle dedi boyumuzda 1 santim o uzun,ben şuan 65 o ise 79,ama haksızlık değilmi benim canım çıkıyor yürüyüşdü diyetti o ise çok rahat kız acaba öylemi olmak lazım ne dersin

off tamam çok haklısın şimdi giremediğim 40 beden eteği artık giyebileceğim için çok mutlu oluyorum ama,açlık bu kız ne yapayım,bugün çok sıkı asıldığım diyetin 5. günü ondan galiba zorlandım.sedef birde ne çok zoruma gidiyor biliyormusun,benim bir arkadaş 80 kiloya yakın,bana liste yap ne dersen yapıcam dedi.2 güne koyverdi,geçen sordum ne yapıyorsun diye,dedi listeye uyamıyorum ekmeği yiyorum,oturup güzelce karnını doyuruyormuş öyle dedi boyumuzda 1 santim o uzun,ben şuan 65 o ise 79,ama haksızlık değilmi benim canım çıkıyor yürüyüşdü diyetti o ise çok rahat kız acaba öylemi olmak lazım ne dersin

hayir yaaa olurmu öyle seyyy, o devam etsin bu rahatliga, sen dal gibi oluncada ayni hissedebilecekmi bakalimm.. ya kendine iskence etmeee, diyet felan bunlar saglikli degil bence, dikkatli ve yeteri kadar ye canim ve aksam yememek cok önemliiiiiiiiiiiii..
bende dn cok aciktimm ama bugnde aksama kadar canim bisey istemedi gece mahfolmamak icin bigzel karnimi doyurdum ve tika basa tok hissediyorum hala saatler önce yedigim haldee..

doğru söylüyorsun ama halini bir görsen kilosuyla barışık hiç hissettirmiyor,yani çaktırmıyor etrafa,yapmam lazım deyip geziyor orta yerde,neyse boşver onu şimdi,dur neden çok acıktığımı anladım şimdi,akşamı 4 yedim,meyve ve tavukgösünüde oda 2 kaşıktı zati 7.30 yedim off ondan böyle oldum neyse yarın akşam daha geç yiyim bari sağol canımm motive ettin beni gece gece çok iyisin şeker:KK16:

doğru söylüyorsun ama halini bir görsen kilosuyla barışık hiç hissettirmiyor,yani çaktırmıyor etrafa,yapmam lazım deyip geziyor orta yerde,neyse boşver onu şimdi,dur neden çok acıktığımı anladım şimdi,akşamı 4 yedim,meyve ve tavukgösünüde oda 2 kaşıktı zati 7.30 yedim off ondan böyle oldum neyse yarın akşam daha geç yiyim bari sağol canımm motive ettin beni gece gece çok iyisin şeker:KK16:

sende iyisin canim benim sagol :-))
aksam 6-7 gibi yiyince okadarda fena olmuyor insan yaa, ayrica arkadasin caktirmiyor olabilir ama onu birde kendinin icine sorsannnn, sadece kilosu alay mevzusu olmasin dile düsmesin diye o imaji veriyordurr.. anlamsiz bir özgüven yanii :-D

sende iyisin canim benim sagol :-))
aksam 6-7 gibi yiyince okadarda fena olmuyor insan yaa, ayrica arkadasin caktirmiyor olabilir ama onu birde kendinin icine sorsannnn, sadece kilosu alay mevzusu olmasin dile düsmesin diye o imaji veriyordurr.. anlamsiz bir özgüven yanii :-D

sedo kız ben seni çözdüm sen varya tam bir insan sarrafısın haa doğru diyorsun,kimseye laf söyletmez,yani özgüven tavan yapmış durumda,bense özgüven sıfır topluma girdimmi göbeğimi çekerim içime,çok üzdü beni zamanında,kendine hiç bakmazdı benim kışın aldığım 1 2 kiloya takardı,etrafada bakın cemreye güya kilo almaz o bile alıyor derdi,şimdi hiç demiyorum kimseye diyet yaptığımı,sağlık için sıkılaşma için yürüyorum diyorum,ona bile sen nerene yürüyorsun yağmı var eriyecek diyorlar bide diyet yaptığım desem artık topa tutarlarsen genemi diyet yapıyorsun diye off offf insanlarla yaşamak zor, şükür aştım onları artık,geçen yağmurda yürüdüm görmüş bi kaç arkadaş dediler bu havada ne sen yürüyormusun diye,bende ne yapıcaksınız beni siz işimize bakalım dedim,lafı kaynattım,yok bide hesap vericem,ne için yerden yere vursunlar diyemi dimii kızzz,büyüdüm artık,kimseye laf söyletmiyorum kendime ohh sefam olsun ben dal gibi gezeyim elden banane dimiii cano

sedo kız ben seni çözdüm sen varya tam bir insan sarrafısın haa doğru diyorsun,kimseye laf söyletmez,yani özgüven tavan yapmış durumda,bense özgüven sıfır topluma girdimmi göbeğimi çekerim içime,çok üzdü beni zamanında,kendine hiç bakmazdı benim kışın aldığım 1 2 kiloya takardı,etrafada bakın cemreye güya kilo almaz o bile alıyor derdi,şimdi hiç demiyorum kimseye diyet yaptığımı,sağlık için sıkılaşma için yürüyorum diyorum,ona bile sen nerene yürüyorsun yağmı var eriyecek diyorlar bide diyet yaptığım desem artık topa tutarlarsen genemi diyet yapıyorsun diye off offf insanlarla yaşamak zor, şükür aştım onları artık,geçen yağmurda yürüdüm görmüş bi kaç arkadaş dediler bu havada ne sen yürüyormusun diye,bende ne yapıcaksınız beni siz işimize bakalım dedim,lafı kaynattım,yok bide hesap vericem,ne için yerden yere vursunlar diyemi dimii kızzz,büyüdüm artık,kimseye laf söyletmiyorum kendime ohh sefam olsun ben dal gibi gezeyim elden banane dimiii cano

Alemsinnn Vallahii yaaaaaaaa, tabiki öyle canimmm kimseye sakalini saydirmicaksinn.. ben hep herkesten uzak durup arama mesafe koyarim iste katlanamadigim icinn.. anneme bile hesap vermiyorum ele alememi verecem canim dimi amaa.
offffffffff bugn canim cok sIkILIyorrr yaaaa niyekiii ;-/

canım hayrola neyin var üzüldüm şimdi,bide ben daralttım seni kusura bakma yaa o kadar cevap verdin bana hakkını helal et,inşallah sıkıntın hafifler tatlım,ben gün boyu yorulup yada bir şeyden bunalınca,gece uyku bana ilaç gibi geliyor.diyorum ohh mis yatağıma yatayım,kafamı dinleyim ne güzel,uyku psikolojimizi de tamir ediyor biliyormusun,Allah rahatlık versin canım yat dinlen..:KK19:

yok kizz sen daraltmadin benii, ne daraltmasii.. benim icimdeki sIkINtilarim baska canim yaaa, konusuruz biara özeldennn..

günaydin kizlarrr.bugn yasadigim yerde dini tatil oldugu icin ise gitmedimm.
az önce uyandim ve yanima aldiklarimi bi görsenizzzz :-)))))))
300 gram kiraz sapi cayi limonlu
1 fincan kahve
bolca suu
daha sonra birkac tane kayisi yemeyi düsünyorum ve üzerine su...
ama dahada sonra neler yerim henz bilmiyorum,, yazarum arada sizleree

simdi yarim saat kadar bi kahve keyfimi yapip evi toparlayip biraz temizlik yaparim
hemen arkasindan sporumu yapayim diye düsünüyorum ve sonrada gzel bi dus...
herseyin gönlünüzce oldugu ve en az 2 kiloyu saglikli bir sekilde kaybettiginiz huzurlu bir hafta diliyorumm :-))

X