Herkese günaydin kizlarr, bugn tarti günümüz ama baktim kimse yazmamis henz kilosunu, saniyorum pazar günü herkes uzun bir uyku cekmek istiyor
)
neysee bende ancak girebildim zaten, sabah tartildimmm, bu siteye üye oldugumdaki baslangic kilom 74 ün zerindeydi. küsüratini hatirlamiyorum..
bu sabah gelen kilom 72.9..
daha yol cok uzun ama olsun, kaplumbaga misali ilerlicez bakalim, ayda 2 kilo üc kilo derken birde bakmisizz 36 beden pantolonlarin icindeyizzz
)
bu sabah 9.45 te kalktim, önce 1 fincan kahvemi ictim, sonra araliklarla 300 gram su ve 3 tane kayisi..
kizlar bir not düsmek istiyorum. ben suyu icerken yarim litreyi bir dikiste bitirmem, hatta komik gelebilir ama cay bardagiyla iciyorum.. sebebine gelince... birden migdeye doldurdugunuz su direk idrar olarak cikiyor ama suyu srekli yudum yudum icmek zayiflamaya yardimci oluyor ve vücut sürekli yudumlayarak ictiginiz suyla calisip daha cok hizlandiriyor..
yasadigim yerde amerikan asILLI, alman bir kadin var, kocasi Türk.. kadin tekerlekli sandalyeye mahkum yasiyor ve 30 kilonun üzerinde zayiflamis girtlagina cok dskn bir aile olduklari halde, kocasi cok iyi bir ascidir ve kadin iki porsiyon yemek yer.
bana nasil zayifladigindan bahsettii, tabiki onun derdi sagligi artik gzellikten cikismis i$...
Weight Watchers diyetini yapmis, yani kalori saymis ne yese ve suyu yudum yudum icmis, yani bana dedigi sakIn suyu bir dikiste icip bardagini birakma kenara, sürekli yaninda olsun yudumla, gnlk icmen gereken miktara yudumlayarak ulas migdeni suyla doldurup sonrada ben 2-3 litre ictim görevim tatamamm__ diyip icini rahatlatma cünkü zayiflamak isteyenler icin yanlis dedii..
ben uzun süredir su icmedim hanimlarrr,taa ki bu siteye kaydolana kadar, simdi suyumu yudum yudum iciyorum, nasil yesil cay yaptikmis yudumluyorsakk aynen öyleee.. uzun zamanda farki farkedersinizzz !!!!!!
Neyseeee, sizlerinde kilonuzu merak ediyorummmm, nerdesinizzzzzzzzzz ;-/