- 24 Aralık 2015
- 21
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıllardır saç derimde şiddetle kaşınan ve pul pul dökülen sedefle uğraşıyorum fakat son bir haftadır hergün ardıç katranı ve sıvı gliserini karıştırıp sedefe sürüyorum birkaç saat bekletip defne sabunu ile yıkıyorum ( iğrenç ve keskin kokusundan dolayı fazla bekletemiyorum ) kaşıntım ve döküntüm inanılmaz derece de azaldı, inşallah bu illetten kurtulurum...
Balıklı Göl arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı bende onu takip ettim iyi gelseydi gidecektimSivas'taki balıklı göle giden varmı
Bende seborid dermatid mı tam yazamadım sedefe benziyen bir hastalık yüzümde değil saçlı derimde canımBalıklı Göl arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı bende onu takip ettim iyi gelseydi gidecektim
Almanya dan Yen'i gelmiş bi ürün var ben onunla iyi oldum bana çok iyi geldi Sorion Krem Mutlaka bi deneyin derim geçmiş olsun
Saçlı derimde benimde var şimdi şampuanı kullanıyorum bide saç losyonunu gayet memnunum kullandığım onca ürüne karşı daha etkiliBende seborid dermatid mı tam yazamadım sedefe benziyen bir hastalık yüzümde değil saçlı derimde canım
İçinde kortizon var mı acaba hamileyken kullanıyor muSaçlı derimde benimde var şimdi şampuanı kullanıyorum bide saç losyonunu gayet memnunum kullandığım onca ürüne karşı daha etkili