arkadaşlar bir internet sitesinden buldum şimdi sabahtan beri boşuna dolaşmışım...isteyen olursa özelden sitenin adını yazarım:)benim yarın elimde olacak ürün35 veye 40tl'imiş fiyatı kapıda ödeme yapıcam...
Ben Ankara'dan buldum ama ilaç şirketini aradım pazartesiden itibaren her yerde olacağını söylediler.
Arkadaşlar bu kremi günde kaç kez kullandınız ?
Bende bugün başladım kullanmaya.. Linki özelinize kopyaladım. O adresten ulaşabilirsiniz kreme.. Geçmiş olsun...arkadaşlar coresatin hangi ilaç şirketinin nerden istediniz rica etsem benide bilgilendirirmisiniz ? guttat sedef hastalığına yakalandım 2 aydır 3-5 yıl önce yine çıkmıştı geçmişti bu senede boğaz enfeksiyonu sonrası yine yeniledi
Bende bugün başladım kullanmaya.. Linki özelinize kopyaladım. O adresten ulaşabilirsiniz kreme.. Geçmiş olsun...
buğün sabahtan bu yana eczane eczane dolaşıp ilacı aradım ama maalesef bulamadım((( ilacı herkez ilk defa duyduğunu söylüyor...lütfen yardım edin bulan arkadaşlar bizi yönlerdirsin,,sedefim o kadar çoğaldıki artık kendimi saklamaktan yoruldum ( eşimden bile birileri öncülük yapsın neoluuuur!!!!!!!!
arkadaşlar bir internet sitesinden buldum şimdi sabahtan beri boşuna dolaşmışım...isteyen olursa özelden sitenin adını yazarım:)benim yarın elimde olacak ürün35 veye 40tl'imiş fiyatı kapıda ödeme yapıcam...[/QUOTE
selam nurcannur, sitenin adresini bana da yazabilir misin özelden? ben bugün doktora gittim, ilacın ismini daha önce hiç duymamış doğal olarak yazdıramadım internetten baktı ama bulamadı eczaneye gittim belki onlar biliyodur diye ama onlarda duymamışlar bugün hayal kırıklığı ile geri döndüm(((
canımm sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağol link için :)
özelden yazamadım çünkü 100 mesaj yazmam gerekiyomuş
siteye baktım şimdi çok çeşidi var biz mavi olanı alıyoruz değil mi?