Coresatinle beraber nemlendirici de kullansak daha iyi bi sonuç alabilir miyiz acaba kızlar?
Kesinlikle nemlendirici kullanmak gerekiyor ben denedim sonuç daha iyi oluyor cildi her zaman nemli tutmak gerekiyor.
Canım hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun?
Dove lacivert kapaklı olan bence çok iyi
arkadaşlar 30'gramlık tüp bana 3 gün ancak yetti sedefim yoğun çünkü,buğün eczanelere sordum henüz gelmemiş bende yarın tekrar internetten sipariş vericem.ellerime incir sütü sürdüğümden dolayı sedefim dahada artmıştı yoğunluğu ellerime verdimkızarıklık hafifiledi,erken bittiği için sadece 3 gün kullana bildim..siparişlere devam :))
Arkadaşım 3 günün sonunda gözlemlerin ne
Arkadaşım 3 günün sonunda gözlemlerin ne
Canlar benim de kullandıgım tüp bitmek üzere ancak pek bi ilerleme oldugu söylenemez, yumuşaklık var sadece.Siz de nasıl bu kadar hızlı etki göstermiş anlayamadım.
arkadaşlar merhaba benim iki yıldır seboraik dermatitim vardı.bir aydır sedefe döndü.saçımda ve vücudumda küçük kızarıklık şeklinde var.size sormak istediğim bu sonradan plak şeklinemi döner yoksa böylemi devam eder?
arkadaşlar bahsettiğiniz bu kremi saçlı deriye sürmek mümkün mü?
arkadaşlar merhaba benim iki yıldır seboraik dermatitim vardı.bir aydır sedefe döndü.saçımda ve vücudumda küçük kızarıklık şeklinde var.size sormak istediğim bu sonradan plak şeklinemi döner yoksa böylemi devam eder?
yesica, arkadaşım sürdü coresatini evet. ense kısmında sedef vardı,saçının içlerine kadar. geçti. istersen irtibata geçirebilirim seni. kullanma şekli nasıldı biliyomusun, akşamları sürdü tülbent bağlayıp yattı. sabah da bebe şampuanıyla bi kere yıkadı. arada saç diplerini gülsuyu (rosense) sıkarak nemlendirdi. küçük fısfıslı şişelerde satılıyo. bir de gamze sarıkan diye bir doktor duydum. çok iyi diyorlar duyan var mı?