Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

gerçekten dsoktora gitmek lazım böyle olmaz evde tedavi

canım çok geçmiş olsun.... benim duyduğum bi yöntem var başarılı olanlarda var sende bi dene derim tamamen bitkisel bi ürün kırmızı mantar sabunu var onunla yıkadığın zaman inanılmaz bir iyileşme sağlıyormuş

tamam canım çok sağol 3 mayısta kontrole gidicem doktora yazdırayım eğer bulamazsam haber veririrm sana o kadar istiyorum ki artık şu illetten kurtulmayı..

çok teşekkür ederim buğün eczaneleri araştırırım,umarım banada şifalı olur :))

Arkadaşlar merhaba. Coresatin ürününü cumartesi eczaneden alabildim. 2 gündür kullanıyorum inanılmaz bir gelişme var. Bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmemiştim!!!!!!! Kaşıntıdan ve pullanmadan eser yokk. o iğrenç batma hissi gittikçe azalıyor. Doktorumu aradım durumdan haberdar ettim oda çok sevindi:) 1 hafta düzenli kullan tekrar bakalım kremin etkisine dedi. Bebek gibi olan tenime kavuşmanın hayallerini kuruyorum şimdi. Allahım bu hastalığı çeken herkese şifa versin!! Kremi herkese tavsiye ederimmmmm gerçekten mucize gibi

çok sevindim canım darısı bizim başımıza :) inşallah ben de cuma günü alıcam coresatini

böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor...bu hastalık çooook zor kim ne derse desin yaşayan bilir...sizin adınıza çok sevindim.rabbim bizlerede faydalı olmayıı nasip etsin inşaallah.bu kremi kullanıp burda paylaşan arkadaşında ne muradı varsa versin allahım :)))

Amin Nurcannur'cum. Gerçekten Coresatini kim çıkardıysa Allah onların da muradını versin:) Gece tenimin batmasından uyuyamazdım şimdi o kadar yumuşak olmaya başladı ki anlatamam. Bu kadar hızlı sonuç vermesi inanılmaz şaşırtıcı. Denediğim hiçbirşey bu kadar hızlı etki etmemişti... Herkes şifasını bulur inşallahhh:)

doktoruma perşembe günü gidicem,şimdiden o kadar heyacanlanıyorumki bir an önca başlamak istiyorum :))denemediğim yol kalmadı en son incir sütünü denedim ellerimi inanılmaz yaktı,şuan sol elim balon gibi şiş ve yara kocaman oldu (ama gözüm onu bile görmüyor,çünkü bir an önce ilacı alıp kullanmak istiyorum..rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :))

kızlar lütfen kullananlar bizi de bilgilendirebilir mi? ben de cok merak ediyorum sonucu..Gerçi sonucu beklemeden ben aramaya basladım bile ilacı.eskişehirde bulamıyorum henüz..eczacılara yalvarıyorum ilacı bir yerden getirtebilir miyiz diye, hiç kimsenin umrunda bile değil insanların artık iyi niyetli olabileceğine inancım kalmadı..sizlere güveniyorum ve inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorum gün ve gün sizi takip ediyorum..Allah yardımcımız olsun inşallah..

Merhabalar Arada takip ettiğim bir yer burası ve aylardır ilgimi çeken en önemli şey; dönem dönem burada - bir takım yöntemler, çözümler veya ürün vb. şeylerden dolayı memnuniyetler ve tavsiyelerden bahsedilip- aynı esnalarda yine aynı şekilde -bunlara bir an önce başlayacaklarını ya da başladıklarını ve sonuçtan haberdar edeceklerini bildiren yorumlarda da - böyle bir kaç gün yoğunluk olduğu, ancak görebildiğim kadarıyla niyeyse sonradan bu şekildeki paylaşımların neredeyse hiç birinde - ne bu başlangıçlar ve süreçlerle ilgili, ne de aldıkları sonuçlarla ilgili olarak- buradan paylaşacaklarını söyleyen arkadaşlar tarafından tekrar her hangi bir paylaşım yapılmıyor olması... Herkese geçmiş olsun ve hayırlı geceler...

Bu hastalik tam olarak ne bilmiyorum ama tahmin ettigim seyse fikirlerimi yazayim.... Bundan yillar once gogus ucuna yakin biryerde kucuk bir yara gibi birsey cikti... Dr gittim bu ilaclari kullan 1 hafta sonra gel dedi daha beter oldu.. Ordan cildiyeye yonlendirdi cilt dr niye gogsum kasiniyor diye uyuz ilaci verdi... Yogurt gibi bir ilacti kullandigim zaman oyle kotu bir yanma oluyorduki anlatamam bu arada her iki gogsumde olmaya basladi... Bembeyaz kabuklanmalar ve siddetli bir kasinti kasimaktan parcalardim resmen gitmedigim dr hoca kalmadi tam 4 sene cektim... Eczaneden yapilmis ilac aliyordum dr recetesiyle fayda etmedi ozel gittigim dr krem surup pansuman yapiyordu oda fayda etmedi... Bir cok ilac kullandim gecer gibi olsada birkac ay sonra yine basladi cildirmamak elde degildi..dr demesi bu yara icten var disardan tedavi etsek bile icerden yine disa atiyor dedi.... Birgun evimize bir kadin geldi elinde kina ve bir tas bunlar okunmustu... Daha once cok hoca yada gittigim icin ona inancim kalmadi artik...ama denize dusen yilana sarilir misali bunuda deneyeyim dedim tasi yastigimin altina koydum kinayida 3 carsamba surmem gerekiyor denildi...Ben ilk carsamba surdugumde farki hissertim ikinci carsamba surdugumde kinayi tamamiylen gecti sok oldum... Allahima sukurler olsun 10 seneden fazla. Oldu birdahada hic cikmadi... Ne iz kaldi ne birsey darisi sizin basiniza inss...

yarın doktoruma yazdırıcam inşaallah bende eczanelerde bulabilirim,ama ben istanbul sınırında oturuyorum eğer bulabilirsem vede siz bulamazsanız burdan yazışalım mutlaka size gönderirim :)) cuma günü belli olur ilaca ulaşa bilirsem burdan yazıcam...

çok teşekkür ederim..umarım siz de bulursunuz ben de...

Kızlar, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istedim, mecitefendinin aynısefa cilt kremi var bitkisel ve aktar baya bahsetti kremden. Bende de kronik ürtiker (kurdeşen) var, son zamanlar iyice kaşıntılı kabarıyorum herşeyden derman arar oldum. Dün bir aktara gittim yolumun üzerinde oldukça büyük bi yer.Bana aynısefa kreminden bahsetti, her türlü cilt problemlerine iyi geliyor dedi. Özellikle sedef, egzema ve mantara çok iyi geliyormuş internette okuduğum yorumlar da gayet olumlu yönde. Bende aldım 2gündür bi umut kullanıyorum inşallah bana da bir faydası olur

Hepinize geçmiş olsun...

Arkadaşlar merhaba, oğlum 13 yaşında sedef hastası karnında ve bacağında plak sedefler var içerisinde kortizon olan ilaçlar kullandık geçici olarak söndürdü sedefleri ama kortizonu kesince yaralar daha fazla arttı çok çok zor günler geçirdik oğlumla geçirdik diyorum çünkü son 1 aydır oğlumun yüzü yeniden gülmeye başladı. Bir arkadaşım sayesinde benim elime numune bir krem geçti bana bu kremin yakında piyasaya çıkacağını içerisinde kortizon olmadığını oğluma rahatlıkla sürebileceğimi söylediler. Hiç inanmasam da kremi sürmeye başladım söyledikleri gibi günde en az 3 kere sürdüm birinci günden sonra sedeflerin üzerindeki beyaz kepekler yok olmaya başladı ikinci gün beyazlıklar tamamen gitti dördüncü günden sonra oğlumun vücudundaki sedeflerden eser yoktu sadece hafif kırmızılık kaldı kaşıntı geçti kabuklanma kalmadı şimdi artık kızarıklıkta yok ben krem piyasaya çıkana kadar yani 1-1,5 ay oğlumun cildini hep nemli tutmaya çalıştım bunun içinde Dove krem kullandım lacivert kapaklı olan. Ama artık o mucize krem kortizonsuz krem CORESATİN artık eczanelerdeymiş Sedef hastalığıyla mücadele eden herkese duyurulur. Coresatin sayesinde sedefinizden kurtulabilirsiniz. Allah herkese acil şifalar versin.

canım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederiz..biz de zaten bir kaç gündür bu ilaç hakkında konuşuyoruz.ancak ilacı temin etmekte sıkıntı var..eskişehirde bulamadım henüz..yarın biraz daha araştırıp, en kötü birilerine yalvarıcam ilacı getirtmek için..bu arada oğlun ve senin adına çok sevindim..umarım tekrar nüksetmez lezyonlar..umarım gercekten hepimize caredir bu ilaç..tekrar geçmiş olsun..

Ben de İstanbul'daki bir çok eczaneyi aradım taradım ama Coresatin adlı kreme ulaşamadım bir türlü.Hatta eczacılar kremin adını bilmiyor, kaçak krem oldugundan şüpheleniyorlardı.İnternet üzerinden aradım taradım ve buldum,dün sipariş ettim elime geçer bir iki güne kadar.Kullanıp gelişmeleri buraya yazacağım.Eğer zorluk çekiyorsan sana da bulabilmen için yardım ederim.

Ufak da bir korkum var açıkcası.Kremin piyasaya çıkışıyla beraber sedef hastaligi ile ilgili mecralarda Coresatin adlı kremi öven kişiler ortaya çıktı.inşallah reklam amaçlı değillerdir.

Son düzenleme:

selam canım, ilaç reklam amaçlı olsa bile farketmez bence doktor kontrolünde kullandığın sürece bişey olmaz diye düşünüyorum.

belki efsanevi Prof. Oktay Avcı ve Prof. Sinan Taş'ı duymuşsunuzdur, sedefe kesin çözüm bulmuşlar 4-5 seneye kadar piyasaya çıkacakmış ama sağlık bakanlığı izin vermiyomuş felan böyle söylentiler dönüyodu, hatta crisis de paylaşmıştı önceki sayfalarda ama crisise ulaşamıyorum ve bu doktorların bulduğu ilaçla ilgili bilgiye ulaşamıyorum internette, eşime söyledim o internetten bulmuş ama nerden buldu bilmiyorum, bu ilacı ( yanılmıyosam ) amerikalı bi şirket almış 2010'da amerikada deneme aşamasındaymış 1-2 yıla piyasaya çıkacakmış. ben umutlandım ve sizlerle de paylaşmak istedim.

bu arada coresatini ben de cuma günü yazdırıcam kullanmaya başlayınca sonucu bildiricem sizlere.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…