ben ayrancıda bir eczaneden aldım. doktorlar yazıyor evet. İnanın bir haftada harika sonuç aldım. vücudumda birinci günden itibaren kabuklanma kalmadı. 5 günde hafif pembelik olarak kaldı. şimdi aldım tekrar eczaneden. bu yaza rahat girmek için devam edicem. bana yurtdışından fransadan gelen miktar az olduğu için, saçlı derideki tam geçmedi ama enazından kabuk dökülmüyopr kafamdan. sadece kepeklenme olarak görünüyor. nemlendirici olarak sana tavsiye edeceğim ne biliyormusun? her türlü pahalı kremi kullandım ama dove un intensive care i gibisi yok. altı lacivert üstü beyaz bir kutuda satılıyor. carrefourdan almıştım. akşamları yatarken mutlaka sürüp yat. sabah farkediyorsun. akşamları cilt kendini yeniliyormus. coresatini bulamazsan ben alıp gönderebilirim sana.
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
ben ayrancıda bir eczaneden aldım. doktorlar yazıyor evet. İnanın bir haftada harika sonuç aldım. vücudumda birinci günden itibaren kabuklanma kalmadı. 5 günde hafif pembelik olarak kaldı. şimdi aldım tekrar eczaneden. bu yaza rahat girmek için devam edicem. bana yurtdışından fransadan gelen miktar az olduğu için, saçlı derideki tam geçmedi ama enazından kabuk dökülmüyopr kafamdan. sadece kepeklenme olarak görünüyor. nemlendirici olarak sana tavsiye edeceğim ne biliyormusun? her türlü pahalı kremi kullandım ama dove un intensive care i gibisi yok. altı lacivert üstü beyaz bir kutuda satılıyor. carrefourdan almıştım. akşamları yatarken mutlaka sürüp yat. sabah farkediyorsun. akşamları cilt kendini yeniliyormus. coresatini bulamazsan ben alıp gönderebilirim sana.
Ben ankarada yasıyorum. ayrancıda bir eczaneden aldım. zafer beyin (doktorum) bir hastası da almış. sanırım siz de bulabilirsiniz. tanıdığınız bir eczane ankaradaki meslekdaşlarına sorabilirler diye düşünüyorum. bazen bir ilaç bulunmadığı zaman birbirlerini arayıp bulabiliyor çünkü eczacılar.
Arkadaşlar merhaba. Coresatin ürününü cumartesi eczaneden alabildim. 2 gündür kullanıyorum inanılmaz bir gelişme var. Bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmemiştim!!!!!!! Kaşıntıdan ve pullanmadan eser yokk. o iğrenç batma hissi gittikçe azalıyor. Doktorumu aradım durumdan haberdar ettim oda çok sevindi:) 1 hafta düzenli kullan tekrar bakalım kremin etkisine dedi. Bebek gibi olan tenime kavuşmanın hayallerini kuruyorum şimdi. Allahım bu hastalığı çeken herkese şifa versin!! Kremi herkese tavsiye ederimmmmm gerçekten mucize gibi
Arkadaşlar merhaba. Coresatin ürününü cumartesi eczaneden alabildim. 2 gündür kullanıyorum inanılmaz bir gelişme var. Bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmemiştim!!!!!!! Kaşıntıdan ve pullanmadan eser yokk. o iğrenç batma hissi gittikçe azalıyor. Doktorumu aradım durumdan haberdar ettim oda çok sevindi:) 1 hafta düzenli kullan tekrar bakalım kremin etkisine dedi. Bebek gibi olan tenime kavuşmanın hayallerini kuruyorum şimdi. Allahım bu hastalığı çeken herkese şifa versin!! Kremi herkese tavsiye ederimmmmm gerçekten mucize gibi
böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor...bu hastalık çooook zor kim ne derse desin yaşayan bilir...sizin adınıza çok sevindim.rabbim bizlerede faydalı olmayıı nasip etsin inşaallah.bu kremi kullanıp burda paylaşan arkadaşında ne muradı varsa versin allahım :)))
çok sevindim canım darısı bizim başımıza :) inşallah ben de cuma günü alıcam coresatini
Amin Nurcannur'cum. Gerçekten Coresatini kim çıkardıysa Allah onların da muradını versin:) Gece tenimin batmasından uyuyamazdım şimdi o kadar yumuşak olmaya başladı ki anlatamam. Bu kadar hızlı sonuç vermesi inanılmaz şaşırtıcı. Denediğim hiçbirşey bu kadar hızlı etki etmemişti... Herkes şifasını bulur inşallahhh:)
kızlar lütfen kullananlar bizi de bilgilendirebilir mi? ben de cok merak ediyorum sonucu..Gerçi sonucu beklemeden ben aramaya basladım bile ilacı.eskişehirde bulamıyorum henüz..eczacılara yalvarıyorum ilacı bir yerden getirtebilir miyiz diye, hiç kimsenin umrunda bile değilinsanların artık iyi niyetli olabileceğine inancım kalmadı..sizlere güveniyorum ve inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorum gün ve gün sizi takip ediyorum..Allah yardımcımız olsun inşallah..
yarın doktoruma yazdırıcam inşaallah bende eczanelerde bulabilirim,ama ben istanbul sınırında oturuyorum eğer bulabilirsem vede siz bulamazsanız burdan yazışalım mutlaka size gönderirim :)) cuma günü belli olur ilaca ulaşa bilirsem burdan yazıcam...
arkadaşlar merhaba, oğlum 13 yaşında sedef hastası karnında ve bacağında plak sedefler var içerisinde kortizon olan ilaçlar kullandık geçici olarak söndürdü sedefleri ama kortizonu kesince yaralar daha fazla arttı çok çok zor günler geçirdik oğlumla geçirdik diyorum çünkü son 1 aydır oğlumun yüzü yeniden gülmeye başladı. Bir arkadaşım sayesinde benim elime numune bir krem geçti bana bu kremin yakında piyasaya çıkacağını içerisinde kortizon olmadığını oğluma rahatlıkla sürebileceğimi söylediler. Hiç inanmasam da kremi sürmeye başladım söyledikleri gibi günde en az 3 kere sürdüm birinci günden sonra sedeflerin üzerindeki beyaz kepekler yok olmaya başladı ikinci gün beyazlıklar tamamen gitti dördüncü günden sonra oğlumun vücudundaki sedeflerden eser yoktu sadece hafif kırmızılık kaldı kaşıntı geçti kabuklanma kalmadı şimdi artık kızarıklıkta yok ben krem piyasaya çıkana kadar yani 1-1,5 ay oğlumun cildini hep nemli tutmaya çalıştım bunun içinde dove krem kullandım lacivert kapaklı olan. Ama artık o mucize krem kortizonsuz krem coresatin artık eczanelerdeymiş sedef hastalığıyla mücadele eden herkese duyurulur. Coresatin sayesinde sedefinizden kurtulabilirsiniz. Allah herkese acil şifalar versin.
canım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederiz..biz de zaten bir kaç gündür bu ilaç hakkında konuşuyoruz.ancak ilacı temin etmekte sıkıntı var..eskişehirde bulamadım henüz..yarın biraz daha araştırıp, en kötü birilerine yalvarıcam ilacı getirtmek için..bu arada oğlun ve senin adına çok sevindim..umarım tekrar nüksetmez lezyonlar..umarım gercekten hepimize caredir bu ilaç..tekrar geçmiş olsun..
Ben de İstanbul'daki bir çok eczaneyi aradım taradım ama Coresatin adlı kreme ulaşamadım bir türlü.Hatta eczacılar kremin adını bilmiyor, kaçak krem oldugundan şüpheleniyorlardı.İnternet üzerinden aradım taradım ve buldum,dün sipariş ettim elime geçer bir iki güne kadar.Kullanıp gelişmeleri buraya yazacağım.Eğer zorluk çekiyorsan sana da bulabilmen için yardım ederim.
Ufak da bir korkum var açıkcası.Kremin piyasaya çıkışıyla beraber sedef hastaligi ile ilgili mecralarda Coresatin adlı kremi öven kişiler ortaya çıktı.inşallah reklam amaçlı değillerdir.