Biz sedef hastaları sadece normal insanlar gibi giyinmek ve hareket etmek için yıllardır her çıkan ilacı denedik, her adı çıkan doktora gittik. Çocukluğumdan beri bu hastalığı çekiyorum maalesef. Güneşe çıkma, beslenmene dikkat derken ne çocukluğumu yaşayabildim ne de kolay arkadaş edindim. Kaşıntı cabası. Kollarım ve bacaklarımda var lezyonlarYaşımın ilerledikça lezyonların büyüyeceğini yani böyle bir olaslığın olduğunu söyledi doktor. Tekl tesellim eklem yerlerimde olmaması. Anneannem de vardı sedef hastalığı, hareket edemezdi, diz kapaklarının arkasında oluşmuştu yaralar, çok üzülürdüm. Sanırım ileri derece bir sedef hastasının yanında büyüdüğüm için geleceğim hakkında endişeliyim. Şimdi B12 Vitamini içeren bir krem çıkmış, onu kullanıyorum. Bacaklarım ve kollarım çoğu kez kapalı, güneş koruyucu kullanıyorum aynı zamanda.
Sedef Hastası Arkadaşlarım,
Prof. Dr. Sinan Taş'ın 12 yıldır üzerinde çalıştığı sedefe kesin çözüm olan ilacın çalışmalarında sona gelindi. Kendisi İlacın Patentinin yurt dışında alındığını, Türkiye de de alınması için başvuru yapıldığını Başvuruyu bizat kendisinin yaptığını belirtti. Fakat patentin alınması için en az 50 - 100 hasta ve ailelerinin Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına, sağlık Bakanlığı vs.. na talepte bulunmaları gerektiğini, ancak bu şekilde patentin alınabileceğini söyledi. Lütfen Arkadaşlar Gerekli Mercilere baskı yapalım bir an önce şu patentin alınmasını sağlayalım.. Ben dayanamıyorum artık bu hastalığa... İsterseniz sitesinin linkini de verebilirim. Orada Hoca nın telefon numarası adresi ve konuyla ilgili bilgiler mevcut.. Herkese Acil Şifalar Dilerim...
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle... 13 yıldır üstelik kortizonlu ilaçlarla bile geçmeyen, bademciklerinizin alınması boyutunda bir sedef vakasının, sadece bir şey sürülerek geçmesi ne kadar mucize bir durum... İçsel anlamda ve örneğin karaciğer fonksiyonlarınız dahil olmak üzere her bir şeyin düzene girmesi gerekmiyor mu? son bulması için... Ayrıca; "Ama bu arada hep nemlendirdim, sabun kullanmadım" demişsiniz... Hangi arada nemlendirdiniz, sabun kullanmadınız? Ve şu anda kullandığınız sabun veya her neyse yeniden zaten cildinizde normalde bir takım etkiler yapmıyor mu? Yine aynı şekilde sizden hemen önce de bir üye sanırım sizin bahsettiğinizin aynısından bahsetmiş, öyle değil mi? Fakat böylesi uzun vadeli ve sıkıntılı bir problemi (çok yakınım olan birinde olduğu için iyi biliyorum) böyle iki satırla anlatılacak kadar kısacık bir süreçle nasıl yok edebildiniz?arkadaşlar evet çözüm buldum. :) coresatin isimli bir krem kullandım. kortizonsuz dedi doktorum. tam 13 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. hemen hemen vücudumun her yerinde vardı. doktorlar gutat tipi diyordu.bademciklerim bile alındı belki enfeksiyondan olabilirmiş. çok şükür şu anda birşeyim kalmadı. başka kullananlar da oldu arkadaşlarımdan , onlar da çok memnunlar. ama bu arada hep nemlendirdim. sabun kullanmadım.
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle... 13 yıldır üstelik kortizonlu ilaçlarla bile geçmeyen, bademciklerinizin alınması boyutunda bir sedef vakasının, sadece bir şey sürülerek geçmesi ne kadar mucize bir durum... İçsel anlamda ve örneğin karaciğer fonksiyonlarınız dahil olmak üzere her bir şeyin düzene girmesi gerekmiyor mu? son bulması için... Ayrıca; "Ama bu arada hep nemlendirdim, sabun kullanmadım" demişsiniz... Hangi arada nemlendirdiniz, sabun kullanmadınız? Ve şu anda kullandığınız sabun veya her neyse yeniden zaten cildinizde normalde bir takım etkiler yapmıyor mu? Yine aynı şekilde sizden hemen önce de bir üye sanırım sizin bahsettiğinizin aynısından bahsetmiş, öyle değil mi? Fakat böylesi uzun vadeli ve sıkıntılı bir problemi (çok yakınım olan birinde olduğu için iyi biliyorum) böyle iki satırla anlatılacak kadar kısacık bir süreçle nasıl yok edebildiniz?
canım bende 11 senedir sedef hastasıydım o kadar çok doktora gittimki adını bile koyamadılar uzunca bir süre sonra tedavisi olmadığını söyledi doktorlar çok üzülüyodum sonra birisinden uvb ışın tedavisi diye bişey duydum şu anda bulunduğum ilde yapılmıyordu 1 ay boyunca haftada 3 kez başka ilin üniversite hastanesine gittim ve çok şükür geçti 7 aydır hiç bir şey yok iz bile yok
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle... 13 yıldır üstelik kortizonlu ilaçlarla bile geçmeyen, bademciklerinizin alınması boyutunda bir sedef vakasının, sadece bir şey sürülerek geçmesi ne kadar mucize bir durum... İçsel anlamda ve örneğin karaciğer fonksiyonlarınız dahil olmak üzere her bir şeyin düzene girmesi gerekmiyor mu? son bulması için... Ayrıca; "Ama bu arada hep nemlendirdim, sabun kullanmadım" demişsiniz... Hangi arada nemlendirdiniz, sabun kullanmadınız? Ve şu anda kullandığınız sabun veya her neyse yeniden zaten cildinizde normalde bir takım etkiler yapmıyor mu? Yine aynı şekilde sizden hemen önce de bir üye sanırım sizin bahsettiğinizin aynısından bahsetmiş, öyle değil mi? Fakat böylesi uzun vadeli ve sıkıntılı bir problemi (çok yakınım olan birinde olduğu için iyi biliyorum) böyle iki satırla anlatılacak kadar kısacık bir süreçle nasıl yok edebildiniz?
kızlar sedef hastalığına yeni bi ilaç çıkmış sanırım ismini veremiyorum,
hastalığa büyük ölçüde iyi geliyomuş ancak fiyatını duyunca dudağım uçukladı 7000 tl !!!
Bence 7000 TL çok yüksek ve herkesin verebileceği bir rakam değil
facede bioenerji34 olarak bakın sayfaya. çok daha ucuz ve yan etkisi sıfır.
Ben denedim kurtuldum.
Evet Stelara ... yan etkilerini ojkudnuzmu?_
Bence 7000 TL çok yüksek ve herkesin verebileceği bir rakam değil
facede bioenerji34 olarak bakın sayfaya. çok daha ucuz ve yan etkisi sıfır.
Ben denedim kurtuldum.
-----------------------------
Bu konuda sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Yıllarca ne sürersen ne uygularsan uygula sonucun değişmediği bir hastalıkla mücadele ederken bana da sürdüm geçti hikayeleri saçma geliyordu. Sizlere tek söyleyebileceğim, ticari amaçla yazmıyorum ve isterseniz Fransadan bana tavsiye eden ve kullanan birinin telefonunu verebilirim. Bana anlattıkları şu idi: cildimizin koruyucu özelliği kaybolunca her hastalığa açık oluyormuş. Nemlendirdim diye o yüzden söylüyorum. Hani ne ara nemlendirdiniz diyorsunuz ya, nemlendirme deyince ciddi ciddi sürekli nemlendirmeden bahsediyorum. iki satırda anlatıyor olmak, burada uzun uzun yazmaya vakit bulamamaktan. bahsedilen tedavilerin birçoğunu denedim. UVB- kortizon iğneleri- metotraksat.hiçbiri işe yaramadı. sabun kullanmayısımı şu sebeple yazdım: klor ve kullanılan sabunlar cildi koruyan yağ tabakasını yok ediyormuş. bilmiyorum belki inanmakla da alakalıdır ama yine söylüyorum, ben bu kremin faydasını çok gördüm ve tavsiye ediyorum. ÇEKEN BİLİR !! ve ben de bu yüzden tavsiye ettim
arkadaşlar evet çözüm buldum. :) coresatin isimli bir krem kullandım. kortizonsuz dedi doktorum. tam 13 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. hemen hemen vücudumun her yerinde vardı. doktorlar gutat tipi diyordu.bademciklerim bile alındı belki enfeksiyondan olabilirmiş. çok şükür şu anda birşeyim kalmadı. başka kullananlar da oldu arkadaşlarımdan , onlar da çok memnunlar. ama bu arada hep nemlendirdim. sabun kullanmadım.
sizin adınıza çok sevindim...her sedefli gibi o kadar yoruldumki(bu kremide deniycem umarım eczanelerde bulabilirim,ben kocaelinde yaşıyorum..birde ricam siz nerde yaşıyorsunuz ve kolaylıkla ilaca ulaşabildinizmi...
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
busy-cat bu ilacı internette araştırdım biraz türkiyeye yeni gelmiş sanırım, sen nasıl edindin bu ilcaı? doktorlar yazıyo mu? ben 3 mayısta doktora gidicem bu ilacı sorucam eğer yazarlarsa denemeyi düşünüyorum, inşallah bana da iyi gelir... sana ne kadar sürede etki etti? son bi soru :) hep nemlendirdim demişsin nasıl nemlendirdin bildiğimiz kozmetik nemlendiricilerle mi?