Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

Maalesef bir çok hastalık ilaç veya kremle şifa bulmuyor.
Şükürler olsun aylar oldu bu şikayetlerden kurtulalı
İnşallah büyük dertlerim olmaz ise doktora bile gitmeye niyetim yok.
Kolestrol ilaçlarının bile ne kadar zararlı olduklarını gördükden sonra..
İsmini zikretmişdim yukarıda, sadece bio enerji ile.
Umarım şifa bulursunuz

ben de yıllardır sedef hastasıyım ve artık tırnaklarımda da çıkmış hem el hem de ayak tırnaklarımda, Sinan Taş'ın ilacını ben de duydum ama bu ilaç hakkında bilgi bulamıyorum internette, dilekçe ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misin?

Arkadaşlar merhaba,

konu yazılarını okurken bende birşey paylaşmak istedim. Doğum yaptıktan sonra (1990 senesinde) vücudumda birden sedef hastalığı patladı. Malesef kortizondan başka tedavi şekli bilinmiyordu o zamanlar. Fakat ondan sonra daha da arttı. senelerdir denemediğim şey kalmadı. Bir türlü geçiremedim. Dün yine kortizon almak için doktoruma gittim. Bu sefer iğne yapılmayacağını yeni bir krem deneyeceğini söyledi. ismi Coresatin miş. Mavi renkte olanı alacaksın dedi. Eczaneye uğradım doktordan sonra ama henüz yokmuş istediler tedarikçilerinden birkaç güne gelir dediler. Gidip alacağım heyecanlada kullanacağım bakalım nasıl olacak. eve geldiğimde internet sitesine girdim ama site ingilizce olduğu için birşey anlayamadım:) başka renkleri de var kremin her biri başka rahatsızlık için bence. Doktorum baya güzel şeyler söyledi inşallah da öyledir. Kullanmaya başladıktan sonra sizleri de mutlaka bilgilendiririm kremle ilgili.

arkadaşlar evet çözüm buldum. :) coresatin isimli bir krem kullandım. kortizonsuz dedi doktorum. tam 13 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. hemen hemen vücudumun her yerinde vardı. doktorlar gutat tipi diyordu.bademciklerim bile alındı belki enfeksiyondan olabilirmiş. çok şükür şu anda birşeyim kalmadı. başka kullananlar da oldu arkadaşlarımdan , onlar da çok memnunlar. ama bu arada hep nemlendirdim. sabun kullanmadım.

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle... 13 yıldır üstelik kortizonlu ilaçlarla bile geçmeyen, bademciklerinizin alınması boyutunda bir sedef vakasının, sadece bir şey sürülerek geçmesi ne kadar mucize bir durum... İçsel anlamda ve örneğin karaciğer fonksiyonlarınız dahil olmak üzere her bir şeyin düzene girmesi gerekmiyor mu? son bulması için... Ayrıca; "Ama bu arada hep nemlendirdim, sabun kullanmadım" demişsiniz... Hangi arada nemlendirdiniz, sabun kullanmadınız? Ve şu anda kullandığınız sabun veya her neyse yeniden zaten cildinizde normalde bir takım etkiler yapmıyor mu? Yine aynı şekilde sizden hemen önce de bir üye sanırım sizin bahsettiğinizin aynısından bahsetmiş, öyle değil mi? Fakat böylesi uzun vadeli ve sıkıntılı bir problemi (çok yakınım olan birinde olduğu için iyi biliyorum) böyle iki satırla anlatılacak kadar kısacık bir süreçle nasıl yok edebildiniz?

o kadar haklısınızki,sedef hastalığını ancak yaşayan bilir böyle iki satırlık yazıyla anlatılmasını bende anlamıyorum şuan o kadar zor durumdayımki kullanmadığım şey kalmadı ne duyduysam denedim ama sonuç hüsran..ne olur allah rızası için kullandığınız ürünleri ne kadar ve nasıl kullandınız detaylı anlatın lütfen..sabun kullanmadım demişsiniz hiçmi kullanmadınız(banyo yaparkende dahil)umarım bu kremde diğerleri gibi sadece ticari amaçlı değildir..ilaç firmaları sedef hastalarının üzerinden o kadar para kazandıki..insanlar sadece para hırsı yüzünden akıllara durgunluk veren işler yapıyorlar unutmayınki bu dünya kalıcı değil ((

kızlar sedef hastalığına yeni bi ilaç çıkmış sanırım ismini veremiyorum,
hastalığa büyük ölçüde iyi geliyomuş ancak fiyatını duyunca dudağım uçukladı 7000 tl !!!

Bende duymuştum bunu ama inanmadım, sanırım tekrar nüks edecek diye, sizde durum nasıl ? tekrar başlamadı mı?

Arkadaşlar bu yağı kullanmaya başladım,(Çam fıstığı yağı) internetten araştırın ve bi deneyin. Kesin çözüm değil ancak vücutta bulunan o kalın kabukları soyuyor ve hareket şansınızı arttırıyor. Benim lezyonlarım çok kalın olmadığı için çok uzun süre kullanmadım ama denemenizi tavsiye ederim bana iiyi geldi. Onun dışında çörek otu yağı, ardıç katranı filan zaten biliyoruz. Düzenli kullanım çok rahatlatıyor arkadaşar bilginize...

-----------------------------
Bu konuda sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Yıllarca ne sürersen ne uygularsan uygula sonucun değişmediği bir hastalıkla mücadele ederken bana da sürdüm geçti hikayeleri saçma geliyordu. Sizlere tek söyleyebileceğim, ticari amaçla yazmıyorum ve isterseniz Fransadan bana tavsiye eden ve kullanan birinin telefonunu verebilirim. Bana anlattıkları şu idi: cildimizin koruyucu özelliği kaybolunca her hastalığa açık oluyormuş. Nemlendirdim diye o yüzden söylüyorum. Hani ne ara nemlendirdiniz diyorsunuz ya, nemlendirme deyince ciddi ciddi sürekli nemlendirmeden bahsediyorum. iki satırda anlatıyor olmak, burada uzun uzun yazmaya vakit bulamamaktan. bahsedilen tedavilerin birçoğunu denedim. UVB- kortizon iğneleri- metotraksat.hiçbiri işe yaramadı. sabun kullanmayısımı şu sebeple yazdım: klor ve kullanılan sabunlar cildi koruyan yağ tabakasını yok ediyormuş. bilmiyorum belki inanmakla da alakalıdır ama yine söylüyorum, ben bu kremin faydasını çok gördüm ve tavsiye ediyorum. ÇEKEN BİLİR !! ve ben de bu yüzden tavsiye ettim

Bence 7000 TL çok yüksek ve herkesin verebileceği bir rakam değil
facede bioenerji34 olarak bakın sayfaya. çok daha ucuz ve yan etkisi sıfır.
Ben denedim kurtuldum.

sizin adınıza çok sevindim...her sedefli gibi o kadar yoruldumki (bu kremide deniycem umarım eczanelerde bulabilirim,ben kocaelinde yaşıyorum..birde ricam siz nerde yaşıyorsunuz ve kolaylıkla ilaca ulaşabildinizmi...

busy-cat bu ilacı internette araştırdım biraz türkiyeye yeni gelmiş sanırım, sen nasıl edindin bu ilcaı? doktorlar yazıyo mu? ben 3 mayısta doktora gidicem bu ilacı sorucam eğer yazarlarsa denemeyi düşünüyorum, inşallah bana da iyi gelir... sana ne kadar sürede etki etti? son bi soru :) hep nemlendirdim demişsin nasıl nemlendirdin bildiğimiz kozmetik nemlendiricilerle mi?

sizin adınıza çok sevindim...her sedefli gibi o kadar yoruldumki (bu kremide deniycem umarım eczanelerde bulabilirim,ben kocaelinde yaşıyorum..birde ricam siz nerde yaşıyorsunuz ve kolaylıkla ilaca ulaşabildinizmi...

Ben ankarada yasıyorum. ayrancıda bir eczaneden aldım. zafer beyin (doktorum) bir hastası da almış. sanırım siz de bulabilirsiniz. tanıdığınız bir eczane ankaradaki meslekdaşlarına sorabilirler diye düşünüyorum. bazen bir ilaç bulunmadığı zaman birbirlerini arayıp bulabiliyor çünkü eczacılar.

bende bir sedef hastasıyım nedense yazın bu hastalık artıyor kışın gidiyor henüz bir sonuç bulmadım benim sadece bacaklarımda ufacık çıkıyor hepsi bu kafama takmıyorum canımı sıkmıyorum gereksiz ya allahtan geldi sonuçta bişey yapamam.hatta doktora gittim krem falan kullandım öylelikle düzeldim biraz dizimden parça bile aldırdım bu hastalık sende kalıcı dedi bir çaresi yok kafana takmıcaksın üzülmüceksin dedi eger üzülürsen daha çok patlar ger yerinde dedi.bu hastalık bende 7 yaşında başladı pislikten oluyormuş daha sonra yengen bakırı yakıp içine tükürdü sonrada geçti sadece bacaklarımda kaldı nazardan oluyor oluncada öyle kalıyor sen ne diyorsun benim gözümde bile vardı o derece seninki derecesi nasıl devamlı kremlicen işte öyle öyle baya bi geçiyor istersen aktardan sedef çayı var onu alabilirsin yani sedef hastalığının çayı

ben ayrancıda bir eczaneden aldım. doktorlar yazıyor evet. İnanın bir haftada harika sonuç aldım. vücudumda birinci günden itibaren kabuklanma kalmadı. 5 günde hafif pembelik olarak kaldı. şimdi aldım tekrar eczaneden. bu yaza rahat girmek için devam edicem. bana yurtdışından fransadan gelen miktar az olduğu için, saçlı derideki tam geçmedi ama enazından kabuk dökülmüyopr kafamdan. sadece kepeklenme olarak görünüyor. nemlendirici olarak sana tavsiye edeceğim ne biliyormusun? her türlü pahalı kremi kullandım ama dove un intensive care i gibisi yok. altı lacivert üstü beyaz bir kutuda satılıyor. carrefourdan almıştım. akşamları yatarken mutlaka sürüp yat. sabah farkediyorsun. akşamları cilt kendini yeniliyormus. coresatini bulamazsan ben alıp gönderebilirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…