- 19 Mart 2013
- 288
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benm bütün arkadasları merakla takip ediyorum..ama özellikle seni..yukarıdaki durumun beni gercekten cok etkiledi..ben de seninle aynı durumdayım..eşimin yanında rahat edemiyorum..görecek diye korkuyorum..bunu bile bile evlendi benimle ama yaşamayan bilemez.inşallah bu ilaç derdimize kesin devadır.. bu yüzden sıksık rapor verirsen çok sevinirim :)
kızlar bana da bu linki mesaj atabilir mi birisi acaba???bende ve eşimde var bu hastalık.dermovatein kortizonlu olduğunu da bilmiyordum ((
bu derdi ancak yaşayan bilir,birde evliysen dahada zor ben ilacı dün kullanmaya başladım ama daha çok erken sonuç için ama gidişat çok iyi,dünden buyana kaşıntı,pullanma yok :) ellerimin üzerindede çıkmaya başlamıştı onlara incirin sütünü sürmüştüm(iyi geleceğini umarak)ama inanılmaz derecede ellerim şişmiş ve korkunç derecede kızarmıştı ama kremi dün sürmeye başladım sabah uyandım kırmızılık hafif solmuştu :) bir günlük uygulama şimdilik iyi,bakalım ilerleyen günlerde sonuç nasıl olacak???mutlaka burdan bilgi vericem olumlu veya olumsuz,İNŞAALLAH hepimiz beklediğimiz sonuca ulaşırız :))
kızlar bana da bu linki mesaj atabilir mi birisi acaba???bende ve eşimde var bu hastalık.dermovatein kortizonlu olduğunu da bilmiyordum ((
Busy senin sedeflerinin son durumu nedir şu an? İyileştimi tamamen ? Eğer iyileştiyse üzerinden ne kadar zaman geçti? biraz anlatırmısın lütfenn ?
aman canım sakın sakın, uzak dur. ben senelerce kullanmak zorunda kaldım. cildim tül gibi oldu. kılcal damarları çıkartıp cildi öyle bir inceltiyorki anlatamam...
Günde 6 defa kullanabilirsiniz.Arkadaşlar bu kremi günde kaç kez kullandınız ?
birisi banada su kremi hangi internet sayfasindan aldigini soyleyebilirmi link atabilirmi yani yada burda soylemek yasakmi ya herkes ulassin arkadaslar
selam kızlar, coresatini kullanan arkadaşlara bi sorum olacak, benim bebeğim var emziriyorum kayınvalidem doktora sormadan kullanma dedi ama doktorlar maalesef bu ilacı duymamışlar, kullanan arkadaşlar prospektüste emziren anneler için bişi yazıyo mu acaba?
selam kızlar, coresatini kullanan arkadaşlara bi sorum olacak, benim bebeğim var emziriyorum kayınvalidem doktora sormadan kullanma dedi ama doktorlar maalesef bu ilacı duymamışlar, kullanan arkadaşlar prospektüste emziren anneler için bişi yazıyo mu acaba?
Serenyonca etki gördünmü canım?Canım prospektüsünü inceledim.malesef emziren anneler ile ilgili herhangi bir bilgi vermemişler.
Serenyonca etki gördünmü canım?