ne kadar süre tedavi uyguladığımı tam hatırlamıyorum fakat kaşıntım ve döküntüm bitmesine rağmen birkaç gün daha devam ettim uygulamaya, yaklaşık 2 şişe ardıç katranı kullandım. Ortalama 1 lira büyüklüğündeki sedefime yarımşar çay kaşığı katran ve gliserin koyup iyice karıştırıyordum ve sedefin etrafı da dahil bolca yedirerek uyguluyordum. Sonra kafama bone üzerine tülbent bağlayıp 2-4-5 saat hatta bazen yatarken yapıp sabah yıkıyordum. kokusu çok keskin olduğu için süre sabrınıza bağlı ama lütfen en az 2 saat bekletin diyorum. Sonrada defne sabunuyla iyice yıkıyordum. Defne sabunu hem cildi besliyor hemde o yapış yapış katranı sadece o temizliyor. Sabun sonrası normal şampuanla tekrar yıkıyordum saçımı.
İnşallah sizde şifa bulursunuz, bende kendimi bildim bileli bu sedef illetiyle uğraşıp duruyorum. Şöyle de bir gerçek var biliyorsunuz ki bu vücudumuzda yerleşmiş bir illet ve stresi, çökmüş bağışıklık sistemini yani zayıf vücudu ve zayıf psikolojiyi çok seviyor ve işte bu anlarda tam kurtuldum derken başka yerde ortaya çıkıyor.
ne kadar süre tedavi uyguladığımı tam hatırlamıyorum fakat kaşıntım ve döküntüm bitmesine rağmen birkaç gün daha devam ettim uygulamaya, yaklaşık 2 şişe ardıç katranı kullandım. Ortalama 1 lira büyüklüğündeki sedefime yarımşar çay kaşığı katran ve gliserin koyup iyice karıştırıyordum ve sedefin etrafı da dahil bolca yedirerek uyguluyordum. Sonra kafama bone üzerine tülbent bağlayıp 2-4-5 saat hatta bazen yatarken yapıp sabah yıkıyordum. kokusu çok keskin olduğu için süre sabrınıza bağlı ama lütfen en az 2 saat bekletin diyorum. Sonrada defne sabunuyla iyice yıkıyordum. Defne sabunu hem cildi besliyor hemde o yapış yapış katranı sadece o temizliyor. Sabun sonrası normal şampuanla tekrar yıkıyordum saçımı.
İnşallah sizde şifa bulursunuz, bende kendimi bildim bileli bu sedef illetiyle uğraşıp duruyorum. Şöyle de bir gerçek var biliyorsunuz ki bu vücudumuzda yerleşmiş bir illet ve stresi, çökmüş bağışıklık sistemini yani zayıf vücudu ve zayıf psikolojiyi çok seviyor ve işte bu anlarda tam kurtuldum derken başka yerde ortaya çıkıyor.
sizi rahatsız ediyorum ama ben bugün ilaçların hepsini buldum ve aldım 200 tl tuttu ama çoguna eczacı günde 1 tane kullanım yazmış ve tok karnına kullanım aldıgım ilaçlar bunlar siz nasıl kullandınız yazarsanız sevinirim ve doğru ilaçlarımı almışım bir bakın hepsi solgar ürünü bir tanesi hariç
male multiple
fish oil concentrade 1000 mg
folacin folic acit 400yg
vitamin d3 1000 ıu cholecalciferol
seleno-6 100 mcg
flaxseed oil omega-3,6 8 9 cold pressed pure and unrefined ( yanlız bu ilaç sıvı bir şey bunun kullanımı nasıl olacak hap gibi deil eczanede bir şey söylemedi hem içiliyormuş hemde dıştan sürülüyormuş içerse biraz fazla mı gelir gib,i birşeyler söyledi teraddüt etti)
artril 600 mg ( siz 200 yazmışsınız eczane bunu vermiş eve gelince fark ettim zararı olur mu nasıl alması lazım eczacı sabah akşam yazmış )
yanlış bir ilaç almışsam degiştirme imkanım var
ayrıca bu ilaçların hepsi hergün düzenli alınacak mı yoksa birini bir gün digerini öbür gün mü kullanacak
arkadaşlar, ben yıllardır saçlı deride olan sedefimden ardıç katranı ve defne sabunu ile kurtuldum çok şükür, yoğun iş stresimden dolayı başka biryerde canlanmaya çalışıyor ama oraya da aynı formulü uygulayacağım. şuan emziriyorum o yüzden biraz bekliyorum.
malzemeler : ardıç katranı, sıvı gliserin, defne sabunu ve bone ( sedefli bölgeyi iyice kapatacak streçte olabilir )
hergün düzenli olarak göz kararı ardıç katranı ve sıvı gliserini karıştırıp sedefin üzerine sürdüm. Boneyi takıp saatlerce beklettim. Süre size bağlı çünkü çok ağır kokuyor. Sonra defne sabunu ile yıkadım. Şükürler olsun Yaradana o deli eden kaşıntıdan da, döküntüden de kurtuldum :) mutlaka deneyin derim. Birde ardıç katranı yağı varmış aynı etkiyi gösterir mi bilmem, denemek ve araştırmak lazım. Allah bu dermanı çeken herkese şifa versin.
NOT : Mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum.
Merhaba, ozel mesaj atamiyorum umarim tekrar bu sayfaya bakarsiniz veya yardimsever biri buraya bakmaniz icin size mesaj atar. Cok zor durumdayiz annem sedef hastasiydi 20'li yaslarinin sonunda, sonra tamamen kendiliginden gecti. 10 sene sonra tekrarladi ve 4 senedir bununla ugrasiyor. Basta sadece sac derisinde ve dirseklerinde vardi ama artik yayildi, bacaklarinda cok var ve simdi de sirtina sicradi. Benim annem cok guzel ve cok basarili bir kadin ama artik hayata kustu gibi bir sey. Insanlar surekli nesi oldugunu soruyorlar ve cok uzuluyor, kuafore gitmek bile eziyet oldu artik onun icin. Lutfen, neredeyse gider bulur alirim sadece soyleyin lutfen. Mailim; gamzekoc@msn.com Bekliyorum mailinizi.
lütfen bu karışımı yapanı yazarmısınız,özelden mesaj atamıyorum...şuan sedefim o kadar çoğaldıkı herşeyi denemeye hazırım...lüütfen cevap verin
Karışımı yapan kişi İzmirde size telefon numarasını verebilirim. 530 110 52 60 Özkan Bey.
Sedeflerimden kurtuldum.Ama arada küçük lezyonlar çıkabiliyor.Onlarada merhemi sürünce hemen geçiyorlar.Eskisine göre süper rahatım.Bu hastalığı ancak çeken bilir.Çekmeyen bilmez.
Kafamın içi sedef doldu deliriceeemm
Merhabalar iyi günler..
Sedef ile ilgili kesin çözüm bulunmaktadır..
28 çeşit bitki köklerinin ve bitkilerinin hakiki zeytinyağı ile buluşmasından oluşan bir karışımdan ibarettir..
Tedavi süreci 3 aydır.
3 aşamalı bir tedavi ile bu tedavi sorunlu bölgelere sürülerek kullanılmaktadır..
''ben çok ilaçlar denedim ama bir sonuç alamadım diyorsanız size tavsiyem bir kere daha denemeniz''
bana ulaşmak isteyenleri bekliyorum..iyi günler..
özelden mesaj atamıyorum,lütfen ne kullanmamız gerekiyor yazarmısınız,sedeflerim çoğalmaya başladı artık ilaçlarda fayda vermiyorkullandığım kortizonlu ilaçların sadece zararını görüyorum fayda yok maalesef
sitede herhangi bir mail veya telefon paylaşmak yasakmı değilmi bilmiyorum..ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü sedefle mücadele eden çoğu kişinin denemediği yöntem kullanmadığı ilaç kalmıyor çevremde bizi duyup gelen insanlardan o kadar çok şey dinliyorumki..bu ilacı yapmanız çok zor çünkü ciddi anlamda dinlenme süreci olan bir ilaç ilaç derken yanlış anlamayın kimyasal birşey yok..tabiri caizse eskilerin koca karı dediği ilaç ama faydası çok var gerçekten ..eğer herhangi telefon mail paylaşımı yasak değilse ben bu şekilde size bilgilerimi verip size temin edebilirim bu yönden içiniz rahat olsun..[/QUO bitki ismi paylaşmakta sakınca yok,siz yazın biz uygularız..ne gerekiyorsa harfiyen yaparız.sadece neyi nasıl kullanmamız gerekiyor ve ne yapmamız lazım yazarsanız uygularız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?