Seçimden sonra ekonomi nasıl olur?

Victoriaa89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
742
907
Kızlar şu an herşey çok pahalı. Geçen sene 18 liraya aldığım rımel 40-50 lira olmuş. Hiçbir şey yapamaz olduk. Çalışıp yoruluyoruz karışılığında hiçbir şey yok. Sizde marttan sonra ekonomi rahatlar mı tam tersi daha mı kötü olur?

Anlamadım döviz bir arttı herşeyin fiyatı uçtu. Döviz düştükten sonra da aynı kaldı fiyatlar.
Dussede bu artisa dur denmiyor ihtiyaclar malum mecbur aliyoruz sanki firsat gibi bebek ve cocuk urunlerinde acayip artis var cunku herkes mecbur aliyor

Valla 1 buçuk yıllık evliyim şu durumlardan dolayı güvenemiyorum hiçbir şeye çocuğu da erteledik. Daha araba alamadık kendimize

Herseyde dışa bağimliyiz.. fotoğraf baskisinin mürekkebi bile yurt dışından geliyormuş düşünün gerisini.. geçen günde bir kişi ekmeklerdeki unun yarisi ithal dedi paçallama oluyormuş.. bizde yetecek kadar un yokmuş.. böyle büyuk topraklari verimli ülkenin haline bak.. daha beter oluruz kesin :KK43:

Herseyde dışa bağimliyiz.. fotoğraf baskisinin mürekkebi bile yurt dışından geliyormuş düşünün gerisini.. geçen günde bir kişi ekmeklerdeki unun yarisi ithal dedi paçallama oluyormuş.. bizde yetecek kadar un yokmuş.. böyle büyuk topraklari verimli ülkenin haline bak.. daha beter oluruz kesin :KK43:
Elimizde olan imkanları bile kullanmıyoruz ki bilimsel anlamda da bir destek yok ülke de. Dışa bağımlı olduğumuz için zaten bu kadar etkileniyo ekonomimiz. Yazık halimiz nolacak bilmiyorum

X