Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bölümümüz ne peki?

Zan ne demek biliyoruz değil mi?
Emin olmadığınız şey hakkında kesin gibi yazdınız o mesajınızda.
Şimdi zannımca diyorsunuz o zaman belirtin zannımca diye.
Çok çelişiyorsunuz.
Cevap vermiyorum da zaten soru soruyorum nasıl yapmış öğrenelim hepimiz diye ama “zan”mış.

Yok genelde savunanlar ülkenin bu hâlinden,en çok nemalananlar :) parti sayesinde işe giren sosyal yardım alan ucundan kıyından payını alanlar.

ikiside değil hdp hiç değil.
ikinci turda adaya göre ülkemiz için iyi olacağını düşündüğüm kişiye veririm oyumu

Bu adam kendilerinden biri ya
Kim bilir kaç genç siyaset denen bu kirli oyun içerisinde dost kurşunuyla gitti. Ben kimler tarafından ayağının kaydırıldığını tahmin edebiliyorum; ama neden katledildiğinin cevabını vermek çok zor. Susan muktedirlere ve ailesinin başlarda yaptığı açıklamalara bakıldığında, bizim gibi sadece dışarıdan olayları izleyebilenlerin verebileceği cevap, bunun bir siyasi cinayet olduğu ve içinden pis kokular geldiğidir. Tetikçilerin isimleri verilir de gerçek failler öğrenilemez.

Ulan çift taraflı çalışıyorum şu an, evde de annem babamla tartışıyoruz. İki tarafta da zerre ikna olma ihtimali yok. Babama en son çocuklarımın geleceğini rahat bırakın diye çemkirdim. Hasta olacağım seçim olup bitene kadar

Ülkede grev bile yapma hakkin yok artık engelliyorlar. zamanın da yazar kasa firlatanlar hükümete, şimdi araba konvoylarınin arkasından bile bakamıyor,iktidar'la halkın arasında uçurum oluştu malesef..

Onlarda belli ama her doğru her yerde maalesef söylenmiyor

sİyasilerin pazarladığı ideolojiler vardır ama altta yatan menfaattir
Menfaatler söz konusu ise kimseye acımayacaklarını biliyoruz
mİllet dindar deyip vatansever deyip oy veriyor güveniyor görmüyor/görmek istemiyor

Vatan böyle sevilmez. Halkı aç yaşarken ese kulak tıkayan vatan sever değildir

Vatan böyle sevilmez. Halkı aç yaşarken ese kulak tıkayan vatan sever değildir
Halk hesap soracak
Benim hakkımı kim yiyor diyecek
Benim evladım neden suriyede pisi pisine ölüyor diyecek
Tek canın bike hesabını soracak
NEden bana tehdit olan dışarda geziyorken sana tehdit olanı yargılayıp hapse tıkıyorsun diyecek
Neden medyaya senin kusurlarını söylemiyor sen bu kadar kusursuz olamazsın diyecek
O zaman bizden korkarlar ülkeyi istedikleri gibi yönetemezler
Hesap soran bilinçli bir toplum
Devlette biziz güçte biziz birlikte beraberlikte bize bağlı

Brezilya'da ABD'ye kaçan eski Cumhurbaşkanı Bolsonaro'nun destekçileri yenilgiyi kabul edemedikleri için Kongre ve Yüksek Mahkemeye baskın düzenledi ve başkanlık sarayını kuşattı. Bu filmin benzerinin yakında bizde gösterime girme ihtimali çok yüksek…

aman bi yerden biriktiriyoruz obur yerden enflasyona yenik dusup tekrar bozup yiyecegiz

Şimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…