Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Siyaset işte ocak sondurur

Bakın şimdi eğer sorumlusu muhalefetse iktidarı daha çok eleştirmeniz gerekmez mi? Ne biçim iktidarsın muhalefeti niye engellemedin biz seni boşuna mı seçtik diye
"Hiç birsey olmasa bile, birsey olmuştur" tabi. Ali İhsan Yavuz'u da analımyine yanıltmıyorlar zihniyet aynı.
Aynen öyle siz benim zihniyetimi değiştiremezsiniz bende sizinkini

Şimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?
Ediyor etmese biz nerden bilebiliriz dimi, takip ettiğiniz medya organlarını bir gözden geçirmekle başlayabilirsiniz bence, ben kaynağından takip ediyorum TBMM Genel Kurulu resmi twitter hesabı

Yahu Yahu ben fikrimi belirtiyorsam o benim zannimdir zaten yanlış olsa da doğru da olsa benim zannimdir zaten

Ediyor etmese biz nerden bilebiliriz dimi, takip ettiğiniz medya organlarını bir gözden geçirmekle başlayabilirsiniz bence, ben kaynağından takip ediyorum TBMM Genel Kurulu resmi twitter hesabı
Siyaset hiç sevmem ben yahu çok da anlamam ankete cevap verdim pek çok siyaset severe denk geldim ben siyaseti hiç takip etmem maalesef ama denk geldiğim kadarıyla muhalefet cephesinde guvenebilecek kimse yok dost düşman dar zamanda belli olur 15 temmuz da iktidarın arkasında durmaliydi muhalefet sonuç olarak ülke kaosa sürüklendi

Ben seçim olur mu ondan bile şüpheliyim

Zamanında çok söyledi Rahmetli kamer genç bu föto başınıza bele olacak yapmayın bunlarla iş tutmayın diye.
sen hocamıza nasıl laf edersin diye adamı linç etmedikleri kaldı,keşke biraz siyasetten anlasaydiniz da kulakdan dolma laflarla savunmasaniz. Defalarca 15 temmuz gecesi araştırılsın denildiğinde mecliste cph tarafından, bilin bakalım kim red oyu kullandı
akp MHP, bu ülkede 60 yıldır sağcılar yönetiyor ama hep suçlu CHP siz sağcılarin gözünde,

Şimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?
Ediyor, takip etmediğinizden, sadece yandaş medyayı izlediğinizden haberiniz olmuyor. İşte o takip etmeden yaşayanlar yüzünden ülke bu halde. Ben de futboldan anlamam ama galatasaraylıyım. Sizin siyasete bakış açınız da aynen bu

Sesimizi çıkarabildiğimiz bir tek twiter var. Ne hikmetse onda verilen tepkilere yaptırım uygulamıyorlar henüz. Sonradan gelen ve geleceği söylenen maaş zamları twiterden yağan tepkiler yüzünden. Eleştiri yaptığı için göz altına alınanların sayısı kayıp. Atilla taşı hatırlarsınız, fırıncılar odası başkanı... Daha çok örnek var sesi kısılan

Durmadı mı? Muhalefet partilerinin vekilleri meclise gitti biz buradayız buyrun dedi ama ülkenin bakanları neredeydi bilin bakalım

Isınan kurbağa misali yavaş yavaş bu şartlara alıştırıldık

İhtiyaçlarini asgarî duruma indirin seçim sonrası gerçekten bizi kötü bir sürpriz bekliyor ekonomik olarak, buna hazırlayın hem psikolojinizi hem cebinizi
ya zaten toplum olarak bir cogumuzun artik sadece karni doyuyo.
çocuklara üzülüyorum, biz dişimizi sıkarızda

İyice laçka oldu bu iş. Biz yazılı tarihi verirken bile böyle lakait davranamıyoruz. Devlet hükümet ciddiyeti sıfır
Doları tutmakta zorlandıkca boşalıyorlar , erken seçim yok demişlerdi onu da yiyemiyorumlar.akp'nin taktiği hep bu
lafı öne atıyorlar tepki gelirse geri gelmezse ileri nabız ölçerek gidiyorlar :)

Sana şapka çıkarıyorum. Teşekkürler. Çok zaman aynı şekilde hissediyorum burda şahsın yorumlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…