- 6 Aralık 2018
- 429
- 328
- 38
Siyaset işte ocak sondururUlan çift taraflı çalışıyorum şu an, evde de annem babamla tartışıyoruz. İki tarafta da zerre ikna olma ihtimali yok. Babama en son çocuklarımın geleceğini rahat bırakın diye çemkirdim. Hasta olacağım seçim olup bitene kadar
Bakın şimdi eğer sorumlusu muhalefetse iktidarı daha çok eleştirmeniz gerekmez mi? Ne biçim iktidarsın muhalefeti niye engellemedin biz seni boşuna mı seçtik diye
Aynen öyle siz benim zihniyetimi değiştiremezsiniz bende sizinkini"Hiç birsey olmasa bile, birsey olmuştur" tabi. Ali İhsan Yavuz'u da analımyine yanıltmıyorlar zihniyet aynı.
Ediyor etmese biz nerden bilebiliriz dimi, takip ettiğiniz medya organlarını bir gözden geçirmekle başlayabilirsiniz bence, ben kaynağından takip ediyorum TBMM Genel Kurulu resmi twitter hesabıŞimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?
Yahu ben fikrimi belirtiyorsam o benim zannimdir zaten yanlış olsa da doğru da olsa benim zannimdir zatenZan ne demek biliyoruz değil mi?
Emin olmadığınız şey hakkında kesin gibi yazdınız o mesajınızda.
Şimdi zannımca diyorsunuz o zaman belirtin zannımca diye.
Çok çelişiyorsunuz.
Cevap vermiyorum da zaten soru soruyorum nasıl yapmış öğrenelim hepimiz diye ama “zan”mış.
Ediyor etmese biz nerden bilebiliriz dimi, takip ettiğiniz medya organlarını bir gözden geçirmekle başlayabilirsiniz bence, ben kaynağından takip ediyorum TBMM Genel Kurulu resmi twitter hesabı
Siyaset hiç sevmem ben yahu çok da anlamam ankete cevap verdim pek çok siyaset severe denk geldim ben siyaseti hiç takip etmem maalesef ama denk geldiğim kadarıyla muhalefet cephesinde guvenebilecek kimse yok dost düşman dar zamanda belli olur 15 temmuz da iktidarın arkasında durmaliydi muhalefet sonuç olarak ülke kaosa sürüklendiEdiyor etmese biz nerden bilebiliriz dimi, takip ettiğiniz medya organlarını bir gözden geçirmekle başlayabilirsiniz bence, ben kaynağından takip ediyorum TBMM Genel Kurulu resmi twitter hesabı
İhtiyaçlarini asgarî duruma indirin seçim sonrası gerçekten bizi kötü bir sürpriz bekliyor ekonomik olarak, buna hazırlayın hem psikolojinizi hem cebiniziaman bi yerden biriktiriyoruz obur yerden enflasyona yenik dusup tekrar bozup yiyecegiz
Ben seçim olur mu ondan bile şüpheliyimBrezilya'da ABD'ye kaçan eski Cumhurbaşkanı Bolsonaro'nun destekçileri yenilgiyi kabul edemedikleri için Kongre ve Yüksek Mahkemeye baskın düzenledi ve başkanlık sarayını kuşattı. Bu filmin benzerinin yakında bizde gösterime girme ihtimali çok yüksek…
Zamanında çok söyledi Rahmetli kamer genç bu föto başınıza bele olacak yapmayın bunlarla iş tutmayın diye.Siyaset hiç sevmem ben yahu çok da anlamam ankete cevap verdim pek çok siyaset severe denk geldim ben siyaseti hiç takip etmem maalesef ama denk geldiğim kadarıyla muhalefet cephesinde guvenebilecek kimse yok dost düşman dar zamanda belli olur 15 temmuz da iktidarın arkasında durmaliydi muhalefet sonuç olarak ülke kaosa sürüklendi
Ediyor, takip etmediğinizden, sadece yandaş medyayı izlediğinizden haberiniz olmuyor. İşte o takip etmeden yaşayanlar yüzünden ülke bu halde. Ben de futboldan anlamam ama galatasaraylıyım. Sizin siyasete bakış açınız da aynen buŞimdi bu konuda gerçekten bilgim yok siyaset çok takip etmem ama muhalefet neden yaptıkları icraatlarin sunumunu halka arz edip iktidar bu önerimizi kabul etmedi diye ifşa etmiyor ?
Sesimizi çıkarabildiğimiz bir tek twiter var. Ne hikmetse onda verilen tepkilere yaptırım uygulamıyorlar henüz. Sonradan gelen ve geleceği söylenen maaş zamları twiterden yağan tepkiler yüzünden. Eleştiri yaptığı için göz altına alınanların sayısı kayıp. Atilla taşı hatırlarsınız, fırıncılar odası başkanı... Daha çok örnek var sesi kısılanHalk hesap soracak
Benim hakkımı kim yiyor diyecek
Benim evladım neden suriyede pisi pisine ölüyor diyecek
Tek canın bike hesabını soracak
NEden bana tehdit olan dışarda geziyorken sana tehdit olanı yargılayıp hapse tıkıyorsun diyecek
Neden medyaya senin kusurlarını söylemiyor sen bu kadar kusursuz olamazsın diyecek
O zaman bizden korkarlar ülkeyi istedikleri gibi yönetemezler
Hesap soran bilinçli bir toplum
Devlette biziz güçte biziz birlikte beraberlikte bize bağlı
Benim ocağımı söndüren evimdekilerle mücadelem değil. Brokratik dolaplar yüzünden çektiklerimi yazsam kara mizah filmi olur ve benim gibi milyonlarca insan varSiyaset işte ocak sondurur
Durmadı mı? Muhalefet partilerinin vekilleri meclise gitti biz buradayız buyrun dedi ama ülkenin bakanları neredeydi bilin bakalımSiyaset hiç sevmem ben yahu çok da anlamam ankete cevap verdim pek çok siyaset severe denk geldim ben siyaseti hiç takip etmem maalesef ama denk geldiğim kadarıyla muhalefet cephesinde guvenebilecek kimse yok dost düşman dar zamanda belli olur 15 temmuz da iktidarın arkasında durmaliydi muhalefet sonuç olarak ülke kaosa sürüklendi
Isınan kurbağa misali yavaş yavaş bu şartlara alıştırıldıkSesimizi çıkarabildiğimiz bir tek twiter var. Ne hikmetse onda verilen tepkilere yaptırım uygulamıyorlar henüz. Sonradan gelen ve geleceği söylenen maaş zamları twiterden yağan tepkiler yüzünden. Eleştiri yaptığı için göz altına alınanların sayısı kayıp. Atilla taşı hatırlarsınız, fırıncılar odası başkanı... Daha çok örnek var sesi kısılan
ya zaten toplum olarak bir cogumuzun artik sadece karni doyuyo.İhtiyaçlarini asgarî duruma indirin seçim sonrası gerçekten bizi kötü bir sürpriz bekliyor ekonomik olarak, buna hazırlayın hem psikolojinizi hem cebinizi
Yorma hiç kendini boşver,bir tek kendileri haklı sanki.Durmadı mı? Muhalefet partilerinin vekilleri meclise gitti biz buradayız buyrun dedi ama ülkenin bakanları neredeydi bilin bakalım
Bir annenin babanın çocukların isteklerini karşılayamaması çok üzücü Rabb'im yardım etsinya zaten toplum olarak bir cogumuzun artik sadece karni doyuyo.
çocuklara üzülüyorum, biz dişimizi sıkarızda
İyice laçka oldu bu iş. Biz yazılı tarihi verirken bile böyle lakait davranamıyoruz. Devlet hükümet ciddiyeti sıfırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: Bayram sonrası seçime gidilebilir.
Doları tutmakta zorlandıkca boşalıyorlar , erken seçim yok demişlerdi onu da yiyemiyorumlar.akp'nin taktiği hep buİyice laçka oldu bu iş. Biz yazılı tarihi verirken bile böyle lakait davranamıyoruz. Devlet hükümet ciddiyeti sıfır
Sana şapka çıkarıyorum. Teşekkürler. Çok zaman aynı şekilde hissediyorum burda şahsın yorumlarından.Teşekkür ederim, bana da bu yakışırdı.
Tarih unutulmazları yazar
Lakin, beni neden öne atıyorsun, aksiyon mu aradın?
Banlayacaksan banla, sebep mi sordum, biriyle ağız dalaşına mı girdim?
Yoksa yine seneler seneler önce yaptığın gibi, parçalatmak, şeytan taşlamaya döndürmek adına ‘aaa babasına neler diyor’ u mu kullanmak istedin, ha kazen?
Burada kimse yok anasına yok atasına böyle konuşamaz deyip, kendince nooption a verdiğin gibi terbiye ayarı mı çekmek istedin?
Sahi, sen misin o?
Ama tutmadı, caağnııım kadınlarım, her birinizin alnından tek tek öperim
Bibiye bilmem neyin kafasıdır o yazan, istenmediğin yerde durana ne denir cümleleri kullanan ve daha sayamayacağım ‘aklı çalışmayan bile’ bla blası çeken sen?
Gerçekten sen mi vereceksin bana saygıyı, terbiyeyi!
Yandı gülüm keten helva…
Sen bana örf adet ayarı çekeceğine babam hakkında konuşurken bir destur çek!
Sen kime yarım akıllı diyorsun, nooption a rahatlıkla dediğine göre söylemekte bir sıkıntı yok ‘terbiyesizleşme’!
Yarım akıllı dediğin babam, adamın aklını halır, hala tüm mesleki becerileri yerinde merak etme!
Birinde zeka geriliği var demekle gerizekalı demek aynı şey mi sayın laf ebesi, güya bizim oyunlarımızdı bu kelime oyunları?
İşte diktatörlük işte ülkece yaşadığımız şeyin tam özetisin!
Ağzına geleni say, kadınları aşağıla, canının istediğini elindekinin gücüne kapılarak yap, sonra eşitlik adalet naraları at, yersen…