Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bizinkiler o esnada 3G bağlantısı ile oturdugu yerden yayın açıp halkı sokaklara davet ediyordu bacım

Atilla taş hala Twitter da kök söktürüyor helal olsun

Bizinkiler o esnada 3G bağlantısı ile oturdugu yerden yayın açıp halkı sokaklara davet ediyordu bacım
Diğer videoyu gördünüz mü siz, aynı çağrıyı bir bina kapısından gayet sakin bir şekilde yaptığı bir videosu da mevcuttu sonra silindi o video. Ben gözümle gördüm

Peki bu dediğiniz yani kanitlanabilir mi gerçekten araştırılması için CHP mi teklif sunmuş

Kpss: benden sana yar olmaz, peşimi bırak
Bence bırak.. zorla güzellik olmaz.. 10 sene nedir yahu

Haa yanılıyorsun aksine merak ettiğim siyasi konu varsa önce sağcı yapan sonra solcu yayın yapan kanalı izlerim ben ama CHP genel başkanı hep kendi ile çeliştiği için güven vermiyor çıkarlar söz konusu olduğunda yanar döner olunmasinda sikinti yok ama bana Cumhurbaşkanımızın kendi ile çeliştiği bir. Video atabilir misin

başka söze gerek yok

Yolsuzluk konusunda millet ittifakının bir sürü belediye başkanı mı tutuklandı bir sayar mısınız o bir sürü kişiyi çok merak ettim ya. Millet ittifakını fetöcü diye suçlamayın cidden çok komik oluyor ya

Şuan akp belediyelerine baksalar neler neler çıkar da işte yargı kendilerinde de bakılamıyor! İktidar dan gittiklerinde görürsünüz ancak neler neler dönmüş! Ankara da Melih Gökçek belediyesinde neler döndü Bülent Arınç açıklamıştı mesela sizler bunları duymazsınız tabii

İbb de belediyelerde pkk ya iş veriliyorsa kişilerin getirdiği sabıka kaydını hangi bakanlıklar veriyor? Baktılar ki ahmak davasından birşey çıkmayacak hemen bir terör konusunu ortaya koydular. Soylu daha bir kaç ay önce ülkede terörist kalmadı kalanların da ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz dedi bir süre sonra ibb de 1700 üstü terörist olduğunu söyledi. Bunlar size mantıklı geliyorsa ne ala Madem ibb de bu kadar terörist var bu teröristler neden bu kadar yıldır tutuklanmıyor da hala çalışılmasına izin veriliyor? Sırf birilerini kötülemek uğruna bunları idrak etmek umrunuzda bile değil değil mi yeter ki istemediğiniz birilerine olsun olan. Sorgulamak bile istemezsiniz.

Önceki İbb yönetiminde çalışmayıp fakat çalışıyor gösterilip kaç kişiye trilyonlar akıtılmış bilinmedik kaç vakfa kuruma paralar akıtılmış bunlardan haberiniz var mı? Yoksa bunları bilmek işinize mi gelmiyor?

Peki bu dediğiniz yani kanitlanabilir mi gerçekten araştırılması için CHP mi teklif sunmuş
Google dan arama yapın çarşaf çarşaf haberler var,2005 , 2009
ben bir iki tanesini bırakıyorum buraya. sadece CHP değil bu arada bütün muhalif partiler istedi.hepsine red cevabı geldi. araştırılsın diyenler vatan haini fotocu ilan edildi...kime oy verdiğinizi kimlere hizmet ettiğinizi bilerek araştırarak oy kullanın lütfen. ben CHP yi savunmuyorum onlarında hataları var dört dörtlük degiller HDP ile olan yakınliklari Kemal Kılıçdaroğlunun adaylık inadı hiç hoşuma gitmiyor ama iktidarın yanında devede kulak hataları ülkemin akıbeti için kötünün iyisi ne vereceğim kimi aday gösterirlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…