Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Yani o kadar şey yazdım hala kim diye soruyorsunuz. Yok cevap filan
Zatialiniz bilir iyi geceler tatlı rüyalar.. herşey bir gün güzel olacak :) belki yarın belki yarından da yakın umut Allah'tan ümit fakirin ekmeği :KK66:

Allah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
Şimdi siz burada iktidar sayesinde kendinizi güvende ‘hissettiğinizi’ beyan ettiniz.
Ben Allah'tan başka kimseye güvenmem ki beni yardan beni zaten korur kollar mantalitesi yoksa bizi gerçek anlamda güvende hissetirme gücü hiçbir insanoğluna bahsedilmedi ki :)
Burada ise hiçbir insanoğluna bahşedilmedi diyorsunuz.
Çelişiyor demeyeceğim, ne anlatmak istediğinizi gayet anladım da işte bu nasıl oldu, onu soruyorum?
Akşamları korkmadan size sokakta yürüme güvenini nasıl aşıladı mesela?

Ben hayatımda kapı cam kilitlemeden savruk yaşayan bir insandım, hep güvenli alanlarda bulundum çünkü, böyle tiklerim olmadı ya da gece gündüz abi amca fobim.
Son birkaç senedir Allah şahidim eve gelen kuryeden korkuyorum yahu ben, o adamın da günahı yok ama benim de!
Çift kişilik sipariş veriyorum, evin yardımcısı ayağına yattığım da oldu.
35 yaşındaki halim, 20 lerdeki özgürlük ve vatanına güvene gözü yaşlı bakıyor.
Gecenin bir vakti ki 3 4 den bahsediyorum, nefes almak ya da sigara tedariği için korkusuzca evimden çıkıp gittiğim günlet sanki hiş yaşanmadı, olmadı.

Ben başıma bir şey gelmeyeceğine ya da gelse bile hakkımın, kanımın bir damlasının dahi hesabının sorulacağını bildiğim günleri istiyorum!

. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batiralim bizim vatandaşımızda hiç mi suc yok Cumhurbaşkanı asgari ucrete zam yapıyor esnaf geri kalıyor mu ? Bireysel olarak insanlarımıza sıkıntılı gerci bu konuda yöneticiler ciddi yaptırım uygulama işler belki değişir ama orada da siyaset devreye giriyordur muhalefet muhalefet olsa iktidarı eleştiri yapacagina çözüm önerisi sunsa muhalefetligini yapabilse airun kalmazdı zannımca
1 asgari ücrete yapılan zam her zaman esnafın yapacağı zam olmak zorundadır, o para gökten yağmıyor. Devlet memuruna zam yapacak ki üretici para kazanabilsin, çünkü emek üreten insanın harcayacağı para ekonomiyi harekete geçirir. Bu dengeyi bozan kişiler değil hükümetlerdir

Muhalefetin verdiği yasa tasarılarını dinlemeden reddediyorlar, hatta baş örtüsü serbestliğinin gereken bütün kanunlara eklenmesi için yönerge verdiler iktidar onu bile reddetti. Kimseye iş yaptırmıyorlar. Muhalif kanada yakın sendikalara randevu bile vermiyorlar ki sendika bu yani, hak savunucusu, kim olursa olsun bir kitleyi tensil ediyor. Sen bu ülkenin bakanı ya da vekiliysen sendikayı görmezden gelemezsin.

:) Bu iyiydi telefonumun tuşları iyi basmıyor ekranıni gorseniz Çarşamba pazarı gibi 10 senedir memur olmak için kpss denilen sınav varta ona uğraşıyorum ozellikle bu sene gece gunduz iki küçük cocugu ihmal etme pahasina çalıştım hala atanamadim şimdi bende suçu kimde arayayım suçlu iktidar mi sınava şike karıştıran muhalefet mi yoksa Suriyeliler mi :)
Şikeyi muhalefetin karıştırdığına gerçekten inanıyor musunuz 😱 hangi kadrolarını kullanarak karıştırmış peki şikeyi, hani onlara biad yemini etmeden o kadrolara çıkılamıyor ya ondan sordum. Yoksa muhalefet de mi kandırmış iktidarı 😂

Sinan ateş koskoca ülkü ocakları eski başkanı sıradan biryer değil ankarada
Ki biri afferdersiniz ama osursa ankarada yetkilikerin haberi olur
bİri gelip kurşun yağdırıyor adama
Pkk pkk diyorlaya pkk böyle bir eylemi asla yapamazdı cüret dahi edemezdi
Mhp den doğru düzgün bir baş sağlığı dilenmemiş
Kim bunlar ne bunlar

Şimdi siz burada iktidar sayesinde kendinizi güvende ‘hissettiğinizi’ beyan ettiniz.
Burada ise hiçbir insanoğluna bahşedilmedi diyorsunuz.
Çelişiyor demeyeceğim, ne anlatmak istediğinizi gayet anladım da işte bu nasıl oldu, onu soruyorum?
Akşamları korkmadan size sokakta yürüme güvenini nasıl aşıladı mesela?
Ben hayatımda kapı cam kilitlemeden savruk yaşayan bir insandım, hep güvenli alanlarda bulundum çünkü, böyle tiklerim olmadı ya da gece gündüz abi amca fobim.
Son birkaç senedir Allah şahidim eve gelen kuryeden korkuyorum yahu ben, o adamın da günahı yok ama benim de!
Çift kişilik sipariş veriyorum, evin yardımcısı ayağına yattığım da oldu.
35 yaşındaki halim, 20 lerdeki özgürlük ve vatanına güvene gözü yaşlı bakıyor.
Gecenin bir vakti ki 3 4 den bahsediyorum, nefes almak ya da sigara tedariği için korkusuzca evimden çıkıp gittiğim günlet sanki hiş yaşanmadı, olmadı.
Ben başıma bir şey gelmeyeceğine ya da gelse bile hakkımın, kanımın bir damlasının dahi hesabının sorulacağını bildiğim günleri istiyorum!
Dini inancıma göre tedbir alırım takdir Allah'tan akşam vakti ,
Şikeyi muhalefetin karıştırdığına gerçekten inanıyor musunuz 😱 hangi kadrolarını kullanarak karıştırmış peki şikeyi, hani onlara biad yemini etmeden o kadrolara çıkılamıyor ya ondan sordum. Yoksa muhalefet de mi kandırmış iktidarı 😂
Ölmeden önce son dileğim kimin şike karistirdigini öğrenmek bilsem yeter di be ama senin soylemenle olmaz o iş benim soylememlede olmaz dua ediniz benim için bari aksakallı dede rüyama girsin de gerçek suçluyu soyleyiversin (⁠•⁠‿⁠•⁠)

Ölmeden önce son dileğim kimin şike karistirdigini öğrenmek bilsem yeter di be ama senin soylemenle olmaz o iş benim soylememlede olmaz dua ediniz benim için bari aksakallı dede rüyama girsin de gerçek suçluyu soyleyiversin (⁠•⁠‿⁠•⁠)
Ee bilmiyorsanız neden muhalefetin şike karıştırdığı sınavlar diyerek emin konuşuyor ve nasıl olmuş diye soranlara-haliyle- cevap veremiyorsunuz?
Bu söylemler uygun gelmedi savunduğunuz şeylere

Sinan ateş koskoca ülkü ocakları eski başkanı sıradan biryer değil ankarada
Ki biri afferdersiniz ama osursa ankarada yetkilikerin haberi olur
bİri gelip kurşun yağdırıyor adama
Pkk pkk diyorlaya pkk böyle bir eylemi asla yapamazdı cüret dahi edemezdi
Mhp den doğru düzgün bir baş sağlığı dilenmemiş
Kim bunlar ne bunlar
TİP milletvekili Ahmet Şık meclise araştırma önergesi verdi, sonrasında MHP’liler tehdit etmeye başladılar. Kim onlar bilmem ama kimlerden olduğu çok açık değil mi?

Son düzenleme:
Görmek istemediği için kör olana kimse yardım edemez çok üzgünüm

"Hiç birsey olmasa bile, birsey olmuştur" tabi. Ali İhsan Yavuz'u da analım😁yine yanıltmıyorlar zihniyet aynı.

Ee bilmiyorsanız neden muhalefetin şike karıştırdığı sınavlar diyerek emin konuşuyor ve nasıl olmuş diye soranlara-haliyle- cevap veremiyorsunuz?
Bu söylemler uygun gelmedi savunduğunuz şeylere
Ben kendi zannımca muhalefet yaptı diyorum onlarda kendi düşüncelerini söyluyor kimse kimseyi ikna etmekle mükellef değil ki özgürlük böyle bişey benim zannimi uygun bulmayip deli sacmasi bulan cevap da vermeyebilir kendi düşüncelerini de ifade edebilir

Bu ülkenin ne olduğunu sende bende biliyoruz
İdeolojik bir taraf tutma seninkisi
Yoksa yolsuzlukları haksızlıkları hırsızlıkları çok iyi biliyorsunuz
Sizinkisi sadece laf kalabalığı
Şunu deseniz herşeyin farkındayım lakin bana uyan bu ideolojidir
İnanın daha çok hem kendinize olan saygınız hemde insanların size olan bakışı biraz daha düzelir
Ülkenin bu halini savunan ya kördür ya cahildir yada yalancıdır

X