Selena valla senin yüzünden ban yemeye niyetim hiiç yok.Saygıdan anlamıyorsunuz ki
Neden devletten yardım istemiyorlar devletten niye beklemiyorlar
Al sana detaylar işte sen hiç pazara gitmiyormusun akşam saatleri git bakalım neler oluyor,markette çıkma sebze meyveler var insanlar onu alıyor çürük çarık hepside.
Sen seviyeli ol !!!Selena valla senin yüzünden ban yemeye niyetim hiiç yok.
Seviyeli ol lütfen.
İmamoğlu şu an o kademeye çıkarsa siyaseti bırakması lazım. Cumhurbaşkanlığından parti başkanlığına başbakanluığa mı düşecek. Adamın yolu uzun daha ya, yeni nesil siyasetçi olarak oğanla ikisi var.Iktidara verecegiz diyeni görmedim. Ama bunun suçlusu da memleket partililer olmasin. O çocuklar az çekmediler. Dans ettiler eleştirildiler. Birine inandilar ergen oldular. Oy bölücü oldular akpli oldular. İmamoglu gibi genç ayni zamanda bizi kazanmış bundan sonra da kazanmaya ikna etmiş bir aday olsaydi o çocuklar eminim ki şu an koşa koşa millete oy verirlerdi. Herkes dede istemiyor çünkü. Ben de istemiyorum ama kişisel duygularimin bu seçimde yeri yok.
Beklenilen biseydi
Saygının anlamını bildiğini bile zannetmiyorum.Her şeyden önce yaş olarak büyüğünüz olan biri karşınızdaki.
Gelip gidip saygııııı diyorsunuz ya hani...
Bende seni merak ediyorum şu şeriatı savunanları kaybedince ne hale gelecekler.Ayyy bende seni yerim Keles abla kaç senedir üyesin burda kaç senedir CHP'yi savunuyorsun kaç senedir yüzün düşüyor yenilirken pazara az kaldı yüzünüzü görmeyi çok istiyorum
Anlamazlar itibar konusu.Gelde anlat bizimkilere
Senin ağzına biber sürerim yanarsın sonra.Saygıdan anlamıyorsunuz ki
Doğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüfSen seviyeli ol !!!
İstanbulla işi bitmeden bir şey yapmaz o...Adamın hayaliymiş İstanbul Belediye Başkanı olmakİmamoğlu şu an o kademeye çıkarsa siyaseti bırakması lazım. Cumhurbaşkanlığından parti başkanlığına başbakanluığa mı düşecek. Adamın yolu uzun daha ya, yeni nesil siyasetçi olarak oğanla ikisi var.
Hemen koşup izledim. Tayyibin batırdığı kurufasülyeyle eminenin yıkadığı komşu halılarından girmiş ihalelerden cukkaladığı paranın yüzdesinden çıkmış. İsimler falan da var tabi aradaLa yine noldu? Dk başı bişey oluyovatandaşı olmasan, çok heyecanlı ülke aslında Türkiye
Daha ufak ablası büyüyecek oda:))Selena valla senin yüzünden ban yemeye niyetim hiiç yok.
Seviyeli ol lütfen.
Bana değil onlara sormak lazım,sanki alacağı para neye yetecek .Neden devletten yardım istemiyorlar devletten niye beklemiyorlar
Saygıli olana saygı duyulurSaygının anlamını bildiğini bile zannetmiyorum.
Pazara ne kaldıBende seni merak ediyorum şu şeriatı savunanları kaybedince ne hale gelecekler.
YandimmmmmAnlamazlar itibar konusu.
Senin ağzına biber sürerim yanarsın sonra.
Ban yememek için susma hakkımı kullanıyorum...Doğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüf
Denesinler sen hiç oturduğun yerden gökten para yağdığını gördün müDaha ufak ablası büyüyecek oda:))
Bana değil onlara sormak lazım,sanki alacağı para neye yetecek .
Özellşkle yazıyorum ona aklı başına gelsin diye.Doğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüf
Ben şok oldum seyrederkenHemen koşup izledim. Tayyibin batırdığı kurufasülyeyle eminenin yıkadığı komşu halılarından girmiş ihalelerden cukkaladığı paranın yüzdesinden çıkmış. İsimler falan da var tabi arada
Sen hiç kırmızı kar yağdığını gördünmüDenesinler sen hiç oturduğun yerden gökten para yağdığını gördün mü
Siz kaç yaşındasınız acaba merak ediyorum? Kılıçdaroğlu bas bas mitinglerde anlatıyor bilmem kaç kardeşin içinde okuyan sadece ben oldum durumumuz yoktu diye.Canım Erdoğan okumuş yalan yanlış şeyler yazmayın okumamış bile olsa maşallah okumadan böyleyse ayrıca kemal Kılıçdaroğlu da okumuş ama güya okumuş