Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
İmamoğlu şu an o kademeye çıkarsa siyaseti bırakması lazım. Cumhurbaşkanlığından parti başkanlığına başbakanluığa mı düşecek. Adamın yolu uzun daha ya, yeni nesil siyasetçi olarak oğanla ikisi var.

Her şeyden önce yaş olarak büyüğünüz olan biri karşınızdaki.
Gelip gidip saygııııı diyorsunuz ya hani...
Saygının anlamını bildiğini bile zannetmiyorum.
Ayyy bende seni yerim Keles abla kaç senedir üyesin burda kaç senedir CHP'yi savunuyorsun kaç senedir yüzün düşüyor yenilirken pazara az kaldı yüzünüzü görmeyi çok istiyorum
Bende seni merak ediyorum şu şeriatı savunanları kaybedince ne hale gelecekler.
Gelde anlat bizimkilere
Anlamazlar itibar konusu.
Saygıdan anlamıyorsunuz ki
Senin ağzına biber sürerim yanarsın sonra.

İstanbulla işi bitmeden bir şey yapmaz o...Adamın hayaliymiş İstanbul Belediye Başkanı olmak

La yine noldu? Dk başı bişey oluyo vatandaşı olmasan, çok heyecanlı ülke aslında Türkiye
Hemen koşup izledim. Tayyibin batırdığı kurufasülyeyle eminenin yıkadığı komşu halılarından girmiş ihalelerden cukkaladığı paranın yüzdesinden çıkmış. İsimler falan da var tabi arada

Doğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüf
Ban yememek için susma hakkımı kullanıyorum...

Doğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüf
Özellşkle yazıyorum ona aklı başına gelsin diye.
Ben şok oldum seyrederken

Canım Erdoğan okumuş yalan yanlış şeyler yazmayın okumamış bile olsa maşallah okumadan böyleyse ayrıca kemal Kılıçdaroğlu da okumuş ama güya okumuş
Siz kaç yaşındasınız acaba merak ediyorum? Kılıçdaroğlu bas bas mitinglerde anlatıyor bilmem kaç kardeşin içinde okuyan sadece ben oldum durumumuz yoktu diye.
Üstüne devlet bahçeli anlatıyor kemal benim okul arkadaşımdı en çok çalışan okuyan başarılı olan öğrenciydi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…