Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sen okumammıssında ne olmussun kız

İnsan gbi yaşasak olma mı?

Okuyoruz senin okudugun kuranla benm okudugum kuran aynı olduguna göre okudugumuzu farklı yorumluyorz heralde.. islam mantk dinidir dinde zorlama yoktur hoşgörü dinidir.. gercek müslümanlar korkuyla değil hoşgöryüle sempatiyle davranır insanlarda merak eder arastırır isterse müslüman olur istemezse olmaz..
Sen smdi ananndan babandan duydugunla benmsediğin dini gelip burda sacma sapan anlatma zira dinden sogutursun böyle yaparak insanı
Siz yalan yanlış din konuşuyorsunuz hele bı bak ne yazmış o dini çok bilen bir arkadaş

Baktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor
Ben Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiyorum yalnız. Konu sizin eğitimi yermeniz, küçümsemeniz.
Profilinizde ilkokul yazıyor. Lise eğitimi almamışsınız, üniversite hakeza. Peki diyorum ki deneyimlemediğiniz bir şey hakkında neden yorum yapıyorsunuz. Deneyimlemediğiniz şey ortaöğretim ve yüksek öğretim bu arada, konuyu netleştireyim sizin için.

X