- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Bir ara et süt kurumunda öyleydi fiatı,millet geceden sıraya giriyordu.Soğan 15 ti burda ama et 170 imkansız
Yani bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara et süt kurumunda öyleydi fiatı,millet geceden sıraya giriyordu.Soğan 15 ti burda ama et 170 imkansız
Yani bilemedim
Cahil olmam lazımdı artık çok geç.Biraz da sende olsa ahhh
Deseniz bu kafayla gelemez zaten
Kayinbabada sıkıntı var mı ya? Ben yok biliyorum. Şeriat tek degil mi? Farklılık mı var?Şeriata göre kayınbabanızla aynı odada oturmamanız kaynınızla aynı masada yemek yememeniz, görümcenizin eşiyle sohbet etmememeniz gerekiyor.Eşiniz dini olarak 4 eş alabilir, itaat etmezseniz ufak çaplı şiddet gösterebilir, çalışmanıza, markete gitmenize, sokaga cıkmanıza karısabilir.Şeriata göre kıyafetle dahi olsa erkeklerin oldugu bir plajda denize giremezsiniz. Siz hangi şeriattan bahsediyorsunuz??kadın olmaktan korkmayın utanmayın Selana.
Senin o olmayan öz güvenini yesimler selenacık.Biraz da sende olsa ahhh
Kız aşiret kızı gel Erdoğan'a ver oyunuYa bi dur kız zaten ortalık karısık bırak duandan nimetlenelim
Ülkelere göre var demek ki.Kayinbabada sıkıntı var mı ya? Ben yok biliyorum. Şeriat tek degil mi? Farklılık mı var?
Selena ben okumadım senin gibi ortaokul mezunuyum ama aynı değiliz buna eminim
Ona ….. bile vermemKız aşiret kızı gel Erdoğan'a ver oyunu
Canım yok zaten sıkıntı yalan yanlış konuşuyorKayinbabada sıkıntı var mı ya? Ben yok biliyorum. Şeriat tek degil mi? Farklılık mı var?
Hanım abla sende tavan yaptığı kesinSenin o olmayan öz güvenini yesimler selenacık.
Boşluğu gönlümüzce dolduruyoruz demiOna ….. bile vermem
Kız bir ay dayanamazsın Kılıçdaroğlu naOna ….. bile vermem
Dini eğip bükmeyi seviyor bazı insan ve devletler. Zorlaştırıyorlar.Ülkelere göre var demek ki.
Ekşiye giremiyorz ki bizGundem nasil da degisiverdi ya bu bile planlı olabilir Eki Görüntüle 3246084
Gönlünüzden ne koparsaBoşluğu gönlümüzce dolduruyoruz demi
Giriyorum vpnsiz.Ekşiye giremiyorz ki biz
Noktaları nasıl yazacaz sjskjskjkOna ….. bile vermem