Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...

Siz okumussunuz da ne olmuşsunuz
Sen okumammıssında ne olmussun kız
Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
İnsan gbi yaşasak olma mı?
Arap şeriatı değil arkadaşım anlıyor musun dini bu şekilde yermeyin yukarıda söylediğinizi hiç biri gerçek şeriat ile alakası yok dinde bunların hepsi zorbalıkla olmaz siz kuran okuyor musunuz
Okuyoruz senin okudugun kuranla benm okudugum kuran aynı olduguna göre okudugumuzu farklı yorumluyorz heralde.. islam mantk dinidir dinde zorlama yoktur hoşgörü dinidir.. gercek müslümanlar korkuyla değil hoşgöryüle sempatiyle davranır insanlarda merak eder arastırır isterse müslüman olur istemezse olmaz..
Sen smdi ananndan babandan duydugunla benmsediğin dini gelip burda sacma sapan anlatma zira dinden sogutursun böyle yaparak insanı

Sogana bsey demiyomda eti yeme kim bilir ne eti

Ben aldım mesela ne yapayım şimdi,kıyma nerde 170 lira hiç görmedim bahsettiğin et süt kurumu ise bilmiyorum üzgünüm bana çok uzak orası.
Bıraksan yaşatmakisterler onu .

Baktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor

Yeliz istanbuldayım. Kıymanın kilosu 320 tl markette. 170 nerede? Ciddi soruyorum stok yapacağım seçimden önce.

Nasıl bitti ya peynir, süt, et...bunlarda ucuzladı mı ? Zamanın 50 kuruşluk makarnası bile 10 TL yi geçmiş...Ne demek mide edebiyatı bitti ?

Görünen köy kılavuz istemiyorsa sen niye yeniden refaha veriyorm ak partiye değil diyosun senin kılavuzun kalibrasyonu akredite değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…