- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Bakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...Eti 400 liradan yedinmi sen onu söyle önce,30 liralık soğanı doğrarken gözyaşların pıt oldumu sen onu söyle.
Sonrada kalk şeriatı savunuyorum de burada,kocanın boyunduruğunda yaşamayı öğren,bir erkekle aynı odada olamamayı öğren haklarının olmadığını öğren evlat kalkıpta savunma burada bu iğrençlkleri.
Nasıl bu kadar biat ediyorsunuz anlamıyorum,senin geçmediğin köprüden yoldan cebinden para çıkıyor haberin var demi.
Olsun yaparsa reis yapar diyorsun.
Sen okumammıssında ne olmussun kızSiz okumussunuz da ne olmuşsunuz
İnsan gbi yaşasak olma mı?Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
Okuyoruz senin okudugun kuranla benm okudugum kuran aynı olduguna göre okudugumuzu farklı yorumluyorz heralde.. islam mantk dinidir dinde zorlama yoktur hoşgörü dinidir.. gercek müslümanlar korkuyla değil hoşgöryüle sempatiyle davranır insanlarda merak eder arastırır isterse müslüman olur istemezse olmaz..Arap şeriatı değil arkadaşım anlıyor musun dini bu şekilde yermeyin yukarıda söylediğinizi hiç biri gerçek şeriat ile alakası yok dinde bunların hepsi zorbalıkla olmaz siz kuran okuyor musunuz
Bu şeye döndü eskiden kuyruklar vardı olayına sorsan bilmez zatenSelena daha küçüksün. Küçüklüğüne veriyorum bu saçmalığını. Annenden babandan duyduklarını gelip burada bize anlatma canım
Ya hu sana ne Selena ya sana neMüslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
Sogana bsey demiyomda eti yeme kim bilir ne etiBakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...
Soğan 15 ti burda ama et 170 imkansızSogana bsey demiyomda eti yeme kim bilir ne eti
Ay iyi bariYok seksen yaşındayim 80
Niye sen iki video da mi izlemiyor sun hele bı bak bı bak yaşlılar niye Erdoğana veriyor acaba
Ben aldım mesela ne yapayım şimdi,kıyma nerde 170 lira hiç görmedim bahsettiğin et süt kurumu ise bilmiyorum üzgünüm bana çok uzak orası.Bakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...
İslami kuralları kendisine uygulamaya çalışana müslüman, başkasına uygulamaya çalışana İslamcı denir , konu bu kadar basit aslındaHerkes müslüman olmak zorundamı,ne saçmalıyorsun sen artıkm kafan iyi demi.
Silme bezi olmus 50 lira .. 170 e esek eti bile satmazlarSoğan 15 ti burda ama et 170 imkansız
Yani bilemedim
Avrupa bir kıta. Müslümanlık bir din. Kavram karmaşasını çözdükten sonra konuşalım.Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
Bu şeye döndü eskiden kuyruklar vardı olayına sorsan bilmez zaten
Baktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyorKeşke okumayı bu kadar küçümsemesek. Hiç deneyimlemediğiniz şeyler hakkında neden atıp tutuyorsunuz?
Bir lisans bir de ön lisans programından dereceyle mezuniyetim var. Bir tane daha lisans programında okumaktayım.
Peki siz? Ne okudunuz? Neye dayanarak eğitimi küçümsüyorsunuz?
Bu da 24 yaşında ki bir genç kızın yazdığı sözler... Sözleri iyi dinleyin lütfen...Kendini bildi bileli Akp iktidarda...
Biraz da sende olsa ahhhBu meretin özgüveni de bi başka tabi.
Yeliz istanbuldayım. Kıymanın kilosu 320 tl markette. 170 nerede? Ciddi soruyorum stok yapacağım seçimden önce.Bakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...
Nasıl bitti ya peynir, süt, et...bunlarda ucuzladı mı ? Zamanın 50 kuruşluk makarnası bile 10 TL yi geçmiş...Ne demek mide edebiyatı bitti ?Bakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...
Görünen köy kılavuz istemiyorsa sen niye yeniden refaha veriyorm ak partiye değil diyosunBaktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor