Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yaşam alanıymış! Şatafatlı adalet sarayları kadınlarımızın, hekimlerimizin sağlıklılarımızın yaşamını gasp edenlere hak ettiği cezayı vermeyecekse şatafatı eksik kalsın, istemez! Süper lüks şehir hastanelerinde onkoloji muayene süresi 7 dk ise şatafatı eksik kalsın, istemez!

Benim aklima en cok takilan şey de buydu.Cok fazla cumhurbaskani yardimcisi var,hepsi baska baska tabanlardan geliyor, aralarinda anlasamama durumlarinda ne olacak Tamam tek adam olmasin ama cok fazla olmasi da saglikli gelmiyor.
Öncelikle bu durumu nesnel düşünmezsek daha anlaşılır olur , dediğim gibi bu bir siyasi girişim , biz seçmenler bu durumdan rahatsızlık duysak ta ortada iki lokomotif parti var Cumhur için AK parti , ittifak için CHP ... Kitleleri aynı çatı altında toplayan esas , amaçtır... Erdoğan gitsin veya Kılıçdaroğlu gelmesin... Bu seçimde ideallerin yerini bir yerde hırslar almış durumda...
Bu türk siyasetinin yıllar içindeki değişimin yansıması fakat bir farkla... HDP her iki tarafın şantajcısı durumunda... Çoğunluk azınlığın etkisi altına gibi... Bu durumun getirdiği trajedi diyelim...

ne guzel anlatmissin abla ya
Yılların özeti siyaseti yanlı taraflı gözlerle görmek işitmek isteyenlere masal gibi görünse de, olanlar aynen bu’dur.
Çok eskiden beri böyle.
Benim tanıklık ettiğim dönemlerin hepsinde siyasiler kavga eder gibi göründükleri diğer partilerle el sıkışıp koalisyon kurardı, daha dün kavga ediyordunuz şimdi ne oldu dedirtiyorlardı resmen :)) eskiden koalisyon deniyordu şimdi ittifak, aynı zam yerine güncelleme demek gibi bir şey

Benim aklima en cok takilan şey de buydu.Cok fazla cumhurbaskani yardimcisi var,hepsi baska baska tabanlardan geliyor, aralarinda anlasamama durumlarinda ne olacak Tamam tek adam olmasin ama cok fazla olmasi da saglikli gelmiyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcıları, Cumhurbaşkanına Vekâlet ve Bakanlar (Madde 106)

• Cumhurbaşkanı, seçildikten sonra bir veya daha fazla Cumhurbaşkanı yardımcısı atayabilir.
  • Cumhurbaşkanlığı makamının herhangi bir nedenle boşalması halinde, kırk beş gün içinde Cumhurbaşkanı seçimi yapılır. Yenisi seçilene kadar Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanlığına vekâlet eder ve Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır.
  • Cumhurbaşkanının hastalık ve yurt dışına çıkma gibi sebeplerle geçici olarak görevinden ayrılması hallerinde, Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanına vekâlet eder ve Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır.
  • Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, Cumhurbaşkanına karşı sorumludur. Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar hakkında görevleriyle ilgili suç işledikleri iddiasıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının salt çoğunluğunun vereceği önergeyle soruşturma açılması istenebilir. Meclis, önergeyi en geç bir ay içinde görüşür ve üye tamsayısının beşte üçünün gizli oyuyla soruşturma açılmasına karar verebilir.

Görev ve yetkileri bunlar.

Bilmiyorum ki bir anda branda ile kapatıp restore ediyoruz dediler. Bir ara bakayım sebep neymiş yazarım buraya.
Gerçekliğinden emin olmadığım bir fotoğraf görmüştüm. Kule yoktu. Yıkıldı diye yazıldı çizildi. Yeniden mi yapıldı acaba diyorum. Hiç anlam veremedigim bir iş doğrusu.

Bebek katili dediği Abdullah Öcalan...
Lütfen bu konuyu sadece Öcalan'a bağlamayı bırakın ,onun yakalandığı tarihten itibaren şehit edilen bebek, çocuk,asker , vatandaş yaklaşık 6000 insan var malesef ... Dağ kadrosunun veya gerek sivil ,gerek siyasi kadrosunun marifetiyle tabiki...

Gerçekliğinden emin olmadığım bir fotoğraf görmüştüm. Kule yoktu. Yıkıldı diye yazıldı çizildi. Yeniden mi yapıldı acaba diyorum. Hiç anlam veremedigim bir iş doğrusu.
Evet bende videosunu görmüştüm kule görünmüyordu geçekten...Onu da mı çalmışlar diyenler oldu hatta

Sinan oğan hakkında bir haber gördüm sonra bunu okuyunca da onunla ilgili düşüncelerim değişti. Çünkü kılıçoğluna oyumu vermeseydim sinan oğana verebilirdim demiştim

Ben bağlamıyorum. Mansur başkanın o video da kastettiği bebek katillerini çıkartmayacağız dediği kişi Öcalan. Mitinglerini dinlediğim için biliyorum ve yazma gereği duydum. Çünkü her tarafta Millet İttifakı gelirse Öcalanı serbest bırakacak diyenler var. Bu bir YALAN! Bu ülkenin Cumhurbaşkanı bile mitinginde montajlı video kullanıp bu yalana ortak oluyor.

İ
İzleyip göreceğiz onu da inşallah. Yol haritasına uyarlarsa tartışacak fırsatları olmayacak zaten, program çok yoğun, yapılacak çok iş var.

Prof .. İlber Ortaylı en iyi adayın Sinan Oğan olduğunu açıkladı bu benim onun hakkında ki fikirleri mı olumlu yönde etkilediğini söylemek zorundayım ... Dilerseniz bir göz atın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…