Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
İ
İzleyip göreceğiz onu da inşallah. Yol haritasına uyarlarsa tartışacak fırsatları olmayacak zaten, program çok yoğun, yapılacak çok iş var.
Babacanın açıklamasına göre bakanların 5 yıl boyunca yapacakları ödevler kitapçıklar halinde hazırlanmış. 1.5 yıl boyunca buna odaklanmaları benim hoşuma gitti açıkçası. O kitapçıklardan bende istiyorum.

Muharrem İnce Millet İttifakından aday olsa oy verilirdi yazısı okudum sanki, beynimdeki hafıza kartından 2014 seçimlerini taradım, Ekmeleddin İhsanoğlu çatı aday yapılmıştı, gazete manşetlerini dahi hatırlıyorum, chp seçmeni tepki için sandığa gitmek yerine tatile gitmişti, seçim zamanı Bodrum’da tatil yapan ünlüler manşet yapılmıştı.
Ülke genelinde seçmenin katılım oranı %75 civarlarıydı.

2018 Muharrem İnce aday gösterildiğinde ülke genelinde seçmenin katılım oranı %90’lara yakındı.

2023 seçimlerinde Muharrem İnce ittifak adayı gösterilseydi muhalefet seçmeni tepki gösterirdi bu da oylara yansırdı, muhtemelen bir kısım seçmen Sinan Oğan’a oy atardı.

Bugünün en çok ilgi görecek adayları Mansur Yavaş veya İmamoğlu olurdu, ittifak da bu sebeple bir dargın bir barışık gitti.

Millet ittifakının seçim sonuçları ne çıkar bilinmez ama ister akp seçmeni olun ister chp seçmeni olun, eğer Pazar günü sandıkta CHP’nin oy oranı eski kemikleşmiş oy oranından yüksek çıkarsa bunun sebebi iktidar partisinin dışlayıcı üslubudur.

Kararımı verebilmek için çok yazı okuyorum hem buradakileri hem medyadakileri, çokça da video seyrediyorum, onaylamadığım partilerin bile videolarını izledim ki kim ne diyor az çok fikrim olsun, mitinglerinin videolarını izledim, halk ekmek, su kadar sevgi de istiyor, kucaklanmak omuzuna dokunulup yanındayım denmesini istiyor.

Nasıl ki iktidarları iktidar yapan zayıf bir muhalefetse, muhalefetlerin de oy oranını belirleyen halkı hangi üslupla karşıladıkları bence.

Geçenlerde siyasetten bağımsız depremzedeler için hazırlanmış bir programı izledim, bu topikte verilmişti hatta, insanları seyrederken ağlamaktan içim çıktı, hala evleri yoktu çadırdaydılar yiyecek kıyafet sıkıntısı vardı ama asıl mesele acılarını anlatıp birilerine sarılmaya çok ihtiyaçları vardı.

Bizim milletimiz duygusal bir millet, sevilmeye, sarılmaya, anlaşılmaya ihtiyaçları var.

Sinan oğan hakkında bir haber gördüm sonra bunu okuyunca da onunla ilgili düşüncelerim değişti. Çünkü kılıçoğluna oyumu vermeseydim sinan oğana verebilirdim demiştim 😐
Eki Görüntüle 3245930
Bunlar benim kafamdaki sorulardı açıkçası. Madem saldırıya uğradın neden anında paylaşmadın. İspatın nerede. Dikkat çekmek için yapılmış gibi. O gün de burada yazdım hatta, anlık paylaşsa görsek tabi ki kınardık diye

Eğer doğruysa tabi dediği öyle görünüyor

Geçen adaylar arası karşılaştırma görmüştüm çizelge halinde, Sinan oğan baya dolu görünüyordu diğer adaylara göre, akşam kayınpederler bizdeydi baba Sinan oğan baya donanımlı görünüyor dedim yok be kızım dedi ben kendi cv mi sana kırk sayfa çıkarırım yazılanla anlayamayız ilk turda bitirmemiz lazım ayrıca dedi, kayınpeder senelerini siyasete vermiş o öyle diyorsa bi bildiği vardır diye geçirdim içimden şimdi de bu yazılanları gördüm. Kayınpederim 💓💓💓🙏🏻😄

Yani ikinci turda Erdoğanın karşısında kim varsa oyumuz onadır açıklamasını yapamayan birine ben de pek güvenemiyorum.

Neden ikinci turda Erdoğan'ın karşısında olan bir adaya vermek zorunda olsun ki size göre CHP nin herşeyi doğru olabilir bana göre de Erdoğan hepsinden iyi herkes sizin gibi düşünmek zorunda değilki azıcık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenin

Aynn. Lgbtli terör örgütüyle dolu bir ülkede değil inşallah
Screenshot_20230507-205609_Chrome.jpg

Neden ikinci turda Erdoğan'ın karşısında olan bir adaya vermek zorunda olsun ki size göre CHP nin herşeyi doğru olabilir bana göre de Erdoğan hepsinden iyi herkes sizin gibi düşünmek zorunda değilki azıcık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenin
Sinan Oğan ın seçime girme amacı nedir? Madem ikinci turda Erdoğana verebilmesini mantıklı buluyorsunuz, eee o zaman neden seçimlere giriyor? İktidardan memnunsa eğer neden seçime giriyor?

X