Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
İyi düşündün

Varaksız olmaz efendim, hiç işi bilmiyonuz.

Kime ne anlatıyorsun yav

Ne bu saldırganlık,yavaş olun biraz.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Muhalefetteyken böyleyseniz,iktidarda nasıl olursunuz Allah korusun.
Zamanında az verip veriştirmediğiniz Kılıçdaroğlu için bu kadar taklaya da gerek yok ayrıca

Yeliz, eşim üzerinden yola çıkarak bir şey sormak istiyorum.
Eşimi tanıdığımda sağcı muhafazakardı. Yıllarca öyle yaşadı. Siyasi düşüncelerimiz hep zıttı.
Akpye oy veriyordu. Şimdi de millete oy vermeyecek. Sebebi ise hdp-chp işbirliği durumları vs.
Eşime şunu sordum.

Akp çözüm sürecine girdiğinde yapılan ilk seçimde akpye oy verdin mi? Hani derdin vatansevgisi, terör vs ya.

Dedi ki: akp çözüm sürecine girene kadar onkara veriyordum ama o dönemden sonra tek bir oy bile vermedim. Şimdi de millete aynı sebeple vermeyeceğim. Cumhura da vermeyecek bu arada.

Bu şekilde düşünenler bana samimi geliyor. Yani bir kişi hdp var diye millete oy vermiyorsa ve aynı sebeple zamanında da çözüm sürecinde akpye oy vermemişse bu oldukça anlaşılır bir durum. Bu insanların gerçekten derdi bellidir ve kararlarında tutarlılık vardır.

Ama ben bu forumda eşime sorduğum soruyu kime sorsam cevap alamadım. Derdim kime oy verdiğinizi sorgulamak değil. Ama çözüm sürecinde de akpye oy verip şimdi hdp var diye millete oy vermem demek de samimiyetsizlik değil mi? Hdp meclise nasıl girdi ilk kez hepimiz biliyoruz.

Peki siz tutarlı ve samimi misiniz? Çözüm sürecinde de akpyi eleştirdiniz mi?

Doğru düzgün yaşam alanı oluşturmamış derken? Gecekondu da mı yaşıyorlar? Demek ki haram yolla bir kazanç elde etmemişler. Kendilerine yakıştırmamışlar.
Yoksa ülke öyle rezil bir haldeki çeşmenin başında kim varsa doldurdu. Benim kuzenim Melih Gökçek’e harfiyat işi yaptı. Sadece Dikmen Vadisi’nde 110 tane dairesi varmış. Valla heralde diyorlar ki “Yemeyen kerizdir” Nasıl boğazlarından geçiyor ben anlamıyorum.

Mutfağın neyi düzgün değil ya illa altın varaklı mı olması gerekiyor
Tabi altın varaklı olmalı. Kıro tarzında. Ayyy aklıma Yaprak Dökümü’ndeki Mithat’ın sonradan dekore ettiği köşk geliyor

Eklentiler

• 795E6A5F-5F39-430D-826F-CA110CB088FF.png
    632,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 528E69C7-625D-45E6-B7EE-BCDE9E2BA998.png
    585,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 9BD1570D-D963-476F-BC72-FF770D168F40.png
    621,1 KB · Görüntüleme: 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…